Важни писания

вторник, 23 април 2013 г.

В помощ на пловдивчани

Йорг Золфелнер - гербаджия
Време беше и това да излезе. Да, шефът на ЕВН - Йорг Золфелнер - гербаджия. Или гербераст. Или гейбераст ако предпочитате... Та какво казал на подчинените си в Хасково:

“Добре е да се знае, че е хубаво да се изберат хора, с които досега сме работили и са от града, като Делян Добрев и новия служебен министър. Ако искаме да вземаме заплати, трябва да се гласува правилно!”
"Правилно", разбирай за ГЕРБ. И как не, нали ГЕРБ и правителството им им държаха чадъра над трите ЕРП-та. Даже в борда на ЧЕЗ бат, Бойко постави шофьора на приятеля си - мутрата Румен Николов Пашата. 
Митко каратиста на събрание на ГЕРБ
Та тази другата мутра - бордовак - Димитър Стефанов – Митко Каратиста "...ръководи компанията, срещу която през последните седмици има масови протести заради надписани сметки за ток...."
И до момента нито ЧЕЗ, нито бившето правителство, нито ДКЕВР, не казаха що дири тази мутра в енергийната компания. 
А иначе хората плащат солени сметки. Ако си мислим, че в ЕВН и в Енерго Про не е същото герберастко мутрафонско сборище, много се лъжем.
 Та Йорг Золфелнер агитира за ГЕРБ. Сега в Хасково, утре в Пловдив, скоро и в други градове, както се казваше в една стара реклама. И така до Бургас докъдето му е феодалния домейн. Та ако повече баламурници гласуват за ГЕРБ, положението с тока и сметките да остане същото, даже да им повишат цените от първи юли. Но тогава изборите вече ще са минали. Ще са останали само герберастите на власт  и монополите. Или четирите М-та.  Милиционери, Мутри, Монополи, Мафия!

"Гарантирано от ГЕРБ!"

"Имаме воля!"



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves