понеделник, 26 септември 2016 г.

Удивително жалки типове - "президенти"

Това напомня ли ви нещо?
Не е хубаво, че избираме такива комплексари, при това мажоритарно и ги правим президенти на България. В случая с Плевнелиев го направихме и "прецедент". Не, не съм забравил, че не съм завършил докрай "Реквием за прецедента Плевнелиев" Продължението с края на сагата предстои. Просто исках първо да довърша разследването за Барак Обама. То вече е към приключване. Пиша това напомнително кратко писание по две причини. Историята ни, уви се повтаря като изтъркана винилова грамофонна плоча прескачаща и започваща отначало. (Какво знаят младите, не са виждали грамофон.) Но ето и другия малоумник Желю Желев. Той даже избра да постави тази снимка на автобиографичната си книга.
Как се повтаря историята...
Когато нямаш грам собствено достойнство и себеуважение, се мъчиш да светиш с отразената светлина от твоя слънчев бог. В случая да се отъркаш, о някой американски президент. Без значение какъв боклук е. Какво е общото между всички тях, освен, че са президенти ли? Ами много неща. Нашите двама са естествени идиоти, при това безполезни, че даже и вредни за националните ни интереси. По-горният е между двама педерасти и успешно си е издокарал педалската усмивчица (в политически смисъл) на жалък лакей. По-долният поне не е прегърнал лесбийката отдясно, готвеща се да става президент на Щатите сега. А и тя едва ли би му позволила, защото си харесва жени.
Надявам се тя да не стане президент, ако не заради осъзнатото гласуване на американския народ против дегенератка като нея, то заради лошото й здраве, макар, че не й го желая. Между американските президенти също има прилика - и двамата са женени за дегенерати. Клинтън за лесбийка, а Обама за травестит. Третото общо нещо. 
На Хилари й остава година живот според лекарите...
Навремето лично гледах по телевизията унизителното за България изявление на бившия вече президент Желев. Питаха го какъв трябва да е съвременният български национален идеал. Той отговори, с ушите си го чух, докато му гледах жалката физиономия: "Новият ни национален идеал сега трябва да бъде да станем туристическа държава и да обслужваме добре чуждестранните туристи."!!? Това от бивш държавен глава! Първо останах безмълвен, а после ми идеше да счупя телевизора. Но тогава бяха скъпи. (Нещо подобно беше казал и Тодор Живков навремето, когато на два пъти предложи България да стане 16-та република на СССР.  Той се оправдаваше в близкия си кръг с думите: "К'во е т'ва държавен суверенитет? Народа да има да яде и да пий." Тоест като ни продаде на Съветските си господари ще ни вдигне благосъстоянието....) А новоизбраният сенатор Барак Обама навремето се закле като встъпваше в длъжност с ръка върху Коран, макар, че уж е протестант - християнин. Ако и да е евреин по майка. Това предизвика буря от негодувание в САЩ. А той се оправдаваше, че не е мюсюлманин, а просто показал символично, какво е мултикултурализъм. Какво общо има това с изявлението на Желев ли? Ами нищо, освен, че и двата гафа изчезнаха безследно от интернет. Опитайте се да ги откриете на български, съответно английски, в каквито искате официални или тайни сайтове, блогове, форуми и т.н. Няма ги, такива неща просто не са се случвали. И това е реалност, а не конспиративна теория. После не вярвайте, че Гугъл например работи за кампанията на Хилари (наричана още Килари или Хитлери) Клинтън от години наред. 
Слугата раболепничи пред господаря си...Така че, скоро ще продължим.... Следете блога и очаквайте включване....
А дотогава, сънародници в Америка и у нас, много мислете за кого ще гласувате в САЩ или България за президент. Да не ни/им натресете поредния дегенерат. Защото ГЕРБ вече са ни го приготвили. Скоро ще разберете. И да, Тръмп е по-малкото зло..... Мислете, много мислете в тъмните стаички....
Мислете му сънародници... И у нас и в САЩ...