Важни писания

петък, 12 февруари 2016 г.

Предстои ядрен апокалипсис в Ню Йорк

Посъветвайте нюйоркчани да се евакуират навреме!

Ядрен взрив в Ню Йорк
Глобалистките изроди натрапващи агресивно толерастията в света са известни с двойните си стандарти. Ето един блестящ пример от САЩ на нашия ядрен инженер Георги Котев: "Късно снощи (събота срещу неделя) световните медии (българските не се отнасят към тях) гръмнаха, че най-близката до Ню Йорк АЕЦ "Индиан пойнт" (Indian Point NPP, на 60 километра северно от мегаполиса) е изпуснала наднормени количества радиация в подпочвени води, което води до заплаха за града.....Въпреки призивите на губернатора на щата двата работещи блока да бъдат спрени собствениците им отказват да го сторят и продължават да ги експлоатират.Той се заравя в документацията и открива, че и двата блока на ядрената централа работят въпреки, че лицензите им са изтекли. На 2-ри блок през 2013 г.:
Indian Point Nuclear Generating Unit 2
Location: Buchanan, NY (24 miles N of New York City, NY) in Region I 
Operator: Entergy Nuclear Operations, Inc.
Operating License: Issued – 09/28/1973
License Expires: 09/28/2013
На трети блок -  през миналата 2015  година:
Location: Buchanan, NY (24 miles N of New York City, NY) in Region I 
Operator: Entergy Nuclear Operations, Inc.
Operating License: Issued – 12/12/1975
License Expires: 12/12/2015
Инженерът завършва с думите: "И този е с изтекъл лиценз, преди 62 денонощия, което по никакъв начин не ме прави по-спокоен. На практика и двата блока трябва да са спрени и ако искат пак да заработят да правят каквото е необходимо, за да си получат проклетите лицензии. На практика този играч от американската ядрена мафия се държи като нагъл шофьор, който управлява мощен автомобил, без да е минал технически преглед, а водачът няма книжка."

А в същото време наглата бивша посланичка на САЩ Марси Рийс беше на "проверка за безопасността" на АЕЦ Козлодуй през 2014 г. "През миналата година, на 10 юли 2014 г. посланикът на САЩ в България Н.П. Марси Рийс беше на посещение в Козлодуй за работна среща на зам.-председателя на американската комисия по ядрено регулиране в АЕЦ „Козлодуй". В този случай американският дипломат е била придружаващ. „Това е една дама, която посещава ядрени централи по целия свят и обменя опит и идеи за най-добри практики и относно ядрената безопасност", обясни тогава Марси Рийс."
Марси Рийс
И инж. Котев й зададе следните въпроси:
"Въпрос №1 : Бихте ли ни споделили накратко каква беше истинската цел на миналогодишното Ви посещение (на 10-ти юли 2014-та г.) в АЕЦ „Козлодуй” и какви ползи ще донесе то за българските граждани и бизнес?
Въпрос №2 : Бихте ли споделили с нас дали САЩ имат утвърдена практика да командироват своите посланици в атомните централи и на други държави (още 29  в целия свят, освен САЩ и България)? В колко други държави експлоатиращи АЕЦ се е случвало това, кога, колко пъти и в в кои точно централи?
Въпрос №3 : Според Вас това ли са единните световни стандарти в ядрената енергетика, по-стари блокове да се лицензират за по-дълги срокове, а по-нови – за по кратки срокове, като за всяко прелицензиране, наричано умишлено „модернизация за удължаване”, се харчат милиарди левове от джоба на гражданите на най-бедната и най-корумпирана страна-членка на Европейския съюз и партньор на САЩ? Заради тези „добри практики” ли е „високата оценка” на г-жа Свиники за АЕЦ „Козлодуй”?
Под-въпрос №3 : Не Ви ли прилича това на престъпление/грабеж в особено големи размери, и ако е ДА, защо не го заявите публично? 
Тя разбира се тогава му отговаря  с общи приказки, но сега ще е най-добре да отиде да направи проверка на ядрената централа в Ню Йорк, която скоро ще гръмне, поради изчерпване на експлоатационните й възможности. А и да отговори на по-интересния въпрос - как така двата й блока работят при изтекли лицензи?
Всъщност в духа на традиционната "българо-американска дружба от векове за векове" нашата посланичка в САЩ Елена Поптодорова трябва да отиде да направи там една инспекция в централата и да даде "настоятелни препоръки" за спиране на блоковете в интерес на безопасността на нюйоркчани от братската ни американска страна...
Освен ако сатанистите не са подготвили взривяването на централата. Както си взривиха и небостъргачите в Ню Йорк ако помните.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves