Важни писания

четвъртък, 4 юни 2015 г.

Опровержителите на "конспирацията кемтрейлс" - ІІІ част

"Опровержителите" - пишат за да папкат 
С това писание смятам да приключа с опровержителите на "конспирацията кемтрейлс" в България. Проблемът ми е, че за да ги опровергавам, трябва да започна да се повтарям и ще доскучея на читателите си. 
  1. Първо защото се оказаха едни и същи хора - заблудени и платени от соросоидите. 
  2. Второ, са толкова немощни в интелектуален смисъл, че дори не са могли да си заработят честно парите, а са писали едни и същи остарели и смешни псевдонаучни словесни бози, спуснати им като опорни точки от поръчителите на музиката.
  3. Останалите папагали - заблудените, а не платените, просто са прекопирали същите глупости, където завърнат. Всичките сайтове, блогове, фейсбук страници и форуми опровергаващи "конспиративната теория за кемтрейлс" преливат от текстови буламачи от типа "няма такива неща", приличащи си досущ като копия под индиго.


Сега ще разгледаме пореден емблематичен пример за това - още един идиотски сайт на опровергалниците на "конспирацията кемтрейпс".

Навремето Еленко Ангелов пръв повдигна по медиите темите за "кемтрейлс" и не само за тях. Издаде и интересни книги. Не съм му адвокат и не го познавам, но какъвто и да е този човек, въпросите които постави са правилните, отговорите също. Обаче "опровержителите" направиха цял сайт срещу него, в който се занимават с личността и приятелите му, а не с твърденията му. Класически ченгеджийски похват на омаскаряване на противника, когато нямаш други аргументи срещу твърденията му. Целият сайт се занимава при това - дилетантски, с охулването и осмиването му,  на него и роднините и приятелите му, по абсолютно кръчмарски начин. Има една единствена страница с наукообразни "аргументи" срещу твърденията му за "кемтрейлсите". Та да видим  въпросната страница гръмко озаглавена "Chemtrails - опровержения".  

Човек очаква някакви впечатляващи научни доказателства срещу "кемтрейлс", но за съжаление намира безвкусен бъркоч от "Кемтрейлс или водните пари в празните глави" на Георги с когото вече се занимах тук и "Конспирацията кемтрейлс" на другия симпатяга - Емо от клуб "Аврора" с който се разправях тук.

Преписвали са един от друг та са се скъсали. Сравнете сами:

"Chemtrails - опровержения

Конспиралниците са особена порода хора. Те вярват на всякакви твърдения прочетени в интернет без проследими и достоверни източници. Теориите им постоянно се променят и нагаждат според събеседника. Истината за тях е досадно бреме. Себе си считат за избрани и посветени в най-дълбоките и важни тайни на човечеството.


Най-изчерпателния сайт опровергаващ всички теории около Кемтрейлс: http://contrailscience.com


Привържениците на Кемтрейлс НИКОГА не търсят информация в подкрепа на теориите си в специализираните форуми за авиация!!! Защото винаги стават за смях. Ако не вярвате опитайте и вие.


Всеки с малко по-сериозни интереси и познания в съответната област е враг за тях.

Ignorance is Bliss!


А ето още инфо на български:




и това:

"Това е една от любимите ми теми и същевременно с това много благодатна сред конспиралниците. Конспиралник, да не се бърка с конспиратор, е особен вид симпатяга, който е начетен …....Много от феновете на кемтрейлс групите просто са дезинформирани хора, които вярват автоматично на подадените им клипове и линкове, защото са доверчиви или нямат необходимото време/познания.

Познахте ли, кой текст от чий сайт е? Няма и да познаете, те всички опровергалници са абсолютно еднакви. Всички те задължително слагат и тази снимка, какво ли толкова  намират в нея:

Всички те говорят за "конспиралници", (конспиратици, конспиролози), всички те заедно и поотделно твърдят, че "няма аргументи за кемтрейлс", после поставят тази снимка разбира се, за да докажат колко много самолети летят над Европа изобщо и над България в частност:

Да, де, но дяволът винаги е в детайлите. Колкото и гъсто покрита от самолети да е Европа на тяхната карта, като отворите този сайт и проверите района на града, който ви интересува и то в конкретния часови пояс в който наблюдавате странните самолети пръскащи отрови, ще видите нещо от този сорт:
 
Самолетите около София са не повече от два-три.

