Важни писания

четвъртък, 2 септември 2021 г.

Съпротивата продължава - 30.8.2021 г. - София

Протестното шествие в София на 30 август 2021 г. организирано от БРЦК, БРОД, НСС "Свети Георги Победоносец", НД "Крумови закони" и още четири организации и подкрепено от ПП "Възраждане", ПП "АБВ" и ПП "Атака". За пръв път отразено, макар и негативно от основните телевизии и медии. Участваха като основни говорители и доцент Мангъров и доктор Ватев от Пловдивския Медицински Университет. Тук ще видите видеоархив на проявата с повечето от ораторите и основните моменти от събирането, шествието и настроението на хората. 


Следващите прояви ще са на 11 септември в София, организирано от партия "Възраждане" и на 13 септември - понеделник пред Министерството на Здравеувреждането, организирано от Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец".


Началото на проявата, когато хората се събираха на пилоните на НДК. Започнахме с двеста човека.


Постепенно се събират още хора.


Говори доцент Мангъров.


Думата взеха Христо Лафчиев от БРЦК, Милко Божанков от БРОД, Мадлен Кирчева от НСС "Свети Георги Победоносец. След това тръгнахме на шествие. Полицаите се опитаха да ни ограничат до тротоара, но ние си окупирахме улицата. По "Витошка" вече бяхме над 1000 души в шествието.


Блокирахме Министерството на Здравеувреждането. Говориха Христо Лафчиев от БРЦК, Николай Дренчев от партия "Възраждане", а Румяна Георгиева от НСС "Свети Георги Победоносец" извади ужасяващи факти за смъртността от отровните инжекции. Това няма да го видите по телевизиите.


Следващата спирка беше пред президентството. Да не забравяме, че управлява служебно правителство назначено от президента.


На същия този ден служебният министър-председател генерал Стефан Янев излъга пред телевизионните камери, че нямало да има насилствено инжектиране. И ето, че на 2 септември министърът на здравеувреждането издаде заповед за точно такова принудително инжектиране. Знаехме го отдавна. Затова сме се подготвили. Следва протест на 11 септември организиран от партия "Възраждане". А на 13 септември ще обсадим Министерството на здравеувреждането от 16:00 часа и ще държим затворени вътре изродите, опитващи се да унищожат българския народ. Въстанието започна като съпротива, а сега е време за мощна контраатака.
За да я има България и да пребъде българският народ!

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves