Важни писания

петък, 30 декември 2005 г.

Остров Корфу

Струва си да се види, особено през лятото, а и да се поживее там. Поне за петнадесетина дена. Времето е страхотно, Средиземно море също. Спокойствие, тишина, уют. Това е изглед към заливчето от терасата на хотел "Алоха". И нещо много интересно, в селището има стотина хотела, пансиона, магазина, ресторанта и къщи общо. Но леглата за туристите са изчислени да не са повече от местата на иначе тесничкия и каменист в краищата си плаж. И не позволяват да се строят нови хотели ако ще се надхвърли вместимостта на плажната ивица. Пиша го за поучение на тъпите ни мутрохотелиери, които превърнаха "Слънчев бряг" в "Люлин" (ако си софиянец или "Тракия" ако си пловдивчанин) на морето. За повече виж фотогалерията на сайта.
Posted by Picasa

3 коментара:

  1. Само да вметна, че остров Корфу се намира в Йонийско, не в Средиземно море.Но наистина е невероятен :)

    ОтговорИзтриване
  2. Е, така наречените "морета" Йонийско, Адриатическо и Бяло или Егейско са си части от Средиземно море.Не се ли съгласен? Даже според мен не са морета, а могат да минат и за заливи...

    ОтговорИзтриване
  3. БИЛА СЬМ ТАМ 4 ПЬТИ. МНОГО Е КРАСИВО.МАКАР ЧЕ СЪМ ОБИКОЛИЛА ЦЕЛИЯТ СТРОВ 4 ПЪТИ ПАК ЩЕ ИСКАМ ДА ОТИДА

    ОтговорИзтриване

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves