Важни писания

вторник, 9 март 2021 г.

БългАрия повежда СВЕТОВЕН ПОХОД НА СВОБОДАТА / WORLD WIDE RALLY FOR FREEDOM на 20 март

Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" ви призовава за участие в СВЕТОВНИЯ ПОХОД НА СВОБОДАТА / WORLD WIDE RALLY FOR FREEDOM:

На 20 март 2021 година в 12:00 часа, на пилоните на НДК в София! БългАрия повежда Световният Поход на Свободата! 81 държави (засега, но се увеличават) излизат на улиците и площадите да кажат "Да" на живота и "Не" на ПЛАНдемията! Елате всички с кукерски одежди, с народни носии с музикални инструменти, най-вече с барабани и тъпани, с гайди и кавали да отменим тяхната лъжлива пандемия! Веселие, радост и щастие заради живота, семейството, любовта, децата и пролетта! Излизаме да се веселим и да танцуваме под звуците на великата и непреходна българска народна музика. Извадете бойните коне и елате с почистени оръжия на сбора, защото е Тодоров ден. 

World Wide Rally For Freedom - March 20-th, 2021
Bulgaria will fight together with all the world!
For our great country! For the world!
For our freedom! Come and join us!
WE WILL WIN!

Събираме се в 12:00 часа на Пилоните на НДК в София, БългАрия, тръгваме към Университета "Свети Климент Охридски", оттам завиваме към храма-паметника "Свети Александър Невски", след кратък престой с изпълнението на две православни песнопения продължаваме към площада на храма "Света Неделя". Там спираме и започваме хора и ръченици под звуците на народната българска музика. Веселие, радост и щастие, посрещаме пролетта, надеждата и любовта! Отменяме диктатурата на пандемията им, заговора и далаверата и осъждаме виновните на вечно проклятие и презрение. Идвайте всички добри българи и бъдете весели, радостни и щастливи напук на враговете български и на човечеството! 

С Вяра, Надежда и Любов ние ще победим смешните и жалки козни на сатаната! 

Да живее БългАрия! 

Свобода за бългАрийския народ и цялото човечество! 

Ние ще победим, ние ще спасим света! 

This is our advertising film in English, putting Bulgaria on the map of the event and intended for international distribution.
Това е рекламният ни филм на английски, поставящ България на картата на събитието и предназначен за международно разпространение. Българската проява е част от Световния Поход на Свободата организиран от Световните Сили на Светлината/World Forces of Light.

WORLD WIDE RALLY 
FOR FREEDOM



ONE DAY-EVERYONE TOGETHER
MARCH 20, 2021
#SOFIA, BULGARIA
NATIONAL PALACE OF CULTURE
12:00 PM

#WewillAllbethere




Нашият Телеграм канал за събитието / Our Telegram  channel for the event is here

Нашата страница/група/събитие/Our Facebook page/group/event

Да си припомним 14 май 2020 г.

И 10 юли 2020 г.


И 29 юли 2020 г.

Елате и на 20.3.2021 г. на пилоните на НДК в 12.00 часа! / Bulgaria, Sofia, March 20-th, 12:00 PM - National Palace of Culture


Живото излъчване на видео ще е тук.


Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“

https://blogopisezhrabur.blogspot.com/p/blog-page_6.html 

nss_sveti_georgi_pobedonosets @ abv.bg

https://www.facebook.com/groups/nsssgp/ 

https://www.facebook.com/NSSSGP 




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves