Важни писания

сряда, 2 март 2022 г.

Двата пътя

Интересно би било да разтълкуваме смисъла на името на руския президент - Влади-мир Влади-мирович Путин - в превод от руския вариант на старобългарския език на съвременен новобългарски звучи така: Владей мира/света, (защото на руски мир означава едновременно свят и мир). повторено е и във второто му име,- Влади-мирович а третото е Пътов. Или възможно крайно значение: "Владеейки мира Владееш света Пътов". Или "Владетелят на мира, владее пътя на света". Моето тълкувание е, че родителите му кръщавайки го, без да искат са вложили в името му дълбокия смисъл, че "Пътят за владеенето на света е пътя на владеенето на мира". За огромно съжаление Путин (Пътов) не оправда името си и започна "Братоубийствената война", която ще го завлече в бездната. Заедно с  Украйна, но и с Русия. Защото Русия, Украйна и Беларус са една страна с един народ, разделени в три държави от превратностите на историята и политиката и поредица от грешки на управниците им. Обединението им можеше да стане по два начина. Винаги има разклон с два пътя и избираш по кой да тръгнеш...

Единият път беше мирен. 

В момента в 146 милионната Русия и 42 милионната Украйна има над 30 милиона души със смесени бракове, украинец с рускиня или руснак с украинка. Има и хора в Русия с близки роднини в Украйна и обратното - украинци с много близки роднини в Русия. И също - милиони украинци живеят в Русия, а милиони руснаци в Украйна. 

Или другояче казано, една пета от руснаците са в семейно-родствени връзки с три-четвърти от украинците. Практически това е не само един народ, но и един род и дори едно семейство, образно казано. На видеото горе виждате пътя на естественото обединение.

Но имаше и втори път. И Путин избра да тръгне по него.

Ето го и втория път... Дали можете да разберете това украински или руски войници са във видеото? А има ли значение? Не е ли все едно какви са, в тази братоубийствена война?

Смятате ли че това ще върне Украйна в Русия? Ако отговорът е да, значи сте Путин...

Завършваме с една руска детска песничка, която сега е забранена за излъчване по телевизиите им. Вижте текста й - преведен със български субтитри и ще разберете защо.


Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос: "Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата."  Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!


Електронна поща: nsssgpsf@gmail.com

Видеоканал  https://www.youtube.com/c/SarsSaraktos/videos

живо излъчване: http://stream.zeno.fm/b9rasgfhb78uv 

Телевизия "Истина и Свобода"

Радио "Истина и Свобода"


БЪЛГАРСКИ САРАКТ




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves