Важни писания

четвъртък, 8 август 2013 г.

Жюстин Томс: "Искаме си ГЕРБ отново на власт наесен!"


Красиви, богати и умни протестиращи
Олигархичните ръководители на протестите в София от кръга "Капитал" съвсем ни имат за идиоти. Пресконференция на една от "водачките" на протеста Жюстин Томс: "Ние ще сме обаче като червена лампа, която свети на политиците и при следващ неправилен избор ние отново ще сме на площада", каза по този повод Жюстин Томс. Тя допълни, че протестиращите не желаят този парламент да променя Изборния кодекс или да свиква Велико народно събрание, защото законите трябва да се пипат с чисти ръце." Ако не знаете арменски, да ви го преведа на чист български език: "Ако при предсрочните избори наесен пак НЕ изберете ГЕРБ да управлява, отново ще свалим правителството, което и да е то! Само чистите ръце на Искра Фидосова и Цветан Цветанов трябва да пишат законите на страната."  
Те ще пишат законите с "чисти ръце..."

Не знаете, коя е Жюстин Томс? Е, как така, в София всички я знаят.  В мрежата също. Фирмата й е голяма работа. Винаги е близко до властта и до фирмите близки на властта, независимо за коя власт става дума. И то до такива фирми, които са на хора близки до "Глобална България" да кажем. Една представителна извадка - препоръки от благодарни клиенти на фирмата й:


„Георги Бончев, Директор на дирекция ИТ, Прокуратурата на Република България.


Удовлетворени сме от работата си с екипа на ЕйБиСи Дизайн енд Комюникейшън при осъществяването на Обществена поръчка – Проект за разработване на публичен интернет сайт на Прокуратурата на Република България.”



Това разбира се е предишната прокуратура, не тази сегашната на Сотир Цацаров.

 
Сегашната прокуратура е друга...

 


Мирена Тодорова, Експерт Реклама и комуникации, “Победа” АД

Препоръчваме ЕйБиСи Дизайн енд Комюникейшън като надежден и сигурен партньор при реализирането на уеб проекти и интернет кампании.”

"Победа" АД  е фирмата на която беше директор сегашният кмет на Бургас и галеното дете на Бойко Борисов и ГЕРБ -  Димитър Николов. Само че тогава той не беше от ГЕРБ, а шеф на СДС и като такъв в престъпна симбиоза с червени активисти и управляващи врътна далаверката с къмпинг "Корал". ("Плевнелиев пази Димитър Николов в далаверата "Корал"") После като стана виден гербаджия, тогавашният министър на регионалното развитие и сега президент Росен Плевнелиев покри историята, като неговите юристи "забравиха" да внесат държавна такса от 10 лева и съдът не допусна обжалването на далаверата от страна на МРРБ. Колко удобно забравяне!


·  Радослав Велинов, Мениджър, РАД - Феста ООД

Здравейте, поздравления за семинара. Искам да ви споделя, че съм много доволен от организацията на семинара, изключително полезни неща чух.
Поздравление за вас и за добрия екип, който сте, продължавайте все така.”
На такива жени всичко се прощава...

Кой не познава Петя Славова? ("Милионерката Петя Славова заподозряна в изчезването на 20 милиона...") Но знаете ли, че тя е и акционер в Корпоративна Търговска Банка и много близка до ГЕРБ, особено до Цветан Цветанов. Даже по-близка отколкото би трябвало и отколкото е прилично. И за двамата. 
Ако не знаете името на банката на Петя Славова, то е "Инвестбанк". А вижте на снимката по-долу кой плаща пресконференцията на Жюстин Томс:
Жюстин Томс на пресконференцията...
Жюстин Томс може да се гордее с такава клиентка. ("Как Митко и Петя лапнаха банка с помощта на БНБ")
А първото име на "Инвестбанк" беше "Международна Ортодоксална Банка Свети Никола". В управата й навремето беше и агента на  Първо Главно на ДС
"..... Станислав Безуханов – брат на бизнесдамата Саша Безуханова, която миналият месец обяви, че напуска високия си пост в компанията „Хюлет – Пакард“ (тя е директор на публичния сектор на корпорацията за развиващите се пазари) и се връща в България, за да участва в новия граждански проект „България може“. Станислав впрочем финансира политическия проект на сестра си с има-няма двадесетина милиона лева, а какви пари са това - той си знае, но и ние се досещаме... 


Още една държавна структура е избрала фирмата на Жюстин Томс:  ·  Венета Шопова, Председател, Комисия за защита на личните данни

Сътрудничеството ни с екипа на Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън ООД в качеството им на изпълнител по обществена поръчка за изработване на нов институционален сайт на Комисията за защита на личните данни доведе до отличен резултат. Съвместната ни работа осигури възможността официалният сайт на нашата институция да се превърне в модерен и ефикасен инстурумент за публичната комуникация на Комисията.”


Следващият клиент няма нужда от представяне: Тотю Младенов, кмет, Община Враца
От името на Община Враца бихме искали да благодарим на екипа на Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън ООД за професионализма и творческия ентусиазъм,с който работиха по изграждането на сайта на общината.”


И къде без Столична Община при всичките й кметове до Бойко Борисов включително, а защо не и Йорданка Фандъкова:

Чавдар Петров, Началник управление "Общинска информация", Столична община

"Столична община и лично аз, като ръководител на проекта за изграждане на общинския уеб сайт www.sofia.bgсме изключително доволни от отличната професионална работа на екипа на ABC Design & Communication"”

А къде са хората и фирмите на "Глобална България?  Тук са разбира се:
„Имаме добре установени партньорски взаимоотношения с широка платформа медии - лидери в родноезичното уеб пространство. В работата си с повечето от тях работим с медиа шоп Пиеро 97.”  - пише в сайта си Жюстин Томс. Еми да, къде без ченгето от УБО  Красимир Гергов - член на "Глобална България".


А от фирмата на Жюстин  са правили и: 

Фейсбук приложение за „Уникредит Булбанк „http://www.abcbg.com/projects/facebook-apps/facebook-games/uefa-bulbank/
Да не пропускаме великият професионалист банкер - Левон Хампарцумян - гений на финансите и член на "Глобална България". Това е единственият пример на банкер - по образование инженер-химик, поставен в банката от премиера Иван Костов, но това е дълга тема. Химик е бил навремето и Филип Ауреол Теофраст Бомбаст фон Хохенхайм (Philippus Aureolus Teophrastus Bombastus von Hohenheim), впрочем и виден лекар и алхимик. Ама той беше използвал химията и алхимията да лекува хората, а Левон Хампарцумян е теоретик на алхимията на парите и я използва за обратното.

Жюстин Томс говори от името на протестиращите през зимата и излага "исканията им" не другаде, а в телевизията на ТИМ разбира се . А за връзката ТИМ - Бойко Борисов някой друг път... (Бойко Борисов и ТИМ съдружници във фабрика за фалшиви цигари.)

Жалко, че Левон Хампарцумян и Жюстин Томс са арменци, един наш приятелски и братски народ. И за да ме разберат правилно ще им го кажа на чист арменски:

"Амоте дзо! Амоте бе! Хайгаган панер чемузер! Архскацарм!" 


А на моите приятели арменци в София и Пловдив ще им кажа, че две такива като гореописаните лоши зрънца, няма да развалят истинското ни братство и приятелство.  И ние българите си имаме такива. За съжаление!




 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves