Важни писания

сряда, 24 юни 2009 г.

Аман от тези педерасти, лесбийки и цялата тази извратена пасмина!

Омръзна ми всяка година да пишем едни и същи работи и да водим една и съща война със извратеняците, агресивно натрапващи собствената си сбърканост като изключителна "морална" норма.
Ще им кажа веднъж завинаги: Вие сте прокълнати от Господ Бог, заради такива като Вас той унищожи Содом и Гомор и престанете да рушите моралните и физиологични устои на обществото и народа ми!
Щедро заплатени от западни "фондации" тези античовешки структури тероризират обществото, като се опитват да направят невъзможното - да превърнат извратеността в еталон!
Още Кант с категорическия си императив (перифразирайки Библейското "не прави на другия това, което не искаш да ти направят на тебе") е казал, че трябва да постъпваш така, че твоята постъпка да може да се превърне във всеобщ закон.
Е, ако педерастията, травестията, лесбийството, педофилията, геронтофилията, зоофилията станат всеобщ закон, човечеството просто загива, защото най-малкото - няма да може може да се възпроизвежда.,да не говорим, че това са деяния гнусни пред Бога.
Спекулациите с "правата на човека", "толерантността към различността", глупостите за "политическа коректност" и "език на омразата" и всякакви други такива космополитни и нихилистични глобалистки идеи идват само за да прикрият факта, че под тяхната маска се потъпкват правата на нормалните хора и се руши обществото.
Да, ние не можем да спрем сбърканяците да вършат гнусотиите си в частните си домове, но няма да им отстъпим общественото и духовно пространство да пропагандират и агресивно натрапват гадостите си в медийното пространство, в училища и детски градини, да пишат в учебниците, че извратеността е "нормална", да правят непристойни предизвикателни шествия, открито провокиращи обществения морал, да богохулстват и да считат, че всичко им позволено.
Това, че ги търпим трябва да им е достатъчно и ако обичат, да не се опитват да натрапват мръсотиите си на нас. С това нарушават нашите права и Божиите закони. Човешки права за тях да, доколкото не нарушават Божиите закони и обществените морални норми, но да си знаят местото. Никакви "права" за тях, за "еднополови" бракове, за "осиновяване на деца", за открита пропаганда на мръсотиите им! Да се свират в дупките си, да мърсуват, да предизвикват Създателя, но да не замърсяват общественото пространство с гнусотата си.

А на всички онези глупаци, които с промитите си мозъци ги защитават, заради горецитираните високопарни трафарети, изобретени от човеконенавистническите слуги на сатаната, ще им кажем да запазят глупостта за себе си и да не ни я пробутват на нас нормалните, интелигентните и верующите в Господ Бог хора. Ето резултата от педерастизацията в САЩ тук, а на видеото ще видите какво става в Масачузетс, където новият Содом и Гомор вече се очертава на хоризонта. И естествено няма как да минем без политика, много е добре, че Зелените и Българската Социалистическа Младеж открито подкрепиха сбърканяците, та за пореден път да се демаскират какви са всъщност. Защото лявото в цялост (и комунизма в частност) и педерастията са едно и също извращение на нормалността, открито богохулство и предизвикателство към Твореца, което не ще остане ненаказано. Ние тези хора не можем да ги спасим, но както не даваме на маймуните да си играят с гранати, така и не бива да ги оставяме да си разиграват кончето. Имаме дълг пред Бога, човечеството и Отечеството!


1 коментар:

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves