Важни писания

неделя, 21 юни 2009 г.

Нашата анкета или кой подкрепя братя Галеви?

Познайте кой е полицаят и кой съдията, или въпрос за разликите между полицаи и съдии и правосъдие и престъпници. Всъщност можете ли да кажете кой е Ангел Христов, кой Светлин Михайлов и кой Пламен Галев?
Аз си признавам, че не мога. Подсказка - единият е съдия и сега пак е кандидат за председател на СГС, а другите бяха полицаи, а сега са мутри.
Виждате ли разликата?
Втори въпрос - кой подкрепя братя Галеви?
Разбира се, че кметът на Дупница и общинският съвет начело с председателя му. А те какви са? Комунисти естествено и целият им род е комунистически. Това е ясно от само себе си. А кой ги подкрепя тях? Цялата комунистическа шайка в Дупница - всички бивши милиционери и копои от Държавна сигурност, тоест съветски шпиони и агенти. Бившите терористи, мандраджии и шумкари - също съветски агенти, но от по-старото поколение.
Или да сумираме, цялата антибългарска пасмина на националните предатели и държавни изменници - криминално-политическите престъпници верни и досега на съветските си господари. И разбира се защо да не подкрепят братя Галеви? Престъпник престъпника поддържа! Това е то криминалният интернационал!
Доказателства!
Че те не се крият. Вижте кой пише в подкрепа на братя Галеви до Висшия съвет на БСП.
После някой да разбравя че БСП не била БКП.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves