Важни писания

петък, 28 август 2015 г.

Дегенератите се саморазобличиха

"Какъв гей, той е откровен педераст."
Бойко Борисов - министър-председател на Република България


гей - педераст или "кака Алекса"
Журналистите в България отдавна се превърнаха в долнопробни проститутки, с морал - по-нисък дори от този на мургавите си колежки по магистралата край Пазарджик. Даже и професионалистките от софийското околовръстно си изкарват прехраната с далеч по-честен и обществено-полезен труд от медийните фелационери. 
Впрочем обявил го е не друг, а самият Джон Суинтън - работил в известния ,,Ню Йорк Таймс" през шейсетте и седемсетте години на 19-ти век. В прощалната си реч той казва: ,,Няма такова нещо като свободен печат. Вие го знаете и аз го знам. Нито един от вас не би посмял да заяви честно своето виждане. Работата на журналиста е да руши истината, да лъже безцеремонно, да изопачава фактите, да клевети и злослови и да продава страната и рода човешки за насъщния си. Ние сме инструменти и марионетки на богаташите, които дърпат конците зад кулисите. Те поръчват музиката, ние танцуваме. Нашите таланти и възможности, животът ни, са в ръцете на тези хора. Ние чисто и просто сме интелектуални проститутки."
Това от години е публична тайна в България, но ето, че понякога метафорите се превръщат в брутални буквалности. Разразилият се тези дни скандал между изданията на Делян Пеевски "ПИК" и "Блиц" и кръгът "Капитал" достави "естетическо удовлетворение" на читателите си, (каквото и да значи това), с "изящната си словесност", ненадмината "художествена образност" и "високоморален патос". Всъщност скандалът формално започна от това: "Вчера ПИК разкри една публична тайна: президентът Росен Плевнелиев живее с пиарката си Мария Иванова и е напуснал семейството си. Когато на малкия Филип му прилошало в София, той бил на почивка в Гърция заедно с Мария. Майката Юлиана сама завела детето в кардиологията на Трета градска. Информацията ни, препечатана и в БЛИЦ, се базираше на няколко сериозни източника, близки до президентската институция. Впрочем никой не се и опита да я опровергае." 
На това  кръгът "Капитал" отвърна с атака като използва за  повод публикуваните само от "ПИК" снимки от посещението на премиера Борисов в Туркменистан. Обвини сайта, че е предпочитан от властта и главният редактор на "Капитал" пусна злостни коментари във Фейсбук. "ПИК" и "Блиц" не останаха длъжни и контраатакуваха: "Гей скандал разтърсва редакцията на вестник "Капитал", съобщиха пред БЛИЦ близки до скандалния издател Иво Прокопиев. Главният редактор Алексей Лазаров завъртял бурен роман с колега-репортер от сайта "Медиапул". Двамата често консумирали връзката си след работно време в офиса на изданието на столичната улица "Иван Вазов". Чистачките на "Капитал" пропищели от нежните стонове на двамата любовници, както и от солидното количество презервативи, захвърлени около бюрата и в тоалетните помещения на вестника. Алексей Лазаров се славел в хомосексуалните среди с артистичния си псевдоним "Кака Алекса". Той обичал да парадира пред богати спонсори с обратните си наклонности в опит да изкрънка някой лев за потъващото издание. В редакцията назрявал бунт от гей изцепките на главния редактор, въпреки че и други от репортерския екип клонели към левия тротоар. Съображенията за съпротивата срещу "Кака Алекса" били изцяло хигиенни: журналистите се гнусели да работят на бюра и столове, ползвани за сексуален терен от любовниците. "Кака Алекса" и по-младият с десетилетие партньор от "Медиапул" наобикаляли и офиса на прословутата фондация "Америка за България" на гости при добрия си приятел Ленко Ленков. От него просели субсидии за командировъчни на екзотични дестинации, където да консумират на спокойствие страстната си връзка." Първо в "Блиц", после и в "ПИК".Това, което не става ясно, е кой е партньорът или партньорката на "кака Алекса" от "Медиапул"? За да допълним този пропуск, следва да се обърнем към прословутия и основополагащ задушевен разговор на тримата титани на мисълта, словото и делото.

Четем стенограмата от разговора на Бойко Борисов с бившия вече министър Мирослав Найденов и бившия прокурор Кокинов:


"С "Медиапул" тази история, защо си мислите, че я почнахме?
ББ: Кой?
НК: В "Медиапул", този журналист, който го направихме като Христос мъченик. (В началото на април журналистът от онлайн медиата беше привикан в прокуратурата, за да дава обяснения по статия Българският "Уотъргейт": А кой ще проверява проверяващия?" във връзка със скандала с подслушването от МВР и беше заплашен с образуване на дело - бел.ред.) 
ББ: Боби. Борис.

НК: Борис Митов. И той е гей. Наркоман и гей. Главният ми се обади и каза веднага го извикайте и почвайте проверка. Айде сега сложи лайното пред вентилатора. И аз като Матросов излязох и казах, че съм инициирал всичко това и го защитих. Какво да направя – станах главен бушон... ."

Значи, ако съберем две и две ще получим двойката Алексей Лазаров и Борис Митов. Па щом се харесват младите, нека се вземат и честито на младоженците! Това са ни журналистите с извинение. Впрочем   не само кръгът "Капитал", но и "Медиапул" получава пари от фондация "Америка за България" и много други издания, както ще видим най-долу. Но и прокуратурата не пада по-долу. Четем същата тази стенограма:

"ББ: А този Джамбазов (Божидар Джамбазов - заместник на Кокинов в СГП, ръководител на звеното за разследване на злоупотреби с евросредства - бел.ред.) на кой човек е?
НК: На кой човек. Мой заместник е.
ББ: Аз знам кой го е назначил навремето... Сашо Арабаджиев (предполага се, че се има предвид Александър Арабаджиев, бивш конституционен съдия, бивш депутат от БСП, в момента съдия в съда на ЕС в Люксембург - бел.ред.) се обадил на Филчев (Никола Филчев е бившият главен прокурор - от 1999 до 2006г.). Че лично го молят Станишев и Първанов.
НК: Той ми е градски, от Ямбол е. По-малък от мен. Умно момче. Малко гей си пада.
ББ: Какъв гей, той е откровен педераст.
НК: Умно момче.
ББ: Те всички педали са умни. И аз почвам да викам, че съм пИдал, за да мислАт, че съм интелигентен." (правоговорът е запазен, според записа)Кръгът "Капитал" от своя страна отвърна на гей-удара с отворено писмо против "Блиц" и вестник "Стандарт" "Чудотворна журналистика"  препечатано и от други медии. 
. Пик обаче продължи атаката много  здраво: "(Истината е, че уж отдалечената от властта Прокопиева плаща заплати и на щерката на Румяна Бъчварова (министър на вътрешните работи) - Лора Филева, и на зет й, и на сестра й, и на жената на президента. Чудесна колаборация с управляващите на фамилно-ведомствен принцип!)...........
Олигархическата съпруга Галя Прокопиева и слугинажът й от "Капитал" избълваха публичен донос срещу Славка Бозукова, легендиран като "открито писмо". Формален повод за оплюването на Бозукова е публикация в БЛИЦ за гей скандал, разтърсил редакцията на "Капитал" (нищо ново под слънцето - при Прокопиев открай време работят предимно физически и душевни хомосексуалисти)."  Че последното е вярно говори и това разследване с пловдивска връзка: "Другият главен герой, заинтересован от избора на Пловдив, е Асен Асенов и за никого не е тайна, че той е свързващото звено между Министерството на културата и кръга „Капитал”. Познат като гей-активист и застъпник за легализирането на марихуаната, той е известен най-вече като главен редактор на фалиралото списание „Едно” от групата медии на олигарха Иво Прокопиев. От години се занимава с организация на бутикови фестивали, в които участват малцина статисти, но пък финансирани щедро от фондация „Америка за България” и Столичната община. Това – последното, е показателно, защото излиза, че с парите на София са правени фестивали, които бяха писани като актив на Пловдив. Години наред Асенов източва милиони за култура от Столична община, но разривът настъпва заради нараненото му его, след като общинските съветници от Комисията по култура отхвърлят негов дребен проект за нищожните 20 000 лева. В резултат на което, Асен Асенов пренасочва интересите към Пловдив и софийските фестивали се местят в града под тепетата." На фона на тази медийно-помийна гнусарщина даже и Бойко Борисов започва да изглежда симпатичен, не за друго, защото поне е нормален, та дори и с чувство за хумор и даже самоирония. Останалото за него си го знаем...
Но да се върнем на въпросния "герой на нашето време" - Алексей Лазаров - главен редактор на "Капитал". Освен, че е "откровен педераст" (по Бойко Борисовски), в мрежата го обвиняват и във фашизъм:
"В същото време и у нас фашизмът надига грозната си глава, пак фризирана като защитник на толерантността: Алексей Лазаров се извини на читателите си, че не е цензурирал изцяло дискусията под статията за международния ден срещу хомофобията. Съжалявал, че оставил някои хора да се изкажат, един вид. Лазаров използва любимите клишета на фашистите — “опасна” и “недопустима” реч. Все заради опасна и недопустима реч предците на Лазаров са пращали говорещите неправилни неща в гулаци, на кладата или на лъвовете, според модата на епохата. Защото фашизмът не е ограничен до втората четвърт на 20-ти век; той е начин на мислене. Мислене, което не допуска друго мислене. Все пак половината коментари под статията за гейовете са цензурирани. Нефелните мозъчета на читателите на Капитал не биха понесли излагане на лоши думи и грижовният цензор е оставил само хубавите думи. И мотивацията му е хубава — да брани толерантността, чукайки за девственост, както пишеше на плакатите. С фашистки мерки — срещу фашизма!" (от статията "Културни фашисти") Хубав човек, всички мнения за педерастите, които не му се харесват се изтриват. Цензура? Или конфликт на интереси? Но само това да беше. Вижте му само публикациите излизащи в Гугъл под името му:
Само и изключително на педерастки, а и на цигански теми. Все в защита на "онеправданите малцинства"! "Радост в Ирландия за гей браковете", "Медиите използват език на омразата", "гей-прайда в Истанбул" и други такива словоблудства. А всъщност педерастът - главен редактор е и криминален престъпник. Като племенник на Мирослава Нейнски, (тогава тя е говорител на Фондация "Бъдеще за България и приятелка на Елена Костова, същевременно е шеф на новините в БНТ и впоследствие става главен редактор на притурката на "Капитал" - "Light") - репортерът Алексей Лазаров се забърква в криминална приватизация на апетитен обект в София на булевард "Витоша" № 93.  Вероятно за да свърши работа на съпругът й - Светлин Нейнски - криминално забогатял милионер от ерата на Иван Костов. (Впрочем Мирослава вече му е е бивша съпруга. Те се разведоха и в момента той е женен за Надежда Михайлова - сега Нейнски).  Част от далаверата: 
апетитен имот наистина...
"Схемата, измислена за приватизацията на апетитния имот на бул. Витоша, изглежда съшита с бели конци. Което е повече от логично за гангстерска приватизация на едно шивашко ателие. Очевадно е, че медийният репортер в "Капитал" Алексей Лазаров не е работник във въпросното шивашко предприятие, и не би следвало да се възползва от привилегиите, предназначени за служители и работници в общински предприятия. Но още по-очевадно е грубото погазване на закона - както от страна на Лазаров, така и на услужливите общинари, които игнорират категоричната забрана в чл. 36 от Закона да се продават без търг обекти, чиято балансова стойност е над 5 хил. лева...."
и накрая авторите питат"От “Опасни връзки” се надяваме, че изнесените документални данни ще накарат някого в Столична община да се опита да върне на столичани откраднатото, както и НАП да приберат невнесените данъци по веригата на описаните фиктивни сделки и дарения. А от безстрашния журналист Алексей Лазаров, за чиито деяния давността по Наказателния кодекс е изтекла, се надяваме да чуем поне признание за това какво е получил в замяна на участието си като подставено лице в една гангстерска приватизация. А може би и едно извинение за това, че преди 15 години предизвика състраданието на цял един народ, прикривайки се зад фасадата на разследващ журналист, спестявайки ни детайлите за приватизаторското си амплоа. Не се надяваме да получим отговор, но надеждата умира последна." Дали заради тази далавера или за някоя друга, но преди години го пребиват неизвестни побойници и даже тогавашният президент Петър Стоянов се изказва  в негова защита като се обявява срещу "посегателството на свободата на словото". Разследването разбира се е потулено. За да не излезе мотивът за бандитската "приватизация". Но пък не е разследвана другата версия, дали пък не е някой/я ревнив/а любовник/ца. Нали казват: "Няма нищо по-лошо от това да те бие педераст, едновременно с мъжка сила и женска злоба..." Е, по-голяма гнус от тази? Педераст - толераст, "морализаторстващ" по фашистки срещу нормалните хора, несъгласни с арогантната пропаганда на дегенератите, криминален приватизатор, американски слуга - лакейнически фелационерстващ на прословутата фондация "Америка за България", която отпуска на толерастките му антибългарски издания от кръга "Капитал" по  3 000 000 долара на няколко пъти, за да "подкрепели независимата журналистика". Впрочем отпуска пари и на "Медиапул", "Офнюз", "Редута.бг.", "Стършел", "Под тепето" и други слугинстващи им издания. 

За да натрапват във "вестниците" и сайтовете си толерастията, либерастията, педерастията, антибългаризма, да приветстват циганизацията, да хвалят банкстърите, да защитават американските ГМО и добива на шистов газ в България, обирджийските чужди търговски вериги разсипващи българските производители и тровещи клиентите си с боклуци, Пирамидалните Псевдопенсионни Фондове, частните съдебни изпълнители и колектори, наводняването и превземането на българската земя от черни и ислямистки нашественици, уж бежанци и имигранти, и изобщо всичко що е извратено, обирджийско,  криминално, предателско в услуга на сатанинските им господари.  После очаквайте от тях независимост, патриотизъм и "обективна журналистика"... Дегенератите се поддържат....

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves