Важни писания

петък, 17 декември 2021 г.

Няма никакъв вирус - има отровни инжекции

Ако сте прочели първата част "Няма никакъв вирус - има ПЛАНдемия" и втората част "Няма никакъв вирус - има психопати - педофили", вече сте се ориентирали за какво иде реч. 

Сега да пристъпим към същината - как психопатите - педофили решиха с един замах да разрешат проблемите си чрез "Окончателното решение" за изтребление на цялото човечество.

Във фейсбук много мразят тази снимка и веднага я изтриват, че даже може и да ви блокират профила, ако упорствате. И как не, нали помните от втората част, че Бил Гейтс и Марк Цукърбърг заедно, бяха чести гости на педофилския остров на Джефри Епщайн, как няма да си правят взаимни услуги. Ако помните, там ходеше и тогавашния директор на Гугъл Ерик Шмит, неслучайно в Гугъл не можеш да намериш ония снимки на таткото на Бил Гейтс показани в края на втора част, педофилите се поддържат...

И така, като видяхме произхода и житието - битието на психопата с объркана сексуалност Бил Гейтс, да видим какво започна да прави той като забогатя и с каква цел. След като стана милиардер от софтуер недоучилият колежанин, изключен от университета заради неходене на лекции и невземане на изпити, се преориентира към "филантропията", разбирай - към финансиране на съмнителни псевдоздравословни каузи целящи намаляване на населението чрез отровни и дори смъртоносни инжекции.

Направи си фондация "Бил и Мелинда Гейтс" (в която помните, че задиряше служителките), а тя започна да финансира изследователски лаборатории разработващи инжекции, които после СЗО натрапваше за употреба в Африка, Азия и Латинска Америка, правитествата ги плащаха скъпо и прескъпо на фармафията - разбирай на фармацевтичните корпорации, в които, каква случайност!!!, Бил Гейтс беше крупен акционер, а хората инжектирани с тези отрови ставаха безплодни, инвалидизираха се и дори умираха, много от жертвитe бяха деца.


На графиката горе виждате кои организации финансира Бил Гейтс, (следователно влияе на политиката им), така, че е затворил кръга. СЗО, ГАВИ (Световен Съюз за Ваксинации и Имунизации), американския Национален Институт по Здравеопазване, Центъра за Контрол и Превенция на Заболяванията, учебни заведения и изследователски центрове в Англия и Америка, медии и други. (Има едно отлично изследване на целия октопод от организации създадени и зависими от Бил Гейтс в PDF файл тук.) Последният удар на Бил Гейтс беше с натрапването на Тедрос Адханом Гебрейесус за шеф на СЗО - един виден терорист, масов убиец и садист, отговорен за геноцида над собствения си етиопски народ, докато е бил министър отговарящ и за спецслужбите. Той е виновен за многобройните репресии, убийства, отвличания и изтезания на политически противници, за перфидни избивания на цели народности като амхарите в Етиопия, включително и чрез лишаване от каквато и да било медицинска помощ и спирането на храните пратени им като хуманитарна помощ от международната общност, както и за други невъобразими престъпления. Първият директор на СЗО без медицинско образование. Както виждате, отлична биография за целта, за която беше необходим като шеф на СЗО - да бъде организиран масов геноцид над човечеството. При това, Тедрос е и личен приятел и пионка на другия психопат и доказан педофил - Бил Гейтс. Впрочем Тедрос Гебрейесус е и педераст, има видеофилмчета по темата.


Ето и снимките за по-добра представа що за "човек" е Тедрос - шефа на СЗО, руският изследовател Григорий Климов има създадена отлична теория за дегенерацията и дегенератите, които ни управляват.


Малко избързвам напред - напоследък тази античовешка заговорническа организация СЗО се зае да създава и натрапва на държавите членки ПЛАНдемично споразумение, което предвижда да отнеме държавния им суверенитет, а страните сляпо да изпълняват нарежданията на социопатите от СЗО (не, че и сега не става така, но поне е противозаконно и противоконституционо все още). 
И така в един прекрасен момент Бил Гейтс прехвърля интересите си от софтуера към "ваксинациите". Започва да инвестира във фармацевтични предприятия, които ги произвеждат. В момента той има акции във всички фирми производителки на "ваксини" срещу "ковид" и печели добри пари от тях. Но не е само за парите, ако това си мислите. Ето за какво е:

Забелязахте ли? "Да намалим световното население с 10-15 процента". По-късно той ще се оправдава за тези си думи изпуснати на конференцията на TEDx, че искал да каже, че бедните семейства с много деца, биха могли да имат по-малко, ако със здравни грижи им се гарантира, че по-малкото им деца ще оцелеят. Само че, както виждате думите му са ясни и категорични.
Да видим и другите му "ваксинационни" интереси, следващото видео е негово представяне пред Пентагона в което предлага да се пусне разработен изкуствен вирус, срещу който да се предложи "ваксина", която да увреди и изключи специфичен ген в човека, отговарящ за  вярата му в Бог. 

Това е представено като борба срещу религиозните фундаменталисти. А сега да разгледаме "ваксинационните" кампании организирани от Бил Гейтс в целия свят досега. Има много интересни нещица по тази тема:
"Индийските лекари обвиняват Гейтс, който пое контрола на Националната техническа консултативна група на Индия по имунизацията (NTAGI), в унищожителна епидемия от остър детски паралич, парализираща 490 хиляди деца, повече от очакваното през 2000-2017 г. През 2017 г. правителството на Индия отмени програмата за ваксинация на Гейтс. Разследванията на правителството на Индия показват, че лекарите, финансирани от Гейтс, са принуждавали селските момичета да се ваксинират, сплашвали са родителите им, фалшифицирали са формуляри за съгласие и са отказвали медицинска помощ... ", твърди Робърт Кенеди - племенник на убития президент Джон Кенеди. и добавя, че делото срещу Гейтс било висящо във Върховния съд на Индия.
"През 2002 г. с ваксината MenAfriVac "подчинените на Гейтс насилствено ваксинираха хиляди африкански деца срещу менингит." 50 от 500 ваксинирани деца развиха парализа. Африкански вестници писаха: "Ние сме бели мишки за производителите на лекарства."
През 2017 г. СЗО "...неохотно призна, че експлозията на полиомиелит в световен мащаб се дължи предимно на ваксинен щам. Най-тежките епидемии в Конго, Афганистан и Филипините са свързани с ваксината на Гейтс." Статията на Робърт Кенеди тук.
А ето и какво направи "ваксината" Гардасил в Казахстан (също и в Русия, но видеото, което бях поставил беше изтрито от Ютюб), която уж щеше да се бори с рака на шийката на матката при жените:
Опит за стерилизация на млади момичета и жени в Африка прави и през 2014 г. Смели лекари като доктор Мухаме Нгаре от Асоциацията на католическите лекари в Кения откриват, че ваксините за тетанус, инжектирани на 2.3 милиона млади жени в Кения, са  съдържали стерилизиращ химикал, който предизвиква спонтанни аборти. Потвърдено е от медицински лаборатории. Докторът казва: „… тази кампания на СЗО не е за премахване на неонаталния тетанус, а добре координирана насилствена масова стерилизация за контрол на популацията, използвайки доказана ваксина за регулиране на плодородието." Кампанията е организирана разбира се от СЗО, УНИЦЕФ и ООН.
И ако тази операция е извършена нелегално, то следващата е напълно официална. Фондацията на Бил Гейтс финансира разработването на дистанционно-управляван противозачатъчен микрочип, който може да се имплантира под кожата и може да бъде ефикасен в продължение на 16 г., като пуска малки дози противозачатъчен препарат. Като уж жената може да реши кога да го включи или изключи, за да забременее, дали? Като виждаме случката в Кения, едва ли.
Това са само малка част от "ваксинационните" кампании на Бил Гейтс, а има и още много такива във Филипините, Африка, Азия и Латинска Америка.
И сега какво, да вярваме ли на този "хуманист", че е загрижен за благото и здравето на хората по света, та чак дава милиарди за изследвания и разработване на "ваксини"? И сегашните "ваксини" срещу ковид спасяват животи или поне са безвредни? Едва ли. При наличието на графенов оксид в тях? Ето и видеото на Рикардо Делгадо за същността на графеновия оксид. Не си мислете, че това е фантастика, той обобщава дългите и обстойни проучвания на стотици изследователи - професионалисти, останали честни и почтени, които разкриха в специализирани лаборатории съставките на отровните инжекции, които видяхте по-горе. Можете да прочетете всичко това в сайта на "Куинта Колумна". ("Пета колона") Ето го и видеото:
Във всеки случай съпротивата в света срещу тази корона-лудост и мракобесие се разпалва все повече и повече. Ето и една пресконференция на съпротивата в Холандия, където медицински работници започнаха дело в съда срещу мракобесието на задължителните ваксинации и обясняват защо ПСР тестовете са измама.

А ето и едно остроумно видео, което показва невероятните съвпадения между настоящето и едно добре забравено минало. Което в момента психопатите - управленци се опитват да върнат...

Но няма да им се получи, войната, която извращенците дегенерати започнаха срещу нас, се обръща срещу тях. Победата ще бъде наша и ние ще ги изметем от планетата Земя веднъж за винаги и за веки веков. Амин!




"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves