Важни писания

четвъртък, 26 юни 2008 г.

Да поставим педерастите на мястото им!

Това е фотороботът на идеалната жена според нагласите на британските мъже. (Слава Богу, все още не всички британци са педерасти.)

А ние българите имаме честта да сме страната с най-красивите, привлекателни и сексапилни жени в света. При това, такава е българката в масовия случай. Тоест красотата на нашите жени е еталон, а не изключение, както е при много други нации. Всеки който е бил във Франция, ще признае, че славата на французойката е изкуствена. Там масово жените са грозни, а малкото приятни изключения като Летисия Каста или Бриджит Бардо навремето се раздуват изкуствено до национален идеал и се натрапват на света като образ на французойката въобще.

И всичко това го казват не само българите, а и чужденците идващи в България. (Нямаме предвид Елтън Джон).

Но красивите жени имат нужда от истински мъже, а не от педерасти или лезбийки. А ние, нормалните мъже имаме нужда от истински жени. И както казваше италианският философ и политик Роко Бутилионе: "Целта на брака е да се раждат деца." Казал го е също, и дори го е заповядал Господ Бог, унищожил Содом и Гомор заради педерастията, педофилията и зоофилията на жителите им. А освен такива извратеняци има и геронтофили и некрофили. Някой ден всички те ще се организират във фондации и ще поискат равни права и "толерантно" отношение. Време е да ги спрем, ако не искаме да последваме съдбата на Содом и Гомор.

Защото, ние нормалните хора сме в мир със себе си и с Господ Бог.

А онези обратните, са осъдени отсега и можем само да ги съжаляваме. И ако можем да ги излекуваме. Защото и те са човешки същества.

Но не те ще ни казват какви да сме и какво да правим с живота си. Нито на нас, нито на младите поколения след нас. Няма да им позволим да натрапват истерично, агресивно и арогантно своята извратеност на нас нормалните.

Затова да им дадем отпор и ги поставим на мястото им - в ъгъла да се срамуват. За да има изобщо човечество и сега и винаги и во веки веков!

Защото "Целта на брака е да се раждат деца!"

4 коментара:

  1. аман с тия педерасти бе! това ли е тема N1, когато страната се тресе от корупционни скандали, цените растат главоломно, а апатията не ни напуска? кое извращение е по-гнусно и по-разрушително - хомосексуализма или това да мълчим, когато медиите наричат мутрите "бизнесмени"?

    разочарован съм от блога с тази статия, искрено се надявам да не е PR опит на автора да търси да се хареса на педеро-мразците.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей капак благодаря ти за критиката. Хем си прав,хем не си. Защото аз искрено го мисля и затова го пиша. Вярно, е че има по-важни теми и ти си ги споменал. Имам ги на сайта www.sarakt.org Но по-важното е, че както казваш: "кое извращение е по-гнусно и по-разрушително - хомосексуализма или това да мълчим, когато медиите наричат мутрите "бизнесмени"?" и двете извращения са еднакво гнусни, но имат общ корен - липсата на вяра в Бог.

    ОтговорИзтриване
  3. интересно, защо хората, за които хомосексуализма е толкова остър проблем не реагираха така шумно, когато имаше гнусен плакат на азис в приведено положение срещу националната светиня - паметника "Левски"? защо не се шумя така мощно, коя е фирмата поставила плаката, коя е рекламната агенция, която го е измислила? кой е управителя на тази агенция? това беше истински повод за национален скандал, тема, която да се обсъжда нон-стоп по форуми и телевизи, а защо не и за съдебен процес. но там не е комфортно да се бърка, не е шега работа да изобличиш рекламна агенция измислила този плакат, не се знае, кой от властимащите е в бизнес отношения с тях... а гей парада си иде точно на мястото, преди 1 юли, поредното увеличение на цените и след поредното спиране на пари от европа...

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей капак, поставящ много сериозен въпрос. Аз лично бих разровил този проблем, ако имам време. Освен това е хубаво да видим кой е собственика на телевизията в която Азис води предаване. И не само това. Ясно е, че в България има целенасочена политика на лумпенизиране и оскотяване на нацията и някои от изпълнителите и поръчителите ги знаем нсички. Даваш ми идея да напиша един материал за който отдавна се канех. Жалко, че съм претоварен и все нямам време, но ще го направя.

    ОтговорИзтриване

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves