Важни писания

неделя, 11 август 2013 г.

Спечелихме първата битка след 60 дни сражения.

Победата ни е предопределена!
Войната в електронната мрежа е жестока. Преди време написах в профила си: "Герберасти, соросоиди, депесари, олигарси, комуноиди, мафиоти и всички останали предатели - много сте тъпи! Защо си мислите, че ще се върнете на власт наесен? Или предполагате, че ние не сме чели "Повратната точка"? Чели сме я, и още как, и много други работи сме чели! Не сме като франкенщайновото  ви творение - малоумника - десар - сикаджия, и гангстерската му шайка, който е чел само "Винету". Нито като Иван Кръстев, взел си за кумир треторазрядния преписвач Малкълм Гладуел - слабоинтелигентно същество от неопределен пол. Гаврим се с вас и ви режем на парченца, малко по-малко, като тънки резенчета салам. Днес Цветанов, утре Фидоска, вдругиден Боко тиквата, после Саша Безуханова, Иво Прокопиев, Росен Плевнелиев, Цветелина Бориславова и цялата ви античовешка и антибългарска, космополитна и луциферианска шайка. Докато дойде ред и на Джордж Сорос - архидемона на сатаната. И неговите жалки слуги в България. И така бавно и постепенно, ще ви излагаме на благотворните лъчи на вечната Божествена светлина, за да ви боли повече, докато умирате вампири! И много се радваме, че продължавате да плащате за протестите в София. Така отиват откраднатите ви  от народа пари нахалост. Плащайте! Сега с пари, а като ги свършите, колкото и да са много, ще плащате и със затвор. А накрая и с душите си на оня свят в ада! Тъпаци! Вие сте най-жалките управляващи от 1944 г. насам! Скоро ще го разберете, колкото и да сте прости! Много ще ви боли! Обещаваме! Както пееха преди време нашите деди:
"Тирани, чудо ще направим! Ний чуждо иго не търпим!
С юнашка кръв ще ви удавим и пак ще се освободим!"
И Родината ни  - БългАрия пак ще бъде свободна и велика страна!
Е, да видим кой ще надделее в тази битка. Както е казал Сенека: "Vivere, militare est". "Да живееш означава да воюваш!" Свикнали сме, целият ни живот мина във война.  Ние старите бойци не се предаваме. От март насам сме във вихъра на електронните битки. Първо трябваше да разобличим организираната престъпна гангстерска група ГЕРБ. Направихме го, но недостатъчно за да преодолеем фалшификациите и купуването на гласове, които пак им дадоха много депутати. Все пак се справихме по-добре от 2011 г. Сега трябва да смачкаме и криминално - политическата шайка ДПС, която продължава и досега да работи за ГЕРБ и против България. И разбира се - менторите им соросоиди, трилателаристи и сатанисти. 
Оръжията ни...
Пети месец водим войната. Омръзна ни, уморихме се, но съдбата на Отечеството зависи от всеки един от нас. Както беше казал маршал Пиер Камброн: "Гвардията умира, но не се предава!" Ние малцината електронни мрежови бойци - родолюбци сме в окопите и няма да отстъпим назад.  
Оръжията на нас "мъдрите", "обединяващи" и "убеждаващи", виртуални рицари с черни клавиатури, са идеите, знанията и уменията. С които първи завладяхме "повратната точка" и провалихме заговорите на олигарсите, герберастите, соросоидите, първаноидите, депесарите, ченгесарите и всякаква друга антибългарска измет.  Засега! Готвим се за втората решителна битка наесен. Чакаме Ви с наточени мечове и подготвени  лаптопи. Елате ни врагове! Ще се бием за БългАрия! Ако ще, това да е библейския Армагедон! 
"Ако Господ Бог е откъм нас, кой може да ни излезе насреща?" 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves