Важни писания

Ислямското нашествие

"Няма конспиративни теории, има конспиративни практики!"
Антон Тодоров - политолог

Виктор Орбан - надеждата на Европа 
Виктор Орбан го каза в интервю:  "- Искате да кажете, че отдавна се е знаело какво се задава към Европа?
- Трудно е да се отърсим от тази мисъл. Обсъждали сме в продължение на месеци, но резултатът бе винаги един и същ: „Пуснете хората да влязат”. Още повече че през първите няколко месеца никой не казваше на висок глас, че този въпрос е екзистенциален за Европа. Месеци наред въпросът се разглеждаше първоначално като хуманитарен, впоследствие като технически проблем – къде ще приютим всички бежанци, как ще ги разпределим. Никой не повдигна въпроса дали тук не става дума за нещо повече - за нашето съществуване, културна идентичност, начин на живот. Не знаем със сигурност какво ще се случи и не бих искал да обвинявам когото и да било, но подозрението е, че това не е никаква случайност. Нямам достатъчна смелост да говоря публично с увереност за това. Но не можем да се освободим от усещането, че зад случилото се стои някакъв голям план."  
Вижте този филм "С отворени врати", в 19 минути той показва ясно какво се случва с Европа и кой е виновен за това. Гледайте го, докато не го изтрият от мрежата завинаги. Както направи например YouTube - няколко пъти го сваля или му спира звука, уж заради "нарушени авторски права".


Бедствието го предсказа още през 2004 г., в книгата си "Силата на разума" Ориана Фалачи - легендарна италианска журналистка : "Зад това стои най-голямата конспирация, създадена в новата история. Най-отвратителният заговор, роден от нашето време. Заговор, изтъкан от идеологическа лъжа, културна непочтеност, морална проституция, измама. Конспирация, заговор, замислен от банкерите, които създадоха фарса, наречен Европейски съюз. Създаден от колаборационистите, изменниците, които измислиха лъжата на пацифизма. От лицемерите, които изобретиха заблудата на хуманитаризма. От държавните глави, които дори не знаят какво е държава. От интелектуалците, които дори не знаят какво е интелект. Заговорът е направен от безчестие, а конспирацията е недостойна и е символ на общество, болно от страх. Тук е и църквата, католическата църква, която засега изглежда не може да защити християнството. И преди всичко Европа, която не знае накъде върви. Европа, която загуби същността си и се продаде на султаните, халифите, везирите, наемниците на новата Отоманска империя. С две думи – всичко това, което аз наричам Еврабия. 
Ориана Фалачи
Не, този ужасяващ термин не е мой. Не аз създадох този страховит неологизъм, произлизащ от съчетанието на думите Европа и Арабия. "Еврабия" е името на едно малко списание, основано през 1975 г. от официалните заговорници –"Association France - Pays Arabes" в Париж, "Международната групировка за Близкия изток" в Лондон, "Grouped ’Etudes surle Moyen Orient" в Женева и Европейският координационен комитет на "Асоциациите за приятелство с Арабския свят". Последната организация е една измама, специално конституирана от някогашната Европейска икономическа общност, която сега се нарича Европейски съюз." Преди Ориана и други са предупреждавали.  Знаете ли чии са тези думи? - "Нима не евреите докараха до бреговете на Рейн негри все със същата задна мисъл и със същата подла цел – чрез кръвосмешение да нанесат колкото е възможно по-голяма вреда на омразната бяла раса, да съборят тази раса от политическата й и общокултурна висота, а после да се качат на гърба й." (стр. 242) А също и тези: "Стремежът на французите да доведат негрите на Рейн, в сърцето на Европа, и с това да отровят нашата кръв, е израз на садистичната, направо противоестествена мъст, която изпитва към нашия народ този наш изначален враг, изпълнен с шовинистични чувства; но и хладнокръвно отмъстителните евреи се стремят към същото. На тях също им си иска да започнат своята работа по отравянето на кръвта на бялата раса тъкмо в центъра на европейския континент. Оттук те се надяват да нанесат на нашата по-висока раса най-точен удар, като подкопаят основите на господстващото й положение. Това, с което Франция, подбуждана естествено от чувство за мъст и планомерно ръководена от евреите, се занимава сега в Европа, е престъпление против цялото бяло човечество на земята. Ще дойде момент, когато цели поколения ще проклинат Франция и ще й отмъщават за това, че извършвайки престъпление против расата, тя извършва първороден грях против цялото човечество." (стр. 562) Писани са през 1924 година от Адолф Хитлер в "Моята борба", докато е в затвора заради Мюнхенския бунт. Колко е бил прав, след 86 години - през 2010 г., заговорниците се саморазкриха. Обърнете внимание, още не беше започнