Важни писания

неделя, 6 март 2022 г.

Путин и педофилията

Путин наказва строго педофилите в Русия

"Руският президент Владимир Путин подписа поправки в Наказателния кодекс и Наказателнопроцесуалния кодекс, засилващи наказанията за педофилите, съобщи ТАСС.
Законът беше публикуван на официалния интернет портал за правна информация в неделя. "Руският президент Владимир Путин подписа поправки в Наказателния кодекс и Наказателнопроцесуалния кодекс, засилващи наказанията за педофилите, съобщи ТАСС. Законът беше публикуван на официалния интернет портал за правна информация в неделя.
Документът въвежда редица утежняващи вината обстоятелства в наказателното право при извършване на престъпления срещу половата неприкосновеност на непълнолетни: ако престъплението е извършено от лице, което живее с детето; носи отговорност за издръжката, възпитанието, обучението и защитата на интересите на непълнолетно лице; извършване на трудова дейност в областта на образованието и възпитанието на непълнолетни. 
Законът затяга и наказанията за укриване на тежки престъпления срещу деца под 14-годишна възраст. В тези случаи наказанието е до една година затвор. Изключение се признава, ако укриването, което не е обещано предварително, е извършено от съпруг или близък роднина.
Освен това се въвежда отговорност за извършване на престъпления срещу половата неприкосновеност на непълнолетни лица, използващи интернет - до шест години затвор.
Законът беше приет от Думата на 16 февруари и одобрен от Съвета на федерацията на 2 март."

Новината я предаде българският сайт news.bg. Отлична вест, която е пример за подражание и у нас и в САЩ примерно. 
Вицепрезидентът преди, а  сега президент, Байдън в стихията си.
Педофилът Байдън не се сдържа пред малки момиченца...

В САЩ тази новина от Русия е пример за подражание от американския конгрес. Заради педофила Байдън примерно, но не само.





А на Русия и президента й, можем само да кажем "Браво!". Има само едно "Но", което важи специално за Путин. 


Той трябва да започне прилагането на закона от самия себе си!


Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос: "Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата."  Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!


Електронна поща: nsssgpsf@gmail.com

Видеоканал  https://www.youtube.com/c/SarsSaraktos/videos

живо излъчване: http://stream.zeno.fm/b9rasgfhb78uv 

Телевизия "Истина и Свобода"

Радио "Истина и Свобода"


БЪЛГАРСКИ САРАКТ




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves