Важни писания

четвъртък, 30 юни 2022 г.

Провалът на путинофилите в София 30.6-3.7.2022 г. 😁

Провалът им си беше предизвестен. Трябваше да докарат хора от половин България, (защото в 1 200 000 София не могат да намерят), за да спретнат един проруски протест "в защита на руското посолство", каквото и да значи това. И въпреки това, на 30 юни събраха цифром и словом 29 човека. Говорителите бяха повече от слушателите, защото всички присъстващи се изредиха да говорят, някои по два - три пъти. Та затова стана възможно от 29 присъстващи, да има 37 оратори. Ето и част от тях, според собствените им писания:
"
Към присъстващите се обърнаха такива български политици и общественици, като проф. Нако Стефанов – председател на Национално движение за мир, д-р Радко Ханджиев – председател на правозащитната неправителствена организация Гражданско сдружение Асоциация на данъкоплатците в България”, Антон Сираков – председател на партия „Нова сила”, ген. Димитър Шивиков, Минчо Минчев – председател на партия „Нова зора“, Кристина Иванова – главен секретар на НД  „Русофили“, Явор Никифоров, отец Георги – наместник на храма „Свети Георги“ , д–р Атанас Панчев – издател на в-к „Квантов преход“, Стефан Попов – член на УС на ППРВО – Пазарджик и други."
После в телеграм каналите на партия "Възраждане", разочаровани русофили се жалваха, че били изоставени сами на площада и станали за посмешище на случайните минувачи. 
Защото онези, които ги призовали на протеста ги нямало. Май имаха предвид Костадин Костадинов, който не се появи, а се отчете само с депутатката си Цвета Галунова, която пък май ще напусне партията и групата в парламента.
И в Русе беше същата смехория - даже и по-зле, защото там две-трети от протестиращите бяха руснаци, притеснени, че им затварят руското консулство в града и ще трябва да пътуват до София за документи. Българите никакви ги нямаше.
А още по-смешното е, че там в Североизточна България, живеят около 5 000 руснаци, но голямата част от тях не благоволиха да участват в протеста. Явно и те самите не обичат Путин.
На другия ден - 1 юли, в София вече успяха да съберат четиридесетина души пред руското посолство под лозунга: "Не сте сами". (Редакционна поправка. Според очевидци не са били четиридесет души, а около 50-60. Поднасяме извиненията си на неотчетените от нас 10-20 путинофили, и тях ще ги включим в списъка.😎😁😂) 
Те постояха, повикаха за "вечна дружба" край посолството, и се ядосаха, когато в сградата допуснаха само неколцина протестиращи от елита на путинофилистиците, като Румен Петков и Светлана Шаренкова. Така, де не може сульо и пульо да влизат в свещената сграда. За компенсация, после Митрофанова излезе при сульовците и пульовците, поздрави ги и отпердаши към Министерството на Външните Работи с луксозната си германска лимузина, 
типична германска лимузина
(каквато Русия никога не е произвеждала и няма и да произведе)
типична съветска лимузина
за да разбере, дали са й приели ултиматума. Не й го бяха приели и "послали её нахуй". 
Да се върнем при протестиращите в нейна подкрепа. На Митрофанова сигурно й е призляло, като е видяла бройката им. Направо й свършиха мечешка услуга протестиращите путинофили. Сега вече ще я уволнят посланичката и то точно Лавров ще я уволни. Цели 30 години Русия наливаше толкова много пари в русофилските организации и партии в България, за да постигне такъв мижав резултат. Ако за нещо отзоват посланичката, то няма да е, защото ние сме я обявили за "персона нон грата", нито защото Путин ще скъса дипоматическите отношения с България, (да не е луд да се откаже от петата си колона тук и мрежата в посолството, която я ръководи), по-скоро ще я отзоват заради некадърност, точно както отзоваха и Херо Мустафа. Тук всяка една велика и не толкова велика сила, се проваля в упорството и ината на българина. Милиони долари и рубли наляха Сорос и "Лукойл" в соросоиди и путиноиди и техни организации у нас, но българинът, нито заобича Путин и Сорос, нито си наби отровните инжекции, нито прие "Истанбулската конвенция" и джендър идеологията и така ще бъде и занапред.
Да не забравяме, че цели шест световни империи, които владееха навремето наша територия се разпаднаха и ги няма на картата на света. Ние обаче сме си тук и ще си бъдем тук и нине и присно и во веки веков. Амин!

ПослеПис на 2 юли:
Тъкмо написах това и в електронните мрежи срещнах различни коментари на путиноидните напъни да "защитят руските дипломати". Давам някои от по-интересните карикатури и коментари от телеграм каналите.
"Няма по-голям позор от това баба Льони да си тръгва в черната лъскава германска кола, а ти да й ръкопляскаш. Жалки клакьори!
🤭🤭🤭😂😂😂 Надявам се тия идиоти да уловят иронията, но едва ли.... Оставени да дишат праха на западният автомобил, докато руският им лидер ги напуска, а те остават с изпраните си мозъци да защитават комунизма...."
"Една кръв сме", както казваха протестиращите пред руското посолство в подкрепа на изгонените 70 съветски шпиони и агенти. И един ген са....
Гледайки тази снимка си мисля, че някои "хора" наистина не са сътворени от Господ Бог, а верно са произлезли от маймуни.

ПослеПослеПис на 3 юли:
Путиноидите окончателно спихнаха. Само петнадесетина отидоха да изпроводят руските "дипломати" до самолета им.
Слабо, другари, много слабо, затова ли ви плащат руснаците? А руските "дипломати-шпиони" си взеха даже възглавниците за вкъщи.
Да си бяха взели и по някоя пералня и тоалетна чиния. Както правят сънародниците им - окупатори в Украйна.
Руските "дипломати" си отлитат в Москва
Така приключи етап първи на разчистването на България от съветскомунистическото наследство. Сега да се готви Митрофанова и да си стяга куфарите.











Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves