Важни писания

понеделник, 25 май 2015 г.

Какво пръскат самолетите над София?

"Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата.
45. А понеже Аз говоря истината, не Ми вярвате." -  
Иисус Христос към фарисеите
Евангелието на Йоан 8 : 44-45


Не само над София, над цяла България, а според някои медии, които се осмелиха да пишат по темата - над целия Балкански полуостров, странни самолети пръскат с някакви химикали - прословутите "кемтрейлс" на английски и преведено - "химически следи". Пишат хората и публикуват снимки и от Плевен (16 април 2015), и от Пловдив (4 април 2015), и от Асеновград (16 април), и от Търново (15 април), и от София - 30 април, и от Варна - 15 април. Явно през този месец е била много масирана атака. Ето и Асеновград на 16 април. От пръв поглед ти става страшно като си помислиш какво дишат жителите му...
Отрови и за асеновградчани
Но и в Плевен е било страшно: „Самолетите, които ръсят тези химтрейли днес са необичайно активни и както никога досега. Те летят на групи по два или три. Целта им явно е да покрият и да наситят с химтрейли целия град, като днес явно държат на концентрацията – голяма е.   От 7 до 7 .45 часа успях да преброя 21 самолета…. Бог да ни пази…“
16042015213
Отравят  Плевен
Колежка във Велико Търново е заснела дори самолета на 15 април. И това не е обикновен самолет. Вижте го сами.
Отровеното Велико Търново

Самолетът отровител.
Междувременно се оказа, че на 12 април и Лондон е бил бомбардиран с химикали, видеото е удивително. Явно атаките са започнали в определени дни на април и продължиха през май.

А един колега в блога си дава снимки от атаки на 15, 16, 17, 23, 24, 27 и 30 април 2015 г.
Не са пропуснали да отровят и Варна
Варна също не са я забравили. И София на 30 април не са я пропуснали. Изобщо потърсете в мрежата и ще намерите десетки снимки и съобщения в сайтовете и блоговете за тоталната атака над България през април и май 2015 г.
Аз лично, първите снимки на такива следи от самолети в София направих на 18 април, без да съм им обърнал внимание, просто снимах изкуственото езеро в Южния парк. По-късно разгледах всички снимки от периода април и май и ги намерих.
Този е от 18-ти април следата е в горния ляв ъгъл.



18-ти април - следата е в горния десен ъгъл
После случайно видях и снимах как правят кръстосани полети за да пръскат мрежовидно. Снимката е на НДК от моста на влюбените. Особено усилено пръскаха по празниците - 1-ви май, 6-ти май, 24-ти май, може би защото времето беше хубаво и много хора бяха по парковете и улиците. 
Над НДК - 6-ти май...

Като прочетох това-онова в интернет започнах целенасочено да наблюдавам и снимам химическите следи на самолетите. Прочетох разбира се и писанията на някои от противниците на тази, както те казват, "конспиративна теория" за нарочното отравяне на хората с вредни химикали от въздуха... 
На всички тях им припомням думите на политолога Антон Тодоров, казани по друг повод, но верни  и подходящи и за този случай: 

"Няма конспиративни теории, има конспиративни практики!"

Но ето и че дори и тези "противници на конспиративните теории" признават три неоспорими факта:

  1. Наличието на разработки на американските военни за климатичните оръжия.
  2. Патент за борба с глобалното затопляне, чрез разпръскване на газове отразяващи слънчевите лъчи от атмосферата обратно в космоса.
  3. В американския “Закон за защита на космическото пространство“ – (Space Preservation Act of 2001, H.R. 2977) в член 7-ми – “Дефиниции“, подточка (В) – “Екзотични оръжия“, в (II), пише изрично:  химически следи – (chemtrails)! 
    (B) Such terms include exotic weapons systems such as -
    • (i) electronic, psychotronic, or information weapons;
      (ii) chemtrails;
      (iii) high altitude ultra low frequency weapons systems;
      (iv) plasma, electromagnetic, sonic, or ultrasonic weapons;
      (v) laser weapons systems;
      (vi) strategic, theater, tactical, or extraterrestrial weapons; and
      (vii) chemical, biological, environmental, climate, or tectonic weapons.
Повечето български медии разбира се, в лицето на проституиращите им журналисти или премълчават или банализират и изместват темата. Ето например "Стандарт", как "елегантно" заобикаля проблематиката:
"Спорят дали цветните капки са от Сахара или борови иглички
Според медийните проститутки, това не е отрова
Проливен дъжд с жълти оттенъци изплаши жителите на столицата. Десетки софиянци сигнализираха за странно оцветени локви. В неделя след изсъхването по автомобилите и тротоарите на града останаха следи от фин светложълт прах. Мнозина притеснени дискутираха в социалните мрежи от какво може да е това "чудо". Повечето потребители предположиха, че дъждът е от облаци, събрали песъчинки от Сахара, каквито всяка година поне веднъж донасят циклоните от Северна Африка. Появиха се дори екзотични предположения, че става дума за прах от борови иглички или от цъфтежа на дърветата.
Дежурните метеоролози от БАН не се наеха вчера да дадат обяснение на какво се дължи жълтият дъжд над София. "Това може да стане ясно само след като се изследва химичният състав на валежа в лабораторията на Института по метеорология и хидрология", заявиха дежурните синоптици. Резултати ще бъдат готови днес. "Възможно е причината да са пясъчни бури от Сахара, макар че конкретната метеорологична обстановка да не предполага пренос на песъчинки оттам", заяви един от дежурните пред "Стандарт". Такива дъждове и друг път са се изсипвали над страната ни по това време на годината и не са опасни.
Притеснени граждани обаче допускаха, че светложълтият цвят е досущ като този на сярата. В началото на май жълти валежи над Карлово и региона предизвикаха паника сред местните жители и особено земеделските стопани, защото дъждът остави жълт прах по цветята, доматите и марулите. И тогава хората смятаха, че това са серни съединения, попаднали в облаците от комините на близки металургични заводи. От Института по метеорология към БАН обаче категорично отхвърлиха тази възможност.
"Поискахме становище от РИОСВ София за произхода на оцветяването на съботните валежи", заявиха вчера от Столична община. "Няма нищо притеснително в това оцветяване. Много по-притеснителни са градушките, които тепърва предстоят", заявиха вчера дежурните метеоролози. За понеделник прогнозата е да се завихрят грамотевични бури с опасни градушки."


Копирано от standartnews.com (публикувано на 24 май 2015 г. вечерта в 20.15 часа.)


С такива глупости, медиите се опитват да ни правят на идиоти за да слугуват на задкулисните си господари. Така те изпълняват малоумщината "политическа коректност", ключов термин от Оруеловския "новговор". На такива (авторите са Захари Белчев и Мила Кисьова) "журналисти" с извинение, трябва да им се каже, че всички проститутки от магистралата край Пазарджик или Околовръстното на София са къде-къде по-морални от тях и при това си изкарват прехраната с далеч по-честен труд.

А всъщност истината е проста. Вчера - 24 май 2015 между 9.30 и 10.00 не един и два, а цели 8 самолета едновременно пръскаха над София отровните мръсотии. Идваха от югоизток, където е базата в Граф Игнатиево, но дали са излетели оттам.... (По-късно говорих с летци, те ме увериха, че самолетите са на НАТО, но не идват от летището на Граф Игнатиево, а от Турция. Косвено доказателство намерих в този блог със снимки от Южна България от атаката на 30 април 2015 г.) 
Успях да снимам химическите следи над Южния парк, когато се разнасяха от сутринта до обяд. Ето снимките поред:


Следите са от осем самолета, но крайните не се виждат на снимката
Летяха успоредно в близки коридори, точно както правят летателните машини на военните паради. В началото химическите следи бяха почти успоредни, поне шестте в центъра, а крайните две отляво и отдясно - на малко по-голямо отстояние. Затова не ги и хванах на снимките.
Постепенно химикалите се разнасят

Двадесетина минути по-късно

Химикалите вече почти са се размили в небето

Постепенно небето помътнява и накрая падат на земята

С това не приключиха, следобед снимах още два самолета, а колко съм пропуснал...

Следобедна атака

Още един на празник - 6-ти май...
Ето и едно видео по темата, пак от Южния парк:

Отидох специално до американското посолство на ръба на "Южния парк" за да видя дали на двора има хора в хубавото време. Друг път вадят маси и столове, правят трапези или слагат един надуваем басейн. Уви не, всички бяха в сградите, надуваемият басейн беше демонтиран, масите и столовете бяха прибрани, жива душа нямаше навън. Бяха се прибрали в "бункера", както му казват на посолството. За сметка на това климатичната (или пречиствателната) инсталация беше пусната на макс. Чуваше се от стотина метра разстояние. Предупредени са гадовете да не си показват носовете навън. Ето и снимките, от тази страна посолството едва ли сте го виждали.
Дворът на американското посолство пустее.

Полянката е безлюдна

Няма жива душа навън в хубавото време

Не се вижда и охраната

Поне може да се снима през решетките...

Впрочем откъм съседните кооперации американското посолство освен бетонна стена има и бодлива тел отгоре й.
Поздрав към българските съседи...
Та това пръскане с отрови е всеки ден от 1-ви май 2015 г. насам, датата от която поне аз започнах да  следя и снимам самолетите. И много софиянци се оплакаха от странни алергии,  необясними внезапни заболявания на дихателната система, която мислят за "грип" и други такива неразположения.... Така беше всеки ден през месеца, мислех, че поне на 24-ти няма да ги има, но уви, атаката беше още по-масивна. И така от 1-ви до 24-ти май, непрекъснато.

За да предотвратя отсега малоумните  възражения или коментари на  платените соросоиди, които ще ме обвинят в "конспиративни теории", с които според тях описвам най-обикновени учения на самолети на НАТО, давам пример как се обявяват такива учения в Европа от която сме част и ние: "Най-големите учения на изтребителна авиация в Европа Arctic Challenge Exercise 2015 започнаха днес в северната част на континента. Тренировките, в които участват самолети на 9 държави, ще продължат до 5 юни, съобщава РБК, позовавайки се на министерството на отбраната на Норвегия. В учението ще вземат участие общо 100 самолета и около 4000 военнослужещи. Страните домакини, които ще приемат изтребителите в своите бази, са Норвегия, Швеция и Финландия, а в учението ще участват F-16, F-18, Hawk T1, Tornado GR4, Mirage 2000, Eurofighter Typhoon и Jas 39 Gripen. Освен това ще бъдат използвани и няколко самолета AWACS от силите на НАТО и транспортна авиация." (http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/05/25/2540454_sto_samoleta_zapochnaha_mashtabno_uchenie_na_nato_v/)

За България нищо не е обявено от 1-ви май досега. Нито учения на НАТО, нито прелитащи съюзнически самолети на път към териториите на ИДИЛ. Не ни удостояват с никакво обяснение.... Всички големи медии мълчат по въпроса.

Понеже нямаме оръжия да ги сваляме тези самолети, а човек не може да се затвори в къщата си в това хубаво време, (както американците в посолството си), ето някои съвети как да се пречистите от токсините, които щедро ви изсипват от небето "съюзниците" - "14 начина да  пречистим организма си от ....."

И още информация  с малка част от доказателствата за кемтрейлс, които иначе са хиляди, както  и  един портал за кемтрейлс. И уред за борба с аерозолите...

Впрочем гърците не мълчат по темата, виден шведски политически лидер говори  по въпроса, една смела германска телевизия също го повдигна, макар че, излъченото от нея видео, периодично изчезва от Ютюб.... Въпросът е поставен и от трибуната на ООН

И накрая нещо за  "аргументите" с които противниците  опровергават "конспиративната теория". Например Емил Петков в "Конспирацията кемтрейлс" пише:

"Изгарянето на керосина, използван от самолетите, се извършва по приб­ли­зи­тел­ната реак­ция:  2 C12H26 + 37 O2--> 12 CO2+ 13 H2O.  Виж­даме, че про­дукти на тази реак­ция са въг­ле­ро­ден оксид (СО2)  и вода (Н2О) под фор­мата на изпа­ре­ние. А какво се случва, когато вод­ните пàри се срещ­нат с окол­ния сту­ден атмос­фе­рен въз­дух? Кон­ден­зи­рат рязко, при което се полу­ча­ват ледени крис­тал­чета (или водни капки, ако е по-топло). От земята тези ледени крис­тал­чета се виж­дат като бели следи зад само­ле­тите. И тъй като е необ­хо­димо извес­тно време парите да се охла­дят, това е при­чи­ната тези следи да се фор­ми­рат на извес­тно раз­с­то­я­ние след дви­га­те­лите. Обик­но­вено те се полу­ча­ват на висо­чини от 5 до 12 km." и още: "За да летят само­ле­тите, фор­мата на кри­лото им трябва да е такава, че да съз­дава по-ниско наля­гане върху гор­ната повър­х­ност и по-високо — върху дол­ната. В кра­и­щата на кри­лото раз­ли­ката в наля­га­ни­ята се израв­нява рязко и в резул­тат на това въз­ду­хът там се завихря. Такива завих­ря­ния се полу­ча­ват и на мес­тата по кри­лото, където също има по-резки гра­ди­енти в наля­га­нето – зад­к­рилки, еле­рони, аеро­ди­на­мични гре­бени и пр. Вих­рите се харак­те­ри­зи­рат с по-ниско наля­гане и тем­пе­ра­тура от окол­ния въз­дух и обик­но­вено те не се виж­дат. Но ако окол­ният въз­дух е с висока влаж­ност, нис­ката тем­пе­ра­тура във вих­рите би могла да го накара да кон­ден­зира в тях. Резул­та­тът е бели следи зад само­лета. Те се наб­лю­да­ват много по-рядко, откол­кото полу­че­ните от дви­га­тели следи, но  пък за раз­лика от тях, могат да се видят дори при ниски висо­чини, най-вече при изли­тане и кацане."

Накрая дава и това: "Освен по тези начини само­летни следи могат да се полу­чат и в резул­тат на някои от допъл­ни­тел­ните дей­ности, извър­ш­вани от ави­а­ци­ята – при раз­п­ръс­к­ване на сел­с­кос­то­пан­ски хер­би­циди, вода за гасене на пожари, цветни димки на ави­о­шо­ута, изпус­кане на гориво от само­лета и др." Това трето обяснение можем веднага да го пропуснем, защото през април - май такива полети над София нямаше.

Да обърнем внимание на другите две обаче. Второто от тях - "вихровото" :"Те се наб­лю­да­ват много по-рядко, откол­кото полу­че­ните от дви­га­тели следи, но  пък за раз­лика от тях, могат да се видят дори при ниски висо­чини, най-вече при изли­тане и кацане." Веднага може да се отхвърли - наблюденията са на самолети които не излитат и не кацат и не са на ниски височини, точно обратното.

Тогава остава първото, за да го защити той дава няколко "обяснения" на твърденията на "конспиролозите", защо става така. Нито едно обаче не е вярно. Затова поред:

"Обяс­не­ние: Освен от със­то­я­ни­ето на атмос­фе­рата, само­лет­ните следи зави­сят от режима на работа на дви­га­те­лите. Въз­можно е само­ле­тът да набира висо­чина, дви­га­те­лите да горят повече гориво, да се полу­чава повече вода и… сещате се, нали? Като цяло само­лет­ните следи ще ста­ват все по-отчетливи в бъдеще, защото съв­ре­мен­ните тур­бо­ре­ак­тивни дви­га­тели са все по-ефективни в изга­ря­нето на гори­вото и от тях се полу­чава повече вода."  Празни приказки, през май температурите бяха 22-27 градуса в София, небето чисто и ясно, следите се появят и при набиране на височина на самолетите и при снишаване, и при летене на еднаква височина. Няма нищо от горното му обяснение. А и той самият пише на друго място: "Ако окол­ният въз­дух е сух и по-топъл, кон­ден­за­ци­онна следа няма да се фор­мира или тя ще „живее” кратко. Ако въз­ду­хът е сту­ден и вла­жен, сле­дата ще остане дълго, осо­бено ако атмос­фе­рата е спо­койна и няма вятър. Това е при­чи­ната през зимата да виж­даме повече и за по-дълго само­летни следи в небето." Ами да, въздухът беше сух и топъл, какъв да е при ясно пролетно слънце, докарващо температурата до 26-30 градуса? И второто, следите се наблюдават и при силен вятър, не само когато "атмосферата е спокойна". И накрая, за съжаление на автора - през лятото също виждаме "повече и за по-дълго самолетни следи в небето", не само през зимата, както твърди той.
Изобщо цялата му статия, макар и добре написана е манипулативна. Защото се опитва с изключения да обясни правилото. Не нас тези, както се казва.

И накрая основният въпрос. Кой е Емил Петков - авторът на статията, какъв е клубът "Аврора" в чийто сайт е публикувана статията му, какви са инициативите им и кой ги финансира? Четейки "опроверженията му за "кемтрейлс" в мен възникна подозрение и с няколко  минути ровичкане в интернет то се потвърди. Та тези млади хора сами са си го написали: 
"Еки­път ни, стоящ зад рабо­тата по този сайт, се фор­мира през 2012 г. бла­го­да­ре­ние на обра­зо­ва­тел­ната ини­ци­а­тива “Кос­ми­чески предизвикателства”. ......Решихме да кръс­тим нашия про­ект “Маг­нито”, ...........След края на прог­ра­мата решихме да про­дъл­жим рабо­тата си и така бе съз­да­ден Клуб Аврора, чиято основна цел е да попу­ля­ри­зира нау­ката и новите тех­но­ло­гии. В сайта ни ще раз­бе­рете какво ни въл­нува и какво пра­вим сега."



Отлично, само дето: "Космически предизвикателства" е безплатна образователна програма по космически изследвания и технологии в Европа. Тя се организира от асоциация "Циолковски" и тази година се осъществява с помощта на Фондация "Америка за България". Програмата е с продължение девет седмици, като включва лекции, дискусии и практически сесии." (Информацията е публикувана в сайта "Дневник" http://www.dnevnik.bg/tehnologii/2014/10/13/2399062_uchastnicite_v_programata_kosmicheski/) и още за нея: "В образователната инициатива участват водещи експерти от НАСА, Европейската космическа агенция, Калифорнийския технологичен институт, Масачузетския технологичен институт, Щутгартския университет, Френската национална космическа програма, ООН, университета „Станфорд“, университета „Оксфорд“, университета „Харвард“ и др." (http://computerworld.bg/41285_programa_kosmicheski_predizvikatelstva__nov_model_za_it_obrazovanie) Ето и тук за премеждията на проект "Магнито" на клуба "Аврора" http://e-vestnik.bg/15316/kak-byurokratsiyata-ne-dava-da-izleti-balon/


Младежите имали  "спонсори" - по-горе видяхме кои, нищо не става без вездесъщата фондация "Америка за България" (явното подразделение на ЦРУ за "чисти операции"), без грантовете й за "даровити младежи" и "благородни каузи". Като каузата да извиняваш отровителите на собствения ти народ. Че как няма Емил Петков да "разобличава конспиративните теории за кемтрейлс", пари са вземали от когото трябва младежите и трябва да си ги заработят.....

С-130 - противопожарна цистерна - военен вариант
Сега остава да изясним с какви самолети ни пръскат отровите от небето. Ето няколко типа подходящи за целта - противопожарни самолети - цистерни - има десетки модели или "стратосферен танкер" - самолети - цистерни за дозареждане на изтребители с гориво по време на полет, напоследък и дронове.
Ето и специализиран дрон


Ето един КС-135 стратотанкер

Мачтата за зареждане с гориво е сгъната

Ето я и мачтата разгъната в действие

Ето я и с добавено сопло за разпръскване на химикали
Ясно е, че с такова сопло няма как да зареди изтребител в полет. Вижте предходната снимка по горе.
А и ето три такива стратосферни танкера в действие - пръскат химикали над Америка.
А това е Боинг 777 с цистерни с "вода" вместо седалки. Уж за експериментални полети  с хидравлична система тестваща устойчивостта на самолета при рязка промяна на центъра на тежестта, създавана от преместването на водата в цистерните.....
Я, и вътре вместо седалки имало цистерни

Какво ли има в цистерните?
Ами, хайде пак да разгледаме по-горната снимка в по-голям формат. И да четем внимателно надписите....

Щракнете я за увеличение и вижте надписът в дясно над трите седалки "HAZMAT inside". ("Hazard materials inside" - "Съдържа опасни вещества") Откога водата стана "опасно вещество". Или правят опити за изместване на центъра на тежестта вместо с вода в цистерните с нитроглицерин ли?  
А в тези цистерни какво има?

А в тези? Или е военна тайна?
А това според соросоидите били "малайзийски пожарникари"
Това вече не е никаква тайна. В Латвия има комисия от учени, които направиха напоследък страхотни разкрития: "Има програма «Cloverleaf»
Тя вече е официализирана, а нейната съставка е генното инженерство с компонент – химтрейли. Но какво се крие зад всичко това? Конкретно и точно: без обявяване на война се случва чудовищно насилие над хората, води се истинска война срещу цялото човечество!" Пълният текст тук...
Отровите са изследвани, наличието им е доказано, всичко е разкрито с факти и документи. Примерно в този филм. Правен още през 2010 г., в САЩ, където вече успешно са отровили водата, почвата и въздуха. Когато някой извратен соросоид напише, че "нямало доказателства" му дайте да изгледа този филм, в който учени, политици и журналисти застават с имената си и с протоколи от лабораторни изследвания, доказващи мащабите на отровителството.
Е, ясно е какво има в цистерните, това, което яростно се отрича от всички мерзки соросоиди - щедро платените лакеи на глобалистките изроди - слугите на сатаната. Има отрови, вируси, вредни метали и изобщо всякакви гадости с които да поръсват вас и вашите деца. За да сеят болести и смърт... 
Небесни "подаръци" за вашите деца

А за разлика от соросоидните проститутки има хора със съвест, като например този бивш служител на ФБР. Вижте го сами какво казва:



По темата още:



Да завършим с думите на апостол Павел: "10. Прочее, братя мои, усилвайте се в Господа и в мощта на силата Му;
11. облечете се във всеоръжието Божие, за да можете устоя против дяволските козни,
12. защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата.
13. Заради това приемете Божието всеоръжие, за да можете се възпротиви в лош ден и, като надвиете всичко, да устоите.
14. И тъй, стойте, като си препашете кръста с истина и се облечете в бронята на правдата,
15. и обуйте нозете си в готовност да благовестите мира;
16. а над всичко вземете щита на вярата, с който ще можете угаси всички нажежени стрели на лукавия;
17. вземете и шлема на спасението и духовния меч, който е Божието слово;"


Послание на свети апостол Павел до Ефесяни 6:12

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves