Важни писания

неделя, 24 май 2009 г.

Кратка история на ДПС. Или как да убием Ахмед Доган и разпердушиним шайката му?

В помощ на избирателите. Тези ли ще определят пак съдбата ти? Ако си останеш вкъщи на 5 юли това отново ще се случи. Но ако отидеш да гласуваш, Ахмед Доган ще загуби саркастичната си усмивка и ориенталската си наглост. Защото ще го убием! Защото ще се превърне в труп! Политически! Просто ще го убием! С бюлетини! Ще го докараме дотам да гледа като Тодор Живков на пресконференцията след свалянето му на 10 ноември 1989 г. Като Жан Виденов на 10 януари 1997 г. ще гледа. Или като Иван Костов на 17 юни 2001 г. Ще гледа като смъртник бесилката си. Мазната му физиономия ще загуби самоувереността си и ще излъчва страх и ужас! Това ще е най-великият момент в новата история на България!
Но за да стане това, извади ако трябва и насила всичките си приятели, роднини, съседи, близки и познати на 5 юли и ги прати в избирателните секции! Кажи им да гласуват срещу ДПС и БСП и техните ибрикчии като ЛИДЕР на депесарят Ковачки или РЗС на Яне Янев. Звънни по телефона на роднините в провинцията и ги подсети, да гласуват правилно. Обясни им как ДПС краде средно по 1 000 000 000 лева на година от българската държава. А БСП гледа благосклонно и после се вайка, че нямало пари за пенсии и здравеопазване. Ако любимите ти дядо и баба или чинка и стринка вече не са с всичкия си и искат да гласуват за някои от горните, просто им скрий личните карти в деня на изборите. Ако видиш предизборен плакат на ДПС и БСП го скъсай!
Кажи на оня малоумник, който не иска да гласува, че с това той реално избира отново БСП и ДПС. Защото с парите, откраднати от джоба му, депесарите ще купят онези на снимката горе да гласуват за тях. И ако гласуват само 40% от българите Доган ще има 42 депутата, Ако гласуват 60% - ДПС ще има 24 депутата. Но ако 80% гласуват, ДПС ще остане с 13 депутата. Обясни го това на тиквите, които казват с думите на Бай Ганьо, че всички са маскари. Да, може и да са маскари, но сега е време да изберем по-малкото зло, тоест по-малките маскари.
Ако видиш, как ДПС и БСП купуват цигански гласове в кварталното училище се обади веднага в полицията и в телевизиите и предупреди щабовете на нормалните български партии. Ако си решил да гласуваш за ДПС, виж първо историята им. Ако знаеш, че някой друг ще гласува за ДПС, покажи му я за да знае за кого гласува.
Не стой безразличен!
Работи за България!
Съдбата на Отечеството е и в твоите ръце!
Родината е по-важна от един твой почивен ден! Гласувай!
За да има винаги България!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves