понеделник, 18 април 2016 г.

Проститутките във властта при управлението на ГЕРБ

Десислава Кемалова - вляво
Поредният скандал избухна така: "Тя е видна наследница на известна пловдивска богаташка фамилия. Атрактивната служителка в МОН е член на ръководството на район „Триадица“ към Столична община в структурата на ДБГ на Меглена Кунева, става ясно от сайта на движението. Там тя е представена като студент по право, възпитаник на програмата ЕВРОСКОЛА, където под ръководството на евродепутати  зрелостници дебатират по важни за Европа обществени теми. Дъщеря е на Иво Костадинов Кемалов – един от известните пловдивските адвокати, съдружник в строителна компания със знаменити за българската политика имена. Върти бизнес с бившия премиер Жан Виденов и екскмета на Пловдив Спас Гърневски."  Баща й Иво Кемалов има още по-известни мама и татко. "Като най-спестовен е посочен Костадин Йосифов Кемалов, мъж на Евдокия Стоянова Кемалова. Той има влог от 872 484 лева в КТБ. "Това са пари на съпруга ми от дивиденти, няма нищо нередно", коментира съдийката с 40-годишен стаж. Тя припомни, че няма програмист, който е работил в някогашния Изчислителен център, който да не познава Костадин Кемалов, когото всички наричат Кочо." Пловдивчани помнят скандалите около софтуерната му къща "Фипс" получила с врътка общински имот в центъра на Пловдив. А когато журналисти от "Марица" разкриха далаверата, съдийката Кемалова осъди вестника за обида. Става дума за родословието на проститутката горе вляво на снимката. Разбира се, тя ще каже, че е манекенка или фотомодел на Оливер Добин, но всъщност каквато изглеждаш отвън, си е отражението на това, което ти е вътре. Поне така смята Ян Ван Хелсинг в "Не пипай тази книга": "Ако аз съм вътрешно чист,  такива ще са жилището, колата и къщата ми." Да не го преразказвам текста (по-добре прочетете цялата му книга), но да използваме аналогията - ако тя не е проститутка отвътре, не би се облякла така, че да изглежда такава и отвън. Толкова за нея.
Сега за много близката до премиера Борисов - министърка на вътрешните работи - Румяна Бъчварова. Тя пък се облякла като тринадесетгодишна и отишла да проверява охраната на южните ни граници.
Бъчварова с фланелка "Няма  уай-фай зона тук"
То и в главата й няма нищо, щом се е появила така, но това е друга тема. А дъщеря й Лора Филева - работеща като "журналистка" в изданията на кръга "Капитал" (сигурно е много кадърно момичето да го вземат на работа, точно когато мама й стана властимеюща), ходи до Бургаско в същото време, може би заедно с мама, за да напише скверен пасквил срещу доброволните отряди по границата. За нея, всички патриоти са "мутри, биячи и пропаднали хора". Е, в статиите й няма да прочетете интервю с майка й например, в което да я пита, как така точно тя пък стана министър на вътрешните работи, защо по границите няма нито ограда, нито гранични полицаи, а доколкото ги има, те покровителстват трафикантите. Все пак "Дневник" където работи Лорчето е на грантова соросоидна издръжка и ще пише каквото трябва. 
Да не пропуснем да споменем проститутките, които министърът на отбраната Ненчев назначи в министерството: "На една от най-близките сътруднички на военния министър (Ралица Р.) Николай Ненчев от младежкото движение на БЗНС не е даден допуск за класифицирана информация като шеф на дружеството „Снабдяване и търговия“ на МО, заради три регистрации за проституция."
Росица Русева вляво, (да не си помислите вдясно),
на тематичен фон от червени фенери
Другата пък е Росица Русева: "Припомняме, че през април 2015 г. управителката на „Снабдяване и търговия“ ЕООД в Министерство на отбраната (МО) Росица Русева, назначена лично от Николай Ненчев преди няколко месеца, подаде оставка. Причината бе, че тя не получи достъп до класифицирана информация."
То и премиерът Бойко Борисов ги забърка едни, първо с Мая и Десислава Кръстева: "В.Я.: Така е, ся, има една, на която и купи къща в Барселона за милион и половина евро! Има една друга, тя ходи в „Шервиньо“, забраих й името как се казваше, която беше на един негов много близък приятел от „Котараците“ жена. Как се казваше не мога да се сетя в момента. Както и да е. Тя му беше протокол.
Мъж: Ъ-хъ.
В.Я. Ииии… Макар че тоя му беше много близък приятел той се залюби с нея, ма в смисъл, не знам после какво стана, в смисъл още ли са заедно, разделиха ли се, нямам представа. Не мога ти кажа кво стана.
Мъж: (въздиша).
В.Я. Но към нея определено имаше отношение, в смисъл, не му беше като за едното чукане.
Мъж: Да. (въздиша).
В.Я.: За сметка на това за Мая бяха разбрали половин София.
Мъж: Ъ-хъ.
В.Я.: Което е страшно неприятно да ти кажа.
Р.Ч: Ужасно.
В.Я.: Все пак."
После и със самата Владимира Янева: "То всъщност се оказа впоследствие, че премиерът явно е искал да я "праска" Янева и й пратил секс покана през посредник - дясната си ръка Александър Сталийски: "Той си иска да се види с тебе и да си се разбере с тебе, така, че аз не мога да посреднича, съжалявам! Мога след като ти си говорила с него да го ръчкам после и да говоря..” 
Тя рибата от главата се вмирисва...