Два-три самолета, минаващи даже не над, а покрай града, а в същото време виждаш, как над теб прелитат няколко и оставят гадните си химически следи. Опровергалниците, обаче гордо премълчават този факт и ни стряскат с тяхната карта. Повече по тази тема с конкретика тук.
Освен това те упрекват противниците си, че посочвали за доказателства само неясни "клипчета в Ютюб" и "съмнителни писания в безплатно хоствани сайтове", а  накрая обезателно слагат това видео на Бъз Олдрин за Луната, което според тях е "удар в десятката":

И както винаги, дават  като желязно "доказателство" сайтът contrailscience.com (къде без тази основна опорна точка, за нея писах тукна платения от американското правителство Мик Уест и разбира се, те насочват за въпроси към фейсбук страницата си CHEMTRAILS – АЕРОЗОЛНИ ЛЪЖИ. Където ще прочетете същите претоплени манджи, ако си имате време за губене.

Е, има и промени отвреме - навреме, например Георги вече е вдигнал ръце и е затворил коментарите в блога си:
Ново: 03.10.2012. Хич не ми се искаше да се стига до тук, но затварям коментарите по темата, за сега само временно, след като се изродиха до километрични фермани, които никой здравомислещ няма да чете. Мисля, че се изписа достатъчно всеки да си направи сам за себе си правилният извод.
Идеята на поста беше да постави другата гледна точка, тази на много по-скучната истина. Елементарни физични процеси със сигурност не привличат толкова аудитория, колкото келяво съшита конспирация за тайно масово тровене. Съдейки по високият рейтинг в гугъл и масовото цъкане на бутона like в последните дни – надявам се да съм успял да стигна до максимално много хора. От там дали ще повярват на моята скучна теория или на холивудския сюжет си е работа на всеки индивид.
Колкото до по-острия ми език тук-там и критиките че много се паля – такъв съм си. На досадните дечица им обясняваш обясняваш, в един момент ти писва и им завърташ някой зад врата. А и да кажеш на някой, че е куха кратуна за доста хора е обида, но за други си е просто констатация.
Блога ми прие сравнително по-различна целенасоченост от януари когато писах по темата, и въпреки че е вторият най-четен пост въобще, далеч ми е по-интересно да обсъждам преживяванията си от Литва или поредната порция новини от света на авиацията, отколкото да си блъскам главата в стена тук.
Ако някой се интересува от допълнителна информация пак ще отбележа сайта написан и по-долу в поста, за съжаление на английски – contrailscience.com. Там е силно вероятно да намерите сдържан, адекватен и добре обоснован отговор на абсолютно всички въпроси, всички манипулирани снимки, изкривени преводи и тотално незнание, с което е пълна сферата на кемтрейлсолозите. Човека има повече търпение и липсват моите профанизми. На български има група във фейсбук – CHEMTRAILS – АЕРОЗОЛНИ ЛЪЖИ – ако нещо ви интересува задайте си въпроса там.
Текста и коментарите са недокоснати, запазвам си правото да отворя поста за коментиране, ако преценя за целесъобразно.

Нямаше да си губя времето с тези нещастни трубадури на отровителите, ако не бях попаднал на нещо любопитно при всички от тях. Когато дойдат до въпроса "3. Правят го за да контролират броя на популацията.", нещо се разсейват и прескачат отговора. Слагат само тази снимка, вижте я долу:

Има я и Георги в "Аерохрониките" има я и в блога "Да спрем Еленко" където е прекопирана, а в сайта "Webcafe" в статията "Откъде се е зародил митът за "кемтрейлс""  даже въпросът е доразвит, вижте текста под снимката:

"Защо правителството да има интерес да трови населението си, като пръска химикали от самолет? Няма смислен отговор".

Макар, че и уебкафеджиите не са му отговорили, в цялата им статия няма нито ред по този въпрос. Е, дойдохме си вече на темата, дотук се занимавахме с алабалистиките им. Това е въпросът и те не могат и не искат да дадат отговор на него. А трябва.

Откровенията на антихората

"Оскъдностите на съществуването поставят границите на възпроизвеждането на бедните и природата не може да се справи с това по друг начин освен с отстраняването на техните деца."
Адам Смит - в "Богатството на народите"

И аз наистина вярвам, че светът ще бъде по-добър, когато останат 10 или 20 на сто от нас“ 
д-р Ерик Пианка 

"В случай че съществува прераждането, мечтая да се върна на този свят като смъртоносен вирус, за да направя известен принос, за решаването на проблема с пренаселеността“ 
принц Филип - херцог на Единбург и съпруг на британската кралица

"Днес в света има 6,8 милиарда човека. Численността на населението стремително приближава към 9 милиарда. Ако ние днес действително добре поработим над новите ваксини, медико-санитарната помощ, помощта в областта на репродуктивното здраве, възможно е да можем да снижим числеността със 10 – 15% ".
Бил Гейтс

Защо го правят това срещу нас? Обяснението тук



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves