Важни писания

четвъртък, 2 ноември 2006 г.

Ванко 1 празнува победата на Първанов

Сутеньорът Ванко 1 празнува победата на Първанов, чието правителство и парламент го освободиха от затвора като намалиха присъдата му от 12 години на една година лишаване от свобода. Организираният от него трафик на бели робини за проституция в Западна Европа беше забравен. Услугата му свърши Татяна Дончева, която прокара изгодна поправка в наказателния кодекс. Тъпите й колеги - депутати я подкрепиха поради малоумието си. В това време бившия министър на вътрешните работи сега адвокат на престъпници Виктор Михайлов с услужливото съдействие на Върховния касационен съд протакаше делото, докато закона бъде променен.
Преди него пък вицепрезидентът Ангел Марин помилва криминалният престъпник Цветелин Кънчев, осъден и лежал в затвора за грабежи, побои, отвличане и рекет. Кънчев върна услугата, като подкрепи Първанов в изборите от ефира на БТВ, като заплаши, че няма да пусне в президентството друг освен Първанов.

1 коментар:

  1. Това ОТНОВО доказва, че съществуването на някои хора е вредно и опасно за държавата и нацията. Дори в най-строго охранявания затвор с връзките си в престъпния свят, властта и политическите среди те ще бъдат опасни. Вальо Топлото който излезе от затвора за да закрива банкови сметки е едно от многото доказателства, че лишаването от свобода на държавните престъпници няма да реши проблемите на този етап. Когато представителите на една злокачествено мутирала човешка порода имаща предателството и престъплението за философия и начин на живот са окупирали тотално властта и медийното пространство, винаги ще имат възможността да нанесат ответен удар ако почувстват заплаха от правителство, което би повело борба с тях. Факт е, че в най-строго охраняваните затвори големите престъпници пак успяват да ръководят своите организации. Затова когато е застрашено съществуването на държавата, единственото спасение е в смъртните присъди за тежки случаи наикономически престъпления и корупция.

    ОтговорИзтриване

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves