Важни писания

сряда, 21 септември 2022 г.

Конференцията на 20.9.2022 г., в БТА

На тази страница са публикувани материалите от проведената на 20 септември 2022 г. в БТА конференция на тема: 

"ИЗМАМИТЕ, В КОИТО ЖИВЕЕМ, ГЛОБАЛНИЯТ ГРАБЕЖ И 

ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА СЛЕДСТВИЯТА, ПОРОДЕНИ ОТ ТЯХ"

Организатор:  

Валентина Николова - председател на Сдружение „Съюз на пенсионерите – 2004“

По инициатива на

Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“

и Национално движение „Крумови закони“

Участници:

  • Професор Лъчезар Аврамов – доктор на физическите науки. Създател на лаборатория „Биофотоника“ в Института по електроника на БАН и „Национален център по биомедицинска фотоника“. Той е единственият български учен, номиниран за европейската наградата „Декарт“, която се връчва за върхови научни постижения за изследвания в областта на фотофизиката на заболяването рак. 
  • Румяна Георгиева – холистичен терапевт - Измамата "пандемия" - нарушенията на законите и Конституцията от управляващите и прокурорската преписка № 10729/2022. 
  • Едуард Радев  - Проектът - "Три морета" и опасностите криещи се в него. Заплахата от налагания трансхуманизъм.
  • Огнян Симеонов – диетолог. Анализ от позицията на очевидец на проведените през 2021 г. конференции в Италия и Германия по проблема за т.н. „пандемия ковид-19“
  • Светослав Пенчев  - журналист.  *Действителните причинители за модерната „пандемия“ - аерозолните отрови или кемтрейлс. *Нарушение на гражданските права, вследствие на противозаконното й налагане.
  • Боян Панайотов – психолог. *Последиците от психическия тормоз върху хората, упражняван от средствата за масова информация от 2020 г., чрез всяване на страх, ужас, призив към отделяне от роднините. *Икономическите щети и вреди, нанесени от специалната глобалистична операция с кодовото наименование  „пандемия „ковид-19“.
  • Методи Бъчваров - общественик - За нарушенията на Конституцията и законите и международните конвенции от страна на управляващите по време на ПЛАНдемията. и регистрацията на български държавни институции и политически партии като корпорации в Търговския регистър на САЩ.
  • Людмила Дукова – педагог, представител на Български Родителски Централен Комитет:  *Как се отрази ПЛАНдемията върху децата – бъдещето на България.
  • Явор Гочев - преподавател в Музикалната Академия. Сигналът до прокуратурата на БРЦК срещу тормозът върху българските деца по време на ПЛАНдемията. 
  • Методи Бъчваров –   зам.председател на Национално движение „Крумови  закони“ - *Нарушенията на Конституцията и гражданските и човешки права  по време на ПЛАндемията.
  • доктор Пламен Пасков - общественик - *Измамната "пандемия", без вирус, с фалшиви тестове и вредни инжекции и кой я нарича "теория на конспирацията?"
(А материалите от проведената предварителн пресконференция по темата за прокурорската преписка № 10 279/2022 г. на Софийска Градска Прокуратура, можете да видите тук.)
Първо представяме видеото на Румяна Георгиева и Боян Панайотов с встъпителната част на конференцията на тема "Десетте начина за манипулация според Ноам Чомски"

Следва изказването на професор Лъчезар Аврамов, за медицинските престъпления извършени по време на ПЛАНдемията.

Изложението на Румяна Георгиева за лъжите относно инжекциите, ПСР тестовете и вината на медицинските власти у нас.
Методи Бъчваров - за нарушенията на Конституцията и законите и международните конвенции от страна на управляващите по време на ПЛАНдемията. и регистрацията на български държавни институции и политически партии като корпорации в Търговския регистър на САЩ.
Явор Гочев от БРЦК за проблемите в образователната система по време на пландемията и сигналът до прокуратурата на БРЦК, срещу тормозът върху българските деца. 
Людмила Дукова - председател на Български Родителски Централен Комитет, за опустошеното детство на децата и сривът на учебния процес по време на ПЛАНдемията. Престъплението срещу бъдещето на България.
Едуард Радев за проекта "Три морета", като глобалистки план за трансхуманизъм. Заплахата от ДНК генно модифициране, ролята на ПЛАНдемията и 5G мрежите в налагането на новия електронен неокомунистически концлагер.
Огнян Симеонов за измамата ковид, традиционното лечение на заболяванията, световния заговор пландемия, отровните инжекции и глобалистките планове.
Светослав Пенчев за аерозолните отрови в небесата, измисления вирус и посегателството върху правото на труд по време на пландемията.
Роман Кендеров за злоупотребата с правото и правните безумия на Административния съд на София град, по повод заповедите на министъра на здравеопазването за въвеждане на пландемичната диктатура и укриването на договорите с производителите на вредните инжекции.
Боян Панайотов за стопанските и финансовите измерения на кризата, изкуствено създадена чрез пландемията.
Последната част от филма за конференцията проведена в БТА на 20 септември. Заключителното изказване е на д-р Пламен Пасков.
Последно публикуваме и пълните видеозаписи на цялата конференция с продължителност четири часа и половина на единствените медии отразили проявата -"Обединени медии", (сайтът им е тук), Видеоканал на доктор Пламен Пасков, Радио и Телевизия "Истина и Свобода", както и официалният запис на БТА.

Живото ни излъчване от БТА


Филмът на съратниците от "Обединени медии"

Видеозаписът на Пламен Пасков

Официалният запис на БТА в две части

Първа част


Втора част

А материалите от проведената предварителн пресконференция по темата за прокурорската преписка № 10 279/2022 г. на Софийска Градска Прокуратура, можете да видите тук.

Или да гледате официалния филм от провеждането й тук.

Тук можете да видите първия филм с документалните доказателства подадени в полицията, на основата на които е образувана първоначалната преписка в Районна прокуратура - Пловдив, преди прехвърлянето й в Софийска Градска Прокуратура.





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves