Важни писания

понеделник, 11 май 2009 г.

Войната с мафията или как да премахнете рекламите в Google на "Нова зора"

От седмица насам световно неизвестната прокомунистическа партия "Нова зора" е заляла интернет рекламите на Гуугъл с банери и флаш анимации против ГЕРБ и Синята коалиция. Ако се излъжете да щракнете върху тях отивате на специален сайт срещу десните партии, скалъпен с фалшификации и инсинуации. Това са много пари, които комунистическите и депесарски изроди са откраднали от всички нас - българските граждани - данъкоплатци и избиратели. И сега с тях се плаща политическата помия в мрежата. Сега е моментът всеки десен и националист независимо от политическите си пристрастия да докаже, че е патриот, като забрани в сайта, блога или форума си тези реклами. Много е просто - влизаш в "Адсенс" профила си и в таба "Филтриране на нежелани реклами" има поле в което изписваш адресите на сайтовете, за които не желаеш да получаваш реклами. Вкарайте профилактично УРЛ адресите не само на "Нова зора", но и на сайтовете на БСП и ДПС там, за да не би те да пуснат реклами. Натискаш бутона "запази" и след няколко часа рекламната помия на ДПС и БСП и техните слагачи изчезва поне от твоето място в мрежата. Български Саракт направи това вчера и резултатът е налице. Е, вярно е, че от близо трите хиляди страници на САРАКТ (всяка с реклами на Гуугъл) ще загубим доста приходи, защото точно банерите на "Нова зора" дърпаха коефициента нагоре. Явно са предизвикали интерес в мрежата, което е жалко.

Но национализмът и десните убеждения не се продават. ДПС и БСП са долнопробна мафия водеща изтребителна война против българския народ. Време е и ние да им обявим тотална война. Сега трябва да забравим партийните си пристрастия и да се обединим всички десни и националисти. Като започнем с НДСВ, което води обречени ариергардни боеве с ДПС и БСП в Народното събрание, ЦИК и в Конституционния съд против натрапените от БСП и ДПС антидемократични закони. Техните депутати като Минчо Спасов - шеф на комисията по обществен ред и сигурност и министър Николай Василев са последните мохикани на съпротивата. Като прибавим и ГЕРБ, към който много хора имат резерви, но е време да ги оставят настрана. Да добавим и "синята коалиция" на СДС и ДСБ въпреки всички, огорчения, които имаме от тях. Като не забравяме и коалицията около ВМРО, която героично изгони партията на Ковачки от състава си. Както и СДС изгони депесарските елементи от партията си. Сега е момента да се осъзнаем, че в "Съединението" е силата. Спасението на България е в нашите ръце. Всеки глас даден за НДСВ, ВМРО, СДС, ДСБ, ГЕРБ е спасителен за Родината.

Просто всички трябва да гласуваме и да заведем пред урните и всичките си роднини, приятели и съседи и да обясним, на нежелаещите да гласуват, че с това си поведение те подкрепят Доган и Станишев и техните криминални шайки и обръчи от фирми. Сега не е моментът да се пита "За кого да гласувам!", а "Срещу кого да гласувам"! И отговорът е - срещу ДПС и БСП и техните производни "Евророма", "Ред, законност и справедливост" и други такива политически креатури. И освен, че трябва да гласуваме, трябва да разубеждаваме и попречим на малоумните, глупавите и тъпите за да не вземат да гласуват за ДПС и БСП. За да може в следващия парламент нормалните партии да са мнозинство. И като вземем властта да вкараме в затвора с ефективни присъди комунистическо-депесарската върхушка. Да им отнемем в полза на държавата обръчите от фирми и заграбените имущества. Да развалим със закон заменките на гори, съсипали природата на България. Да им конфискуваме луксозните яхти, коли, "сараи" и вили. Да изчистим от администрацията натрапените там политически парашутисти - безхаберници с депесарски и бесепарски членски книжки. Да върнем загубеното доверие на Европейския съюз с почтена, компетентна и прозрачна администрация за да може еврофондовете да отиват при истинските предприемачи, а не при "обръчите от фирми".

И накрая - искаме РЕВАНШ. Да отмъстим на комунистическо-депесарската мафия за двадесет годишните мъки на българския народ в така наречения "преход". Дължим го на родителите и децата си и на всички минали, настоящи и бъдни поколения. За да я има и пребъде България! Напред в решителната изборна битка! За Род, Народ и Родина!

Да живее България!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves