Важни писания

понеделник, 31 март 2008 г.

Освен България, Първанов предаде и историята ни

Избирането на Георги Първанов на поста президент се дължи на политическо недоразумение в собствената му партия и активното съдействие на Иван Костов услужливо поставил му за опонент неизбираемия старец Неделчо Беронов на изборите през 2006 г. и неизваждането на досието на агент Гоце от контролираната от Иван Костов комисия по досиетата през 2001 г. Доста късно и най-запалените привърженици на "Мавъра" разбраха причините за тези му действия и не само тях.
Но вече беше късно. Първанов стана президент за втори мандат. В "активите" му влезе и създаването на антибългарската, антиевропейска и корупционна коалиция между БСП и ДПС, чиито плодове берем сега. Европа ни спря парите по САПАРД, ИСПА и ФАР и отказва да обменя информация с МВР, а комуникира само с ДАНС (засега). Първанов сглоби тази коалиция, в която ДПС беше напълно излишна само и само да си осигури турско-циганските гласове за жалкия си втори мандат. Такъв човек е способен само на поредица от неприемливи компромиси, винаги в ущърб на националните интереси с цел пребиваването си във властта, което за дребните душици е просто самоцел. А властта трябва да се упражнява в интерес на общото национално благо.
Първанов по време на президентстването си ще бъде запомнен само с национални предателства. Освен турскомунистическата му коалиция, той е отговорен и за националното ограбване от руските газови монополи осъществено чрез тайния и досега договор подписан от Р. Овч, приет от кабинета и усетен от всички българи по джобовете им. Всъщност предстои и ново ограбване с петролопровода Бургас-Александруполис и "Южен поток". В тях България ще влага пари и ще замърсява природата си, а няма да получава нищо.
След това президента отиде на лов докато 9 българи изгаряха във влака за Кардам. После нагло и глупаво излъга, че не бил на лов, но вестниците го разобличиха за пореден път след случая "Гоце" като лъжец.
Вместо да си подаде оставката както би направил всеки нормален човек, той отиде в Израел да направи нов гаф. Призна несъществуваща вина на българския народ и държава по депортирането на 11 343 евреи от Беломорието, Македония и Западните покрайнини от германските войски по време на Втората световна война. Вярно е, че в тези територии е имало и българска администрация и полиция, която е съдействала, но нашите изконни земи са ни дадени временно от германските окупатори на Югославия и Гърция и не са били признати никога от райха за българска територия. Във всички тогавашни германски карти те са дадени като временни демаркационни линии, а не като граници. Българската администрация и полиция в тези земи е под германско ръководство. Има и други интересни факти, но тях ще изложим по-късно. Сега важното е друго.
След оня изключителен глупак Благовест Сендов, който отричаше изцяло спасяването на българските евреи, даже от старите територии на България и като председател на парламента стана причина с изказванията си евреите да махнат благодарствените плочи към българския народ Първанов е втория предател комунист, който поруга историческата истина.
Но какво да очакваме от недоучило селянче от с. Косача - Сирищник, работило в псевдонаучен институт по "История на БКП", където вместо история се скалъпваха полит-пропагандистки тези необходими за партийната учебна година на трудовите колективи.
А май е време да му организираме импийчмънт за държавна измяна и предателство на българските национални интереси.
Боже, пази България от управниците й! Защото в момента нямаме други врагове!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves