Важни писания

петък, 30 юни 2023 г.

Имаме нов сайт

Вече сме на нов адрес https://rtvsis.eu/  Там сме със собствен домейн и хостинг и вече сме недосегаеми за цензорите от Google. 
Отдавна трябваше да го направим, но непрекъснато отлагахме. Когато миналата година Гугъл започнаха да ни трият статиите за прокурорската преписка № 10 729 с мотива, че не допускали на платформата им да се "разпространяват конспиративни теории", чашата на търпението преля.
Защото войната с пландемичния терор, нито е свършила, нито е спечелена, а тепърва предстои да навлезе в много гореща фаза.
Не се успокоявайте, че вече не носите маски и няма зелени сертификати. Могат да ги върнат още утре със заповед на министъра на здравеопазването, който и да е той. Войната, която ученикът на Клаус Шваб и слуга на глобалистите - Путин, започна в Украйна е част от техния сценарий.
А в плановете си имат още цифровизацията, изземването на наличните хартиени банкноти и метални монети и преминаването към цифрови пари, които те ще контролират и чрез тях ще ви държат в цифрово робство, "15 минутните градове" - концлагери, в които ще вегетираш в един квартал и няма да можеш да излезеш от него, "намаляването на въглеродния отпечатък", за което ще ти изземат собствеността, ще ти ограничат жилищната площ и покупките и ще те хранят със скакалци и хлебарки. "Няма да имаш нищо и ще бъдеш щастлив", както казва Клаус Шваб.
Но ние осъзнатите и храбри воини на светлината, ще им провалим плановете, защото ще водим битката до победа. С Божията помощ ще надделеем над силите на мрака!
Така че, последвайте ни на новия адрес https://rtvsis.eu/ и се присъединете към нас!
България и света, имат нужда от всеки един от вас.





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves