Важни писания

вторник, 22 ноември 2022 г.

Инжектираните имат Bluetooth MAC адреси

Инжектираните излъчват Bluetooth сигнали, точно както електронните устройства, като слушалки, таблети, телефони, тонколонки и други такива. Писахме го преди време, говорихме го на нашите пресконференция и конференция в БТА. Ето, че истината винаги излиза. Много изследователи по цял свят го потвърдиха. Вижте и поредното доказателство от чужбина.

Даваме и видеото с изказването на Момчил Павлов по тази тема, направено на пресконференцията ни в БТА на 13 септември 2022 г. 

По същия въпрос, вижте и най-новото изследване на "Пета колона" на Рикардо Делгадо за синята светлина излъчвана от новите улични лампи. Скоро ще се появят и у нас.
А сега накъде?  Към новия световен ред, към който упорите ни тласкат глобалистите - сатанисти? Те даже вече не се и крият. Ето ги какво си говорят на техните сбирки, например на Световния Икономически Форум, на Г20, на срещите на групата Билдерберг и т.н.
Въпросът е, докога ще им позволяваме да правят всичко това? Докога ще ги търпим?


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves