Важни писания

четвъртък, 4 март 2021 г.

Походът към Шипка в защита на свободата

 

На 3 март 2021 г., Националният Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" се включи с 5 коли и 22 съратници от София и още 11 от страната в общобългарския поход в защита на свободата  за поредна втора година. Както и на миналогодишния 3 март, и тази година престъпното правителство се опита да забрани празника. Главният санитарен инспектор Ангел Кунчев беше пратил писмо на кметицата на Габрово с искане за забрана на тържествата. Кметицата - гербаджийка разбира се, послушно издаде забрана, отмени предвидените чествания, а полицията обяви, че затваря Шипченския проход от 22:00 часа на 2 март до 17:00 часа на 3 март. Два дни преди събитието социалните мрежи закипяха от възмущение и хиляди българи се приготвиха да пътуват до славния връх и да пробият полицейските кордони със сила. Още повече, че и президентът щеше да отиде на върха. Правителството се стресна и на 2-ри обяви, че отменя затварянето на прохода, само призова за спазване на идиотските ковидиански ПЛАНдемични "мерки", като маски и дистанция! Ха, ха!
На 3 март нашата автоколона потегли от София в 8 часа от площада пред президентството. Около 12 часа бяхме в прохода. Полицаите опитаха да ни спрат и да ни накарат да паркираме на шосето при спрелите други хиляди коли на 15 километра под върха. Но ние се противопоставихме, защото имахме официално уведомление за автопохода до Община София. А и колите ни имаха на предните стъкла тези табели във формат А4.
Полицията ни пропусна. На всеки 2 километра в прохода поредният полицейски пост ни спираше, но като видеше табелите и уведомлението ни, ни пропускаше да минем. Стигнахме паркинга на билото на прохода и попаднахме в такава обстановка.


Веселието беше в разгара си. Ние се включихме в народния събор, извадихме плакатите и направихме символично събрание, на което прочетохме декларация с която обявихме отмяната на ПЛАНдемията.

Декларацията можете да изтеглите оттук в PDF формат.

После казахме категорично и това:

БРАТЯ И СЕСТРИ, БЪЛГАРИ!

Някога нашите мъдри предци са разпространявали знанието за универсалния закон „КАКВОТО НА НЕБЕТО, ТАКОВА И НА ЗЕМЯТА“ и са прилагали този закон в действията си. Христовата мъдрост дойде на Земята, за да напомни за необходимостта от спазването на този закон и прилагането му в управлението и реализацията живота на Земята. Но днес все още това не се случва! Днес живеем във времето на жестоката битка за съзнанието, умовете и душите на човеците. Защото когато съзнанието и умът са поробени, подведени, потопени в лъжливо представяне на живота, даден свише, тогава самият живот на хората не само се превръща в лъжа, а в услуга на тези, които са узурпирали правото на свободен живот.

Това го виждаме с очите си от месец МАРТ 2020 г. Това се разиграва пред нашите очи и огромна част от народа на България бе вкаран в един сценарий ЗА ПАНДЕМИЯ, подготвян от 2010 г. /виж Доклад от Фондация „Рокфелер“ и Глобална бизнес мрежа Scenarios for the future of technology and international development”/, а разигран като генерална репетиция на 18.10 2019 г. в НюЙорк, в Центъра за здравна сигурност „Джон Хопкинс“. Тогава там се състоя така нареченото „СЪБИТИЕ 201“, което по същността си бе СИМУЛИРАНЕ НА ОГНИЩЕ НА НОВ ЗООНОТИЧЕН КОРОНАВИРУС, предаван от прилепи на прасета, а впоследствие - и на хората. В тази симулация, в тази генерална репетиция, е предвидено по-нататъка инфекцията да се проявява като ендемично детско заболяване!!!

Това знаете ли какво означава? Означава, че сценаристите изобщо нямат намерение, дори и след масовата ваксинация, да се върнем към нормален живот. Това тях не ги устройва, защото тяхната далечна цел е ИКОНОМИЧЕСКИ РЕСТАРТ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ПО ТЕХНИ СЦЕНАРИИ, ПРЕКРОЯВАНЕ НА МИЛИАРДИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ, а не нашето здраве! Кой, мислите, ще ни оповести тази истина? Сценаристите  ли? Или техните администратори по всичките държави? Или техните медии?

Не, скъпи братя и сестри!  ПРОВИЖДАНЕТО на ИСТИНАТА Е НАША РАБОТА, НАША ЗАДАЧА. Защото слушането на новините и безропотното изпълнение на указанията, без включване на ИНДИВИДУАЛНАТА МИСЪЛ НА ВСЕКИ, БЕЗ КРИТИЧНО МИСЛЕНЕ И ЗАДАВАНЕ НА АДЕКВАТНИ ВЪПРОСИ, е меко казано, овчедушие.

-----------------------------------------------------------------------

Вече има сериозни индикации, не само у нас, но и в другите държави, където се ваксинираха до момента много хора, че започнаха или се активираха хронични състояния.

Проф. Дейвид Мартин (с докторска степен от Университета на Вирджиния), казва в интервю: „COVID 19 не е болест... официалните цифри, които всяка сутрин засичаме на нашите компютърни екрани и по телевизията, тези цифри умишлено лъжат. Те умишлено лъжат от самото начало. Вирусната инфекция не е документирана при повечето от така наречените „случаи“... Проблемът е, че в случая с ваксините на Модерна и Пфайзър това не е ваксина. Това е генна терапия!!!!.. Това не само не ви предпазва от разболяване, а кара тялото ви да произвежда това, от което се разболявате... Това няма да ви попречи да се разболеете. Всъщност, напротив, ще ви разболява много по-често от самия вирус...“

Всичко, което е описано още през 2010 г. в този ДОКЛАД на Фондация „Рокфелер“ и „Глобална бизнес мрежа“ за СЦЕНАРИЯ, озаглавен „СТЪПКА „ЗАКЛЮЧВАНЕ“, както и СИМУЛИРАНЕТО НА ОГНИЩЕ НА КОРОНАВИРУС в Центъра за здравна сигурност „Джон Хопкинс“, се изпълнява в точно определената последователност.

И е време да се озсъзнае от всеки български гражданин, че господата Мутафчийски, Ангелов, Кунчев,  Ананиев НЕ СА КАПАЦИТЕТИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГЕННАТА НАУКА, ГЕННОТО ИНЖЕНЕРСТВО. ТЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С НАУКА. Те са практици професионалисти в областите на приложение на това, за което са учили. В СИТУАЦИЯТА ОТ МАРТ 2020 г. те са само оглашатели на указания, СПУСНАТИ ОТ КАПАЦИТЕТИ ПО ГЕННО ИНЖЕНЕРСТВО и налагащи прилагането на тези указания за България.

Изброените господа и техните подчинени по веригата надолу или съгласуватели на техните действия, са само едни АДМИНИСТРАТОРИ на ОНЕЗИ, КОИТО СА РАЗРАБОТИЛИ ДО ПОСЛЕДНАТА ПОДРОБНОСТ СЦЕНАРИЯ ЗА ПАНДЕМИЯ.

---------------------------------------------------------

НИТО МЕДИИТЕ, НИТО „НОЩ И ПРИЯТЕЛИ“ ИЗОБЩО НЕ ЗАПОЗНАВАТ ОБЩЕСТВЕНОСТТА  С МЕЖДУНАРОДНИТЕ БИТКИ НА ДРУГИТЕ НАРОДИ СРЕЩУ ЛЪЖАТА “COVID-19” !!!

Канадските служители в областта на общественото здраве нямат  данни за изолиране на пречистен SARS-COV-2, където и да е по света.  Университетът в Торонто, McMaster University, Sunnybrook HSC & Mount Sinai Hospital нямат записи за изолиране на вируса " COVID-19. Международният център за ваксини към Университета в Саскачеван - Няма данни за изолиране на вируса COVID-19.

Кари Мълис, изобретателят на PCR теста, удостоен през 1993 г. с Нобелова награда за химия, казва в много интервюта: PCR не може да каже (определи) болен ли сте или не. Интерпретацията на резултата можете да направите неправилно. Със  PCR, ако искате, вие може да намерите абсолютно всичко, което искате във всеки човек...“ . А малко преди смъртта си на 07.08.2019 г., заявява в интервю за „Ню Йорк таймс“, че PCR тестът не може да открива коронавируси. За какво, тогава, натискат и децата, и работници, и служителите, и пътуващите извън граница да с етестват постоянно. За какво беше тази истерия за PCR тестове? НЯМА ЗА КАКВА РЕАЛНО БОЛЕСТ! РАЗБЕРЕТЕ!!!

---------------------------------------------------------------------------------

И за Истината за ПЛАНдемията, И за нарушените права на българските граждани са уведомени с писма:

-        Министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов

-        Министър Терзийски – на вътрешното министерство

-        Министър Вълчев – на образованието

-    Председателите на парламентарните групи на ГЕРБ, БСП, ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ, ДПС. От тях се изисква след запознаване с фактите, ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ГРУПИ ДА ИЗЛЯЗАТ С РЕШЕНИЕ ЗА ДЕЙСТВИЯ ИЛИ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ДЕЙСТВИЯ В ИМЕТО НА ИСТИНАТА И НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ.

За писмата до горепосочените са уведомени и

-        Областните управители на: Благоеврград, Кюстендил, Враца, Плевен, Русе, Варна, Бургас, Ямбол, Сливен, Стара Загора, Пловдив и други.

-        За ЛЪЖАТА ПАНДЕМИЯ са уведомени и много медии.  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-      Скъпи братя и сестри! Фактите вече ги знаем. А Заради НАЧИНА НА ЖИВОТ, КОЙТО НИ БЕ НАЛОЖЕН ОТ МАРТ 2020 г. и до момента продължава, следва следния факт:

Погазена е Конституцията на Република България:  

Чл. 29 (2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие;

Чл. 52 (4) Никой не може да бъде подлаган принудително на лечение и на санитарни мерки. 

Пренебрегната е Конвенция за защита правата на човека и на човешкото достойнство във връзка с прилагането на постиженията на биологията и медицината: Конвенция за правата на човека и биомедицината: 

Член 2   (Върховенство на човека) Интересът и благото на човека имат предимство над интереса на обществото или този на науката; 

Член 5 (Общо правило) Всяка интервенция, свързана със здравето, се извършва само със свободно и съзнателно изразеното съгласие на заинтересованото лице.

-        Пренебрегната е ХАРТА НА ОСНОВНИТЕ ПРАВА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ:

Член 3 Право на неприкосновеност на личността.                                                                

1.  Всеки има право на физическа и психическа неприкосновеност.                                      
2. В областта на медицината и на биологията трябва да бъдат зачитани по-специално:    
а) свободното и информирано съгласие на заинтересованото лице при определени със закон условия и ред;                                                                                                                   
б) забраната на евгеничните практики, по-специално на тези, които имат за цел селекцията на хора; 
в) забраната за превръщане на човешкото тяло и неговите части в източник на печалба. 

Пренебрегната е Резолюция 2361 на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа, от 27.01.2021 г. указва, че изисква от Европейският съд:
7.3.1 Да се гарантира, че гражданите са информирани, че ваксинацията НЕ Е задължителна и никой не е подложен на политически, социален или друг натиск да се ваксинира, ако не желае сам да го направи. 
7.3.2. Да гарантира, че никой не е дискриминиран за това, че не е бил ваксиниран поради възможни РИСКОВЕ за здравето или поради нежелание да се ваксинира“. 
„77.3.1 Да се гарантира, че гражданите са информирани, че ваксинацията НЕ Е задължителна и никой не е подложен на политически, социален или друг натиск да се ваксинира, ако не желае сам да го направи. 
7.3.2. Да гарантира, че никой не е дискриминиран за това, че не е бил ваксиниран поради възможни РИСКОВЕ за здравето или поради нежелание да се ваксинира“. 

!!! Налагането на задължително носене на медицинска маска, налагане на психически терор чрез постоянно ВМЕНЯВАНЕ НА СТРАХ ЗА ЖИВОТА, подлагането на населението на ПИ СИ АР (PCR) тестове, меренето на температурата с инфра червен лъч на челото, чрез което се облъчва епифизната жлеза, ваксинирането на хората с ваксини с неизвестни съставки и доказано без изтекъл необходим период на лабораторни тествания, са престъпления  срещу човечеството и потъпкват посочените Конституция и Международни договори, които България е ратифицирала. 

Заповедите на министъра на здравеопазването, свързани с измислената епидемична обстановка или извънредното положение, миналата година, са в грубо пренебрегване на ЗАКОН ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НОСЕНЕТО НА ОБЛЕКЛО, ПРИКРИВАЩО ИЛИ СКРИВАЩО ЛИЦЕТО, 

Чл. 2. (1) На публични места на територията на Република България не се допуска носенето на облекло, прикриващо частично или скриващо напълно лицето. 

Чл. 4. (1) Облекло, прикриващо или скриващо лицето, са плътни или полупрозрачни дрехи, покривала, наметала, мрежести платки, маски или други подобни елементи, които прикриват частично или скриват напълно лицето. (2) Лицето е прикрито частично при носенето на облекло, с което са закрити устата, носът или очите.  

Чл. 6. (1) Който на публично място носи облекло, прикриващо частично или скриващо напълно лицето, се наказва със: ...“ - ГЛОБИ ОТ 200 до 2000 лв. , в зависимост от степента нарушение, посочени в алинеите (1), (2), (3)                                                                                                                                                                                                                 

БЪЛГАРИ!

СПРЕТЕ ДА СТЕ БЕЗРОПОТНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ! ЗАПОЧНЕТЕ ДА МИСЛИТЕ!

ПРЕМАХНЕТЕ РОБСТВОТО НА СЪЗНАНИЕТО СИ!

ВИЕ СЕ РАЖДАТЕ СВОБОДНИ СВИШЕ И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПРИТЕЖАВА

 ТАЗИ  ВАША СВОБОДА, НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПРИТЕЖАВА ВАШИЯ ЖИВОТ, 

        ВАШЕТО ПРАВО ДА ТВОРИТЕ! САМО СВОБОДНИЯТ ДУХОМ И ФИЗИЧЕСКИ

 ЧОВЕК Е ГОСПОДАРЯТ НА СОБСТВЕНАТА СИ СЪДБА И ТВОРЕЦ НА ЖИВОТА!

 ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

ДА ПРЕБЪДЕ ИСТИНАТА!

ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ!

ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!

В ИМЕТО НА ИСТИНАТА - БОГ С НАС И НИЕ СЛЕД НЕГО! 

АМИН!

 03.03.2021 г.

Връх  „ШИПКА“

Можете да го изтеглите във формат PDF оттук.


първа част


втора част




"Истината ни прави свободни, а знанието ни дава силата за да познаем истината. Чрез знание към свобода!"


Ако искате да се включите в другата ни акция с предупреждение на всички държавни институции да спрат терора и издевателствата на българския народ влезте в тази страница.
Можете да участвате и в кампанията срещу училищните директори издевателстващи над българските деца.
Също така е добре да изпратите предупреждения на полицейските началници в страната.
Ако сте пострадал от терора във връзка с ПЛАНдемията с получена глоба, написан акт или наказателно постановление и други такива, влезте в тази страница и вижте как да се защитите и изтеглете документи за обжалване, възражения и други.
Оттук можете да изпратите по електронна поща искане за забрана на 5G мрежата убиец до Народното събрание. Защото тя наистина ви убива бавно и мъчително. Вижте и какво казва науката срещу нея.  Подобно искане може да изпратите и на КРС оттук.
А това е най-доброто и пълно разследване за лъжата коронавирус. Важното е хората да прочетат, разберат истината и се спасят. Ако някой ден го изтрият от мрежата, сме го запазили тук. 
А знаете ли че Health Glade дават награда от 1 000 000 долара, на този, който докаже, че изобщо има такъв коронавирус SARS-CoV2? Естествено никой досега не е взел наградата, нито някога ще бъде дадена, защото такъв вирус просто няма.

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел





ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!


Свържете с нас на: nss_sveti_georgi_pobedonosets @ abv.bg



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves