Важни писания

четвъртък, 19 ноември 2015 г.

В БХК освен, че са отцеругатели, са и откровени социопати

Маргарита Илиева - директор на правната програма на БХК
Когато преди няколко дни написах, че е започнала подписка за разтурването и забраната на антибългарския псевдохелзинкски комитет, имах предвид само откровено предателската му, антинационална същност, щедро заплащана със соросоидни долари през купчина съмнителни американски организации и техни европейски филиали. Текстът под който се подписват хората е: "С постоянната си антибългарскa дейност тази организация работи против морала и интересите на българските граждани и като такава тя трябва да бъде разтурена и забранена." Конкретният повод за подписката беше наглото им предложение за "Човек на годината" да бъде предложен  един гаден австралийски убиец - Джок Полфрийман - бивш военен, излежаващ присъдата си в български затвор. Този толераст наръга с армейския си нож двама младежи, единият от които Андрей Монов - двадесетгодишен студент по право умря на място, а другият - Антоан Захариев за щастие оцеля. Случката преразказана в сайта посветен на убития Андрей Монов:
  • "Какво точно се случи на 28-и декември, когато Андрей Монов бе убит от австралиеца Джок Полфрийман? 
  • Бяхме се събрали компания приятели, за да отидем на дискотека. Но избързахме и спряхме, за да изчакаме останалите. Групата ни беше около 5-10 човека. 
  • И какво се случи след това? Кой кого нападна? 
  • Тогава видяхме въпросния Джок Полфрийман да идва с нож в ръка. Той нападна Анди и го наръга два пъти...  Той нападна Андрей в гръб. Ние дори не го видяхме. Никой не се е заяждал или мятал павета по него. Метнахме едно паве по него, след като наръга двамата ни приятели. 
  • Тогава как той ви е нападнал без причина? 
  • Доводът, който изтъкна, беше, че сме му изглеждали като расисти, а той бил адски хуманен и мразел расовата дискриминация. Точно затова се чувствал длъжен да ги убие."
Преди нападението Джок седнал да пийне в столично заведение за бързо хранене, където обърнал набързо бира и текила, разказаха очевидци. Служители на ресторантчето се оплакали, че чужденецът буйствал и създавал проблеми, но всички отдъхнали, след като си тръгнал. Джок Полфрийман е бил заснет да буйства от охранителните камери в бар „Хепи”, малко преди да нападне Андрей и неговия приятел Антоан Захариев. Австралиецът бил пиян след 5-6 бири и две текили, крещял на минаващите между масите, ставал срещу тях сякаш ги предизвиквал на бой. Когато хората от персонала били попитани от полицаите, защо не са направили нещо, за да озаптят клиента, някои от тях казали: „Помислихме, че е поредният пиян англичанин.” Андрей Монов заедно с приятели излезли през фаталната вечер, за да се повеселят в столична дискотека. Част от групата се събрала, за да изчакат останалите си другари. Агресивният австралиец издебнал Андрей и го нападнал в гръб. Чужденецът нанесъл моментално два удара, един от които бил в лявото предсърдие на сърцето му. Според лекарите точно този удар се оказал смъртоносен. Първото пробождане било близо до гръбначния му стълб. След като Андрей се свлякъл на земята в локва кръв, австралиецът започнал да посяга и на останалите момчета от групата. Тогава успял да наръга и второто момче.  Впрочем британската армия в която служеше тогава този изрод отказа да го защити, а вестник „Дейли телеграф” писа, че 21-годишният австралиец Джок Полфрийман е бил обвинен и за друго наръгване с нож в родината си: "20-годишният Джеймс Атак и приятелят му Мат, който се бои да каже фамилното си име, разкриха, че са се оплакали на полицията от нападението, извършено от Фрийман на училищно парти през декември 2004 г. И двамата били наръгани на три места, като ножът минал само на милиметри от жизненоважни органи. Тогава полицията разследвала Полфрийман, но не му предявила никакви обвинения."

Затова го и осъдиха на 20 години, но това няма да върне жертвата му от гроба. Подписката продължава и вече е събрала към днешна дата 11 361 подписа. Но не това е важното в момента. Важното е това, което каза бащата на убитото момче: "Българският хелзинкски комитет е взел пари от семейството на Джок Полфрийман, за да номинира един убиец за човек на годината. Това заяви пред бТВ Христо Монов, баща на убития от Полфрийман 20-годишен Андрей Монов."




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves