Важни писания

петък, 28 март 2008 г.

Кой управлява България?

„Румен Петков "гори", неизбежно е, след като пред свои приближени в последните дни Доган е заявил, че за да се загаси пожарът на скандала и да не падне правителството, трябват радикални мерки и смени на всички замесени.

За решението дали Румен Петков да остане във властта се чакала тъкмо думата на лидера на ДПС. Нека мине рожденият ден на Доган в събота и разговорът по темата ще започне, казали депутати пред изданието.

Според тях вътрешният министър вече не бил в толкова топли отношения с Доган....”

Това са написали във вестник „Дневник”.

Е, онзи нещастен хлапак Сергей Станишев, който по някакво политическо недоразумение е министър-председател явно е такъв гьонсурат, че не може да разбере или не иска да признае, колко е жалък като ближе подметките на Ахмед Доган и изпълнява всичките му прищевки. А това се видя от целия български народ и когато върна на работа мутрата Делян Пеевски като зам.-министър, защото „така искало ДПС” и когато защитаваше далаверите на Емел Етем с парите за бедствията, и когато оправдава „обръчите от фирми” на Доган и когато си затваря очите пред купуването на гласове, което пак Доган нарече „нормална европейска практика” и в десетки такива срамни случаи.

Най-лесно е да се каже, че този съветски гражданин Сергей Дмитриевич, отказал навремето да служи в българската армия, няма национално достойнство, затова така унижава държавата, чийто премиер се явява.

Но всъщност истината е друга, той национално достойнство има. Но то не е българско. То е съветско. Затова не се притесняваме. Той унижава съветските хора, които са го възпитали и образовали така.

А ние просто трябва да го свалим от поста, както свалихме Жан Виденов навремето и така да докажем, че сме горди българи, а не смачкани съветски колхозници.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves