Важни писания

сряда, 17 юни 2015 г.

Хулителите на цар Самуил - част ІІ-ва - "соросоидите"

Сорос - архидемонът на сатаната
"Сатаната е ... враг на човешкия род, приятел на смъртта, крадец на живота, разрушител на правосъдието, източник на злото, корен на пороците, развратител на хората, предател на народите..." (Rituale Romanum)

В предната част няколко пъти стана дума за кресливите соросоиди. Този термин "соросоид" отдавна е нарицателен в България, за всичко мръсно, противоестествено и най-вече антибългарско. 
Уви "интелектуалците", поне по-глупавите, бездарните и извратените, отдавна бяха купени от "соросоидите" и впрегнати да вършат срамните си гнусотии в полето на обществения живот, културата и изкуството. Нещо повече, границата между тях отдавна се разми и вече "соросоидите" са "интелектуалци", а "интелектуалците" - "соросоиди". Неизменна част от тези два кръга и тясно преплетен с тях, като свързващо звено, са медийните проститутки, кой знае защо самонарекли се "журналисти". Критериите да  определим тази пасмина като "соросоиди" са два. 
Първият, че те получават финансиране и лансиране по разни "програми", "проекти" и други дейности от фондации, институти, университети и други такива, главно структури на Сорос. Но не само оттам, а и от цяла такава мрежа подобни, финансирани от европейски и американски институции, сред които най-безобидните са ЦРУ и фондация "Америка за България", а най-опасните - МВФ, Световната банка, Трилатералната комисия и други такива. Разбира се не е само финансирането,  също и възможности за "изяви" в чужди университети, управленски структури, медии, получаване на високи постове, пропагандиране на "идеите им" и т.н.
Вторият, и по-важен, е че  срещу това плащане, те стават най-върлите защитници, пропагандатори и натрапници на всички разрушителни, античовешки, противоестествени, антибългарски "идеи", "теории", "идеологии" и практики. Тяхно дело е натрапването на содомиите и всякакви перверзии като педерастия, лесбийство и травестии, кръвосмешение (инцест), феминизъм, порнография и други подобни, с които да съсипват семейството като такова, моралът на хората, да предотвратяват създаването на деца в нормални семейства, да разрушават институцията на брака, семейството и любовта между мъжете и жените. Защото "дяволът не може да обича и не обича тези, които обичат."
Подривайки тази основна клетка на обществото, те пристъпват към разрушаването на нациите и обществата. Оръжията им са измислените и звучащи като бълнувания на луди "теории"  като "толерантност", "мултикулурализъм", "либерализъм" и "понятия" с които заклеймяват нормално мислещите хора - "ксенофобия", "расизъм", "слово на омразата", "антисемитизъм", "хомофобия" (каквото и да значи това) и други такива малоумщини измислени в нечий дрогиран мозък на поредния болен от шизофрения - олигофрен - педераст. Защото дяволът е "...развратител на хората, предател на народите..."
И главната им цел е унищожението на християнството, като религиозна институция и вяра в Господ Бог. Следователно - унищожението на бялата раса, европеидите - индоарийци, които са главните им врагове. Защото тези слуги на сатаната са чисти безбожници, богохулници и богоборци и целта им е само смърт и унищожение.

В тази безподобна соросоидна сган намираме за съжаление три типа хора, които винаги са съществували във всички времена и епохи и винаги сатанистките изроди са ги използвали за пъклените си дела.
Първите са платените предатели, които са ясни, в историята има достатъчно примери за такива. Това са платените лъжци, без чувство на срам и съвест - слуги на дявола, защото "...дяволът е лъжец и баща на лъжата."
Втората част са заблудените, всред които има и пълни глупаци, но и жалки наивници, мислещи, че са "модерни", "хуманни" и правят едва ли не добро включвайки се в тази идеологическа помия. Предупреждение и за тях "Който прави грях, от дявола е, защото открай време дяволът съгрешава. Затова се и яви Син Божий, за да разруши делата на дявола. Всякой, който е роден от Бога, грях не прави, защото семето Му пребъдва в него; и не може да греши, защото е роден от Бога. Чедата Божии и чедата дяволови се познават тъй: всякой, който не върши правда, не е от Бога, също и който не обича брата си."  (І-во съборно послание на свети Йоан Богослова) Ако си глупав, от дявола е.
Третата част са най-опасните - това са дегенератите, за които Григорий Климов, написа уникални изследвания. И ако първите - две групи - платените и заблудените са само слуги на слугите на сатаната, то дегенератите са слугите на самия сатана. А техните архидемони са глобалистки изроди от типа на Сорос, Рокфелер, Ротшилд, които в арогантността и комплексарщината си се мислят за деца на сатаната, но ще разберат горчивата истина, когато умрат и: "...а дяволът, който ги лъстеше, биде хвърлен в огненото и жупелно езеро, дето е звярът и лъжепророкът; те ще бъдат мъчени денем и нощем вовеки веков. И видях голям бял престол и Седналия на него, от Чието лице побягна земята и небето, и за тях се място не намери. След това видях мъртвите, малки и големи, да стоят пред Бога; отвориха се книги; отвори се и друга книга - книгата на живота; и съдени бяха мъртвите по записаното в книгите, според делата си. Морето върна мъртвите, които бяха в него, смъртта и адът върнаха мъртвите, които бяха в тях; и съден биде всякой според делата си; а смъртта и адът бидоха хвърлени в огненото езеро. Тази е втората смърт. И който не бе записан в книгата на живота, биде хвърлен в огненото езеро."  (Откровение на свети Йоан Богослов 20:10-15)



(следва продължение)


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves