Важни писания

събота, 12 март 2022 г.

Време е да се събудим

Путин с Клаус Шваб
В Телеграм каналите на съпротивата по-умните хора прогледнаха:

"‼️ Хора, събудете се! ‼️

Докато ни отвличат вниманието с някакъв "конфликт", (братоубийствената война между Русия и Украйна) Световният Икономически Форум наскоро (Февруари 2022) публикува нов доклад от 46 страници, в който подробно описва своя оруелски план за контрол на почти всичко в живота ви. В доклада, озаглавен "Advancing Digital Agency: The Power of Data Intermediaries", се описва система за цифрова идентификация, която ще събира лични данни за поведението ви онлайн, историята на покупките, използването на мрежата, медицинската история, историята на пътуванията, използването на енергия, здравните статистики и др. След това тези данни ще бъдат използвани за определяне на лицата, които могат да откриват банкови сметки, да извършват финансови транзакции, да имат достъп до застраховки, здравни грижи, да резервират пътувания, да преминават граници и други."
Путин с Берл Лазар
Вижте, кои сегашни управници са обучавани в училището за "млади световни лидери" в школата на Световния Икономически Форум на Клаус Шваб. Обърнете внимание на второто име споменато от Клаус Шваб - Владимир Путин. (за Путин и педофилията вижте тук)

И още от същото:

"Отклонявайки вниманието на хората, манипулирайки ни, разделяйки ни на 2 лагера, планът на глобалистите продължава по неговата си траектория. Те ни подготвят пълна цифровизация.
След 30 юни 2022 г
- Европейският съвет измени Резолюция 2361 и вече не възразява срещу задължителната ваксинация
- От 1 юли 2022 г. ЕС обяви законодателството за задължителните сертификати EU COVID 19, които ви лишават от всички свободи, ако нямате сертификат QR covid. Ако мнозинството от държавите членки подпишат законодателството, ще бъде въведена задължителна ваксинация!
- В края на 2022/2023 г. ще има цифрова валута.
- ЕС ще въведе цифров идентификатор за всеки гражданин на ЕС. 
- всички банкомати ще бъдат заменени с банкомати с QR код в близко бъдеще, а в Белгия инсталирането им вече е в пълен ход. (Първи в света QR кодовете ги въведе Путин в Русия)
- ако тези машини с QR код бъдат интегрирани, вече няма да може да се теглят пари в брой от банки и/или от други места
- ЕС има за цел да обезцени парите в брой в рамките на 1,5 години.
- ЕС подготвя квота за климатични емисии CO2 за всеки гражданин
- ЕС трайно лишава всеки човек от неговата физическа неприкосновеност."
Копие от изменената резолюция може да бъде изтеглите от страницата.  
Путин с Клаус Шваб
А да напомним, че ни готвят и подписването на ПЛАНдемичното споразумение в СЗО, където 194 държави вкупом ще се откажат от суверенитета си. Бихме камбаната за това още миналата година.
Изобщо плановете на глобал-сатанистите си вървят, вкарват ни от криза в криза - от измислен вирус в нарочно предизвикана война, водеща до икономическо разорение и така по пътя към крайната им цел...
Скоро ще предприемем нови действия срещу този пореден заговор. Впрочем от две години сме на фронта на войната срещу ПЛАНдемията. Ние сме Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец"! Ние никога не се отказваме!

Смело братя българи, победата ще бъде наша!

Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос: "Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата."  Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!


Електронна поща: nsssgpsf@gmail.com

Видеоканал  https://www.youtube.com/c/SarsSaraktos/videos

живо излъчване: http://stream.zeno.fm/b9rasgfhb78uv 

Телевизия "Истина и Свобода"

Радио "Истина и Свобода"


БЪЛГАРСКИ САРАКТ




                     

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves