Важни писания

вторник, 5 април 2022 г.

Напускаме престъпната организация СЗО


Българският Алиянс за Достоен Живот - БАДЖ започна подписка за отхвърляне на ПЛАНдемичното споразумение натрапвано от СЗО на 194 държави в света. Според него, всички подписали го държави се отказват от свободата и независимостта си и приемат послушно да изпълняват всякакви престъпни действия разпоредени им от Световната Здравна Организация и нейния директор Тедрос Адханом Гейбрейесус - един доказан терорист и масов убиец,  извършил престъплението геноцид и в родната си Етиопия и в световен мащаб с организираната ПЛАНдемия. 

До момента българското правителство безкритично и послушно съучаства в това криминално престъпление, насочено против живота, здравето, свободата и бъдещето на човечеството като цяло и на българския народ в частност.  Трябва да се изправим всички заедно и да провалим убийствените античовешки планове на глобалистите и техните български слуги. 

СЗО е престъпна организация изпълняваща плановете на световното глобалистко задкулисие!

Затова, всички групи на съпротивата - неформални или регистрирани, всички патриотични партии, всички добри българи, следва да се включат в подписката за напускане на СЗО, защото целта е да се съберат 700 000 подписа.

Исканията, които бяха одобрени за предложението до НС, МС и МЗ са:

1.  Отказ от участие и  отказ от  подписване от страна на Република България или нейни представители, включително и като страна-член на ЕС в преговорите и в процеса по изготвяне и договаряне на конвенция, споразумение или друг международен инструмент, свързани с организация за засилване на превенцията, готовността и реакцията при пандемии, увеличаване и прехвърляне на правомощия на СЗО или други външни за държавата органи за контрол на човешкото и общественото здраве.

2.  Прекратяване на членството на Република България в Световната здравна организация.

3. Публично оповестяване на всички данни, проекто-документи и документи, предложени за обсъждане и/или подписване от страна на РБ или нейни представители, предмет на работата на Работната група или други междуправителствени органи, в срок от три дни от  създаването им на сайта  на поне един от изброените – Народно събрание, Министерски съвет, Министерство на здравеопазването.

Подписката е организирана в съответствие със  "Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление".

Местата където се провежда подписката в страната са следните:

1. Пловдив  - Стария град, Небет тепе, ул."Стръмна" № 1, ателие  резбаря, Костадин Деведжиев.

2. Пловдив - "Мегдан български", на копчетата, пред общината, всяка неделя от 14.00 ч. до 16.00 ч. 

3. Пловдив - Офис APL в център "Спасов" - ул. Беласица № 47-49; вторник и четвъртък от 17:30 до 21:00 ч.

4. Плевен - Синия комплекс, срещу фонтаните, фризьорски салон "Просалон", офис 16, ул. "Васил Левски" 185, Милена Йотова. 

5. Плевен - Магазин за сувенири в сградата на областна администрация, Даниела Христова.

5. Стара Загора - Недялка Мавродиева - 0898568525

7. Русе - пл. "Църковна независимост" 1, бившето ТАБСО.

8. Пазарджик - магазин "ДА" , пл. "Наййден Геров " 20, както и маса в центъра на града.

9. Хасково - ул. "Преслав"24, ет.3, офис 2, всеки работен ден, между 10.00 ч. и 14.00 ч. , адв. Жекова.

Тези, които смятат да събират подписи ще трябва да попълнят декларацията, като ни изпращат бланките на пощенска кутия в Български пощи на адрес:

📌 гр. Пловдив,
Пощенска станция 4013, пощенска кутия 13 

Докато ни ги изпратите, може да ги сканирате и изпратите на електронната поща на подписката:

bezmen-v-szo@abv.bg

която ще бъде ежедневно обработвана от няколко човека от работния щаб. Други, които се ограничат до по-малко на брой подписи, нека да започнат от най-близкото си обкръжение и да не задържат дълго бланките, макар и с останали празни редове.

Инициативният комитет, който беше избран е следният:

1. Дани Въчкова Пападимитриу - председател  

членове: 

1. Милена Петрова Виденова;

2. Мариана Цветкова Христова; 

3. Георги Тодоров Тодоров;  

 4. Пламен Панайотов Пасков;

5.  Иво Станиславов Ватев; 

6.  Атанас Христов Мангъров; 

Очаквайте още информация в следващите дни. 

Благодарим ви за подкрепата!

Продължавайте да ни подкрепяте с идеи и предложения.

Няма да ви предадем!"

Изтеглете документите оттук:

1. Бланка подписка
 https://coronerbg.com/wp-content/uploads/2022/04/БЛАНКА-ПОДПИСКА.pdf


2Инструкция-подписка
 https://coronerbg.com/wp-content/uploads/2022/04/Инструкция-подписка.pdf


3. Декларация за поверителност 
https://coronerbg.com/wp-content/uploads/2022/04/Декларация-поверителност.pdf

Вижте указанията във видеото, или прочетете указанията в инструкцията по-долу или ги изтеглете оттук: 


.

ИНСТРУКЦИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА ПОДПИСИ

1. За гражданската инициатива, се използва бланка по одобрен образец от събранието,
проведено на 02.04.2022 г., публикуван на ФБ страницата на СНЦ „БАДЖ“

2. НЕ трябва да се допуска използане на пренабран образец и впоследствие разпространен.

3. Подписи могат да се събират от всеки български гражданин, желаещ да участва в събирането, който заедно с изпратените листове с попълнени надлежно данни и подписи, е попълнил и изпратил декларация за поверителност по образец (Приложение 3) (в случай, че иска да събира по-голям обем подписи).

4. Подписите трябва да са положени лично от пълнолетен български гражданин с избирателни права. НЕ се допуска „събиране на съгласия по телефон, интернет или сканиране /принтиране.

5. Първата колона „№ по ред“ не се попълва!!! Тази колона се попълва от администратора на подписката, който ще получава и обработва листовете по реда на постъпването им/получаването им и въвеждането им в електронен списък.

6. Ако на един лист има незапълнени полета, същите се маркират по цялата ширина и
дължина със знак „Z” ръчно с химикал със синьо мастило. Ако има такова маркирано поле, върху него или след него НЕ могат да се добавят имена или подписи.

7. Зачерквания, корекции или поправки върху име или ЕГН правят невалиден записът на съответния ред. В случай на грешка в момента на попълване е по-добре да се използва зачертаване на целия ред с отбелязване в поле „забележка“ от събиращия подписи „грешка“ или „невалидно“ и да се продължи на друг ред - коректно.

8. След приключване на лист – попълнен до края или завършен със „Z” следва да се снима и изпраща на електронната поща bezmen-v-szo@abv.bg за обработка в електронния вариант, за да се избегне струпване на подписи в последния момент.

9. Физически събрани, бланките следва да се изпращат на адрес в гр. Пловдив, 
📌 гр. Пловдив, Пощенска станция 4013 пощенска кутия 13, придружени от декларацията на събиращия подписи – образец 3.

10. Всеки, който участва в събирането на подписи, следва да се убеди, че подписите, които са положени пред него са доброволно, съзнателно и в съответствие с текста на бланката, положени от лицето, което се подписва.

11. Всеки, който се е ангажирал със събиране на подписи, следва да се придържа към действащите закони, да разяснява коректно целите и текстовете в подписката, да спазва етичните и морални норми от обичайното право, да пази доброто име на СНЦ „БАДЖ“, неговите членове и гражданската инициатива от 02.04.2022 г. Не трябва да провокира или да участва в конфликти с трети лица или административни органи, представители на общинска охрана, органи на МВР.

12. При попълване на реда за подпис от съответния лист на подписката, попълнените на този лист лични данни до момента, трябва да бъдат закривани с празен лист, за да не са видими за други хора, а запълнените листове да се съхраняват в затворен плик.

13. В случай на посегателство (кражба, унищожаване или дори изземване от орган на власт) на части или цялата подписка, събиращият подписи трябва незабавно да уведоми за това членовете на инициативния комитет.

14. Подписи се събират не по-късно от обявения край на срока за събиране, а именно
30.05.2022 г.

Видео за събранието от канала на доктор Пламен Пасков - учредител и член на инициативния комитет.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В БИТКАТА ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ И СВЕТА!


Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос: "Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата."  Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5

ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА! ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves