Важни писания

сряда, 28 декември 2005 г.

Село Богутево

Гледахте ли сутрешния блок на БТВ във вторник - 22 ноември 2005 г.? Показаха един малоумник - кмет на село Богутево, който беше поставил в кабинета си редом с българското и на европейския съюз знамена и американският флаг. Все едно сме 51 щат на Америка.
И това е длъжностно лице. Защото някакъв американски фонд му давал пари. Освен това този нещастник с тези толкова много пари не е намерил за необходимо да смени табелата на кметството отвън на сградата си на която се мъдри стария комунистически герб на бай Тошо - онзи боклук със зъбчатите колела и житните класове дето прилича на погребален венец. Той такъв си и беше с датите на 681 - 1944 на зараждането и смъртта на Дунавска България. Само че сега възкръснахме, жалко, че има още такива тъпаци - кметове.
И още по жалкото, е че има американски телевизии като БТВ, които ги показват като светъл пример на управленска практика.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves