Важни писания

сряда, 28 април 2021 г.

Време е за действия...

Така, храбри воини на светлината, продължаваме битката, докато накрая спечелим войната! Ако си мислите, че сме се отказали, свалили оръжията и други подобни,  много сте сгрешили, а и не знаете с кого си имате работа! Ето и поредното ни сражение на датата 28 априлий, лето 2021-во.


Първо видеото, какво точно направихме. Второ текста, какво сме поискали от слугите на народа - депутатите, които с гласовете си, всички вие пратихте в Народното събрание. Защото ние не можахме да гласуваме, както знаете. Така, че народните представители в това Народно събрание са ваши, а не наши. Та, ето какво ви готвят вашите избраници, което ние се мъчим да го предотвратим:


До

Народното Събрание

Град София


СТАНОВИЩЕ

От Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“

Относно: Предложенията за промени в Закона за здравето.

Уважаеми дами и господа народни представители,

По повод предлаганите предстоящи промени в Закона за здравето напомняме, че още на 5.11.2020 г. сме пратили искане до Народното Събрание (Вх.№ ПГ-1094-А-85 /5.11.2020 г.) с копие до Министерския съвет (Вх.№ 2907-20 /5.11.2020 г.) в което ясно и категорично сме се обявили срещу тоталитарните мерки налагани напълно незаконно, противоконституционно и в противоречие с международни конвенции и пактове за основните човешки права и граждански свободи по повод фалшивата пандемия, която представлява всъщност една ПЛАНдемия. 

По-конкретно сме поискали и поддържаме отново искането си за отмяна на членовете от 58 до 63г  от Закона за здравето, като противоречащи на:

Чл. 29 (2) от Конституцията: „Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие“.

КОНВЕНЦИЯ ЗА ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И НА ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО ВЪВ ВРЪЗКА С ПРИЛАГАНЕТО НА ПОСТИЖЕНИЯТА НА БИОЛОГИЯТА И МЕДИЦИНАТА: Конвенция за правата на човека и биомедицината (ратифицирана със закон, приет от 39–то Народно събрание на 26 февруари 2003 г., ДВ, бр. 21 от 2003 г. В сила за Република България от 1 август 2003 г.)

Чл. 2 „(Върховенство на човека) Интересът и благото на човека имат предимство над интереса на обществото или този на науката“; 

Чл. 5 „(Общо правило) Всяка интервенция, свързана със здравето, се извършва само със свободно и съзнателно изразеното съгласие на заинтересованото лице. Това лице получава предварително необходимата информация за целта и естеството на интервенцията, както и за произтичащите от нея последствия и рискове. Заинтересованото лице може свободно да оттегли съгласието си във всеки момент.“

ХАРТА НА ОСНОВНИТЕ ПРАВА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ:   

Член 3  Право на неприкосновеност на личността                                                                  

1. Всеки има право на физическа и психическа неприкосновеност.                                      

2. В областта на медицината и на биологията трябва да бъдат зачитани по-специално:                      

а) свободното и информирано съгласие на заинтересованото лице при определени със закон условия и ред;                                                                                                                    

б) забраната на евгеничните практики, по-специално на тези, които имат за цел селекцията на хора;                                                                                                                    

в) забраната за превръщане на човешкото тяло и неговите части в източник на печалба;

Резолюция 2361 на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа, от 27.01.2021 г.

„7.3.1 Да се гарантира, че гражданите са информирани, че ваксинацията НЕ Е задължителна и никой не е подложен на политически, социален или друг натиск да се ваксинира, ако не желае сам да го направи.                                                                            

7.3.2. Да гарантира, че никой не е дискриминиран за това, че не е бил ваксиниран поради възможни рискове за здравето или поради нежелание да се ваксинира“. 

Отделно от това искаме да бъдат преустановени незабавно насилствените ПСР и антигенни тестове, които не са диагностични тестове, още повече за инфекциозни болести, а представляват инструменти за незаконно събиране на ДНК профили, както и носенето на маски, спазването на дистанция, затварянето на стопански, културни и спортни и други обекти, както и всякакви подобни безумия въведени с нищожни заповеди на Министъра на здравеопазването.

Не на последно място напомняме, че така наречената „извънредна епидемична обстановка“ е противоконституционна, поради грубо противоречие с член 84 т. 12 във връзка с чл. 100 (5) от конституцията, които в съвкупност изрично дават право на въвеждане  и одобряване на извънредно положение единствено и само на Народното събрание, дори и когато е обявено от президента при липса на заседаващо Народно събрание.

Предвид на гореизложеното очакваме вашите действия за възстановяването на законността и правовата държава. В противен случай ще предприемем всички необходими мерки за гарантиране на правата и свободите на българския народ и наказание на виновните лица.

26.4.2021 г.

Гр. София 

С уважение:

Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“

Входящият номер е:


А днес, както сте видели във видеото по-горе, им вкарахме на депутатите - "слуги на народа" и доказателствата. 


Предупреждаваме, че документите са главно на английски и второ, че някои снимки на хора - осакатени, убити и разболяли се от "ваксини" са ужасяващи и не ги препоръчваме за бременни жени, малки деца и  хора със слаба нервна система. Но да видим, как ще ги оценят депутатите. Вижте документа с доказателствата тук.

Ще следим развитието в Народното събрание по Входящ Номер:

Присъедини се към воините на светлината! Свържи с нас:
 




 




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves