Важни писания

петък, 9 февруари 2007 г.

Бунтовете започнаха, въстанието предстои.

Бунтовете започнаха, въстанието предстои. Никой не си и помисляше в края на миналата година след победата на Първанов на балотажа, че предстои ново издание на 1996/1997г. Напротив журналисти коментираха, че БСП “си го върнала“ на десните партии. И Първанов намекваше такива неща в речите си. Тогава писах в сайта си, че “който сее ветрове, жъне бури”. Ясно беше за опитното око на историка, че затишието е пред буря. Турскомунистическото криминално управление разпродаващо на килограм националните ни интереси на Турция и Русия ще си отиде така както си отидоха Младенов и Луканов през 1990г. и Жан Виденов през 1996/97.

Само че този път ще бъде по-страшно за тях. И ето хронологията: на 8.02.2007 г. пенсионери обсадиха сградата на Министерски съвет и се опитаха да нахлуят вътре. Полицията ги би и арестува неколцина от тях. На 9.02. таксиметрови шофьори обсадиха парламента заради убийството на техен колега в ранни зори. Това вече сме го виждали, но сега министърът на вътрешните работи, не може да каже, че става въпрос за самоубийство, както винаги досега правеше.

Вечерта предстои митингът- шествие в подкрепа на нашите медицински сестри – заложници на терориста и откачалника Кадафи. Този митинг ще се превърне в първата антиправителствена и антидепесарска демонстрация.

С една дума бунтовете започнаха, въстанието предстои...

“Кураж дружина вярна сговорна, ние не сме веке рая покорна.”

Отивам да си приготвя знамето с надпис “Свобода или смърт”. Чакам Ви довечера на площада пред НДК.

1 коментар:

  1. Вашето желание двата митинга да прерастнат в антиправителствена и антидепесарска демонстрация е много блоагородно и аз бих се радвал да стане така. Но ми се струва, че всичко ще си отстане в рамките на митовете, наложени от самото правителство.

    ОтговорИзтриване

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves