Важни писания

понеделник, 21 април 2008 г.

Разбиване на фалшивите митове

Най-гледаният клип в Ю-Тюб с участие на българин (и австриец) е този. Нашият човек поне е комик и няма излишни претенции. За сметка на това клипът му е гледан над 20 000 000 пъти.
А Валентина Хасан направи пълен резил за България. Сега на запад мислят българките за тъпи, грозни, дебели, с пълна липса на певчески данни малоумнички, носещи турски имена.
На всичкото отгоре и със самочувствие. Горката Марая Кери се срещна с нея, ръкопляска на простотиите й, и възпитано каза, че уважава хората, които следват мечтите си. Какъв по-голям резил от това наистина деликатно изказване.
Единственото, което ме успокоява, е че не само в България има малоумници. Все пак осемте милиона идиоти гледали клипа на Валентина Хасан, не са само българи, а от цял свят. Както е казал народът "простотията не по горите, а по хората ходи!"

1 коментар:

  1. 14 май (сряда) 2008, 17.30 ч.
    зала „Пеша Николова”
    Център за либерални стратегии (ЦЛС): Семинар „Стопанска (социална) България: Бъдещето през културата на миналото” представя:
    Имената на Априлското въстание (1876)
    лекция на Албена Хранова (Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”)
    http://www.redhouse-sofia.org/index_b.html
    Водещи на семинара: Румен Аврамов (Център за либерални стратегии) и Мартин Иванов (Институт за история, БАН).
    На български език.
    Вход свободен
    прочети повече

    ОтговорИзтриване

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves