Важни писания

събота, 9 юли 2022 г.

Първо Районно Управление на МВР в София


Някой от МВР да вземе да излезе официално и да обясни, тая пачавра какво прави в полицията? Защо е назначена е повече от ясно, от откровеното й, чалгаджийско поведение и умения, показани долу във видеото. Въпросът е, кой и как я е назначил? Полицията в чалга - бардак ли се е превърнала? И тоя, който я е назначил, няма ли да си събира вещите от бюрото в кашон вече, както в американските филми правят уволнените ченгета?

Симона Тихомирова Радева, живееща в блок на улица "Горни порой", в квартал "Надежда" 13 - обикновена чалга - кифла, по съвместителство полицай - сержант от Охранителна полиция в 01 РУ - СДВР на МВР - София. И съучастничка на убиец - наркотърговец, на когото помогна да се укрие, след като той уби две млади момичета, на 21 и 26 години.
Бистра и Симона Радеви
Има въпроси и към прокуратурата, например, защо само я разпитаха в следствието и я пуснаха да си ходи по-живо, по-здраво? Такива престъпления като помагачество, съучастничество, възпрепятстване на правосъдието, злоупотреба със служебно положение и още редица други, отдавна ги има в Наказателния Кодекс.
И разбира се, оказа се, че тая чалга - кифла, правеща се на мутреса в песента, е и привърженичка на Путин: "Тя показва и проруски афинитет. В един от статусите е разгласила фотография, на която Кирил Петков и Асен Василев са един до друг. Надписът гласи, че най-бедната страна в Европейски Съюз плаши Русия със наказания. А отдолу Владимир Путин вдига наздравица с думите “За вас, идиоти!”."

Ето и какво написа тя във фейсбук, преди да си заключи профила: "Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве. След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без даже да сте осведомени и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заканите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е арбитър, с цел да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета" и се разсънете малко, абстрахирайки се от публикации, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и нека вашата съвест е чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот поради клюки! На мен съвестта ми е чиста!

Както виждате, няма и думичка за разкаяние, че е била съучастница на дрогиран боклук и убиец. А иначе на Първо Районно Управление на МВР в София отдавна му се носи "славата".

Да си припомним, че точно тия "хубавци", арестуваха децата изрисували срамния монумент на окупационната червена армия: "В София путинофилската полиция арестува три български деца, изрисували паметника на окупационната кървава червена армия. Едното дете прекара нощта в ареста. Двете са били освободени по-рано. Но докато бяха в ареста, не им дадоха да се обадят на родителите си, нито полицаите се обадиха да ги предупредят, а също така по инструкцията за задържаните лица са длъжни при арест на непълнолетни да уведомят също и директорите на училищата в които учат, както и прокуратурата." Припомнете си случая тук. Вярно, че впоследствие министърът Рашков уволни виновния полицай, а шефът на районното сам си подаде оставката.

А да не забравяме, че в същото Първо Районно Управление в София, бяха арестували непълнолетните младежи и девойки, които разобличаваха педофили. Забележете, не е грешка - НЕ АРЕСТУВАХА ПЕДОФИЛИТЕ, а децата, които ги разобличиха и заснеха на видео. Държаха ги цяла нощ на разпити. Чак след разразилия се национален скандал благодарение на някои будни медии, като например каналът на Станислав Цанов, полицията, с голямо нежелание арестува някои от педофилите, поднесени им на тепсия от младите борци.

И в минали години имаше оплаквания от задържани, за нанесен им побой от полицаи от Първо РПУ. Например Росен Карадашки в 2016 г. и на 21 годишната Мария Попова през 2015 г.

Ето и какво казва експертът - професор Николай Радулов по въпроса: "Имаше няколко случая в последните години, в които много хубави полицайки участваха в скандални случаи. На „Орлов мост” една беше участвала в побой - и пак беше от Първо районно. В побоя зад колоните също имаше жена. Има доста фрапантни девойки, които обичат да се обличат в униформа и да работят на рискови места”, подчерта Радулов.

Но безобразията в това районно управление, явно продължават. След катастрофата в която наркодилърът Георги Семерджиев, уби две млади жени, Волен Сидеров в качеството си на журналист със снимачен екип на телевизия "Алфа", отиде в Първо Районно да ги попита и да им потърси сметка кой, как и защо е назначил Симона Тихомирова Радева в полицията? Вместо да дадат отговори, те го арестуваха. Май са му нанесли и побой, но това тепърва ще се изяснява в съда.

Послепис - 10.7.2022 г.
Случаят е толкова оплетен, че и най-добрият разследващ журналист в България - Григор Лилов - сбърка. Георги Константинов Семерджиев не е внук на генерал Атанас Семерджиев, както той писа пръв. Синовете на генерала се казват Цветан и Емил. Съответно внукът му би бил, с презиме Цветанов или Емилов. Георги не е и внук на братът на генерала -  Александър Семерджиев. Ето едно опровержение: "Това сподели Мария Константинова, която се обади в редакцията ни, откакто e прочела публикацията в Plovdiv24.bg. "Познавам фамилията. Това са два разнообразни рода във Велинград и те нямат нищо общо между тях. Сред внуците и правнуците на Атанас Семерджиев няма нито един Георги. Наистина има съвпадения на имена и то единствено по линия на брата на Атанас Семерджиев – Александър, който също към този момент е мъртвец. Брат му има наследник Георги, само че той е към този момент възрастен. Внукът му се казва Александър, а правнукът – Георги, само че той също не е на тази възраст “, сподели дамата."
Тя е права, защото и двамата тези наследници са с имената Георги Александров Семерджиев. А убиецът се казва Георги Константинов Семерджиев. Ето доказателството долу - Актът за установяване на административно нарушение направен от полицията през 2014 г. и прокурорското постановление за отказ да се образува досъдебно производство.
Втори факт, Георги Константинов Семерджиев е роден на 7.8.1986 г. и явно е живял на улица "Горски пътник" № 49, в квартал "Лозенец". Обаче беше заловен в апартамента на родителите си, на улица "Горски пътник" № 53.  Сведението е от полицай - Спартак Чолаков.
Ето го и в печатен текст, че ръкописът е труден за разчитане.
Необходима трета поправка. Чалга кифлата - полицайка, Симона Тихомирова Радева, не е участвала в конкурса "Мис силикон" през 2018 г. Онази във видеоинтервюто не е тя, макар, че много си приличат, а се казва Виктория Петрова. В началото и аз се подведох по невероятната им прилика. Но за разлика от полицайката - съучастничка на дрогиран убиец - силиконката даже е симпатична.

Следва продължение.....







3 коментара:

  1. Здравейте.
    Не разбрах едно..Aз (Константин Р. Семерджиев), ли да съм му баща на този Георги ? На 34г. съм (роден 1989г) и би било доста трудно..
    Нямам никакви роднински връзки с индивида Георги.

    ОтговорИзтриване
  2. Значи отпада версията. Ще пишем поправка и продължаваме издирването.

    ОтговорИзтриване

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves