Важни писания

сряда, 17 февруари 2016 г.

Съпротивата в Европа

Воините на Один
До момента в Германия са подпалени над 800 общежития и центрове за настаняване на ислямистки нашественици. В Швеция поляци се въоръжиха и потеглиха на бой за честта на християнска Европа. Във Финландия сформираха "Воините на Один": "Членовете на финландската дясна групировка "Воините на Один" се заклеха "да пазят своите жени, приятелки и деца" от нашествието на мигрантите не на думи, а на дело." Но те имат филиали не само там: "В същото време популярността на групировката във Фейсбук расте заедно с ръста не нетърпимостта към мигрантите. Смята се, че към момента в "Один" членуват 600 бойци в 25 "поделения" във Финландия, Швеция, Норвегия, Дания, Полша, Германия, Естония, Унгария и дори във Великобритания и САЩ." Ето какво казва един редови член: Нямам проблем с цвета на кожата или културата на другите. Тук не става въпрос за расизъм. Ние просто се опитваме да защитим децата си, да запазим сигурността на нашите улици и домове. Ние не сме нацисти. Ние сме патриоти на своята прекрасна страна, Финландия." 
Протестните демонстрации на ПЕГИДА и сродни организации вече са не само в Германия, но и в Чехия, Словакия, Полша, Белгия, Холандия и Франция, макар, че медиите премълчават.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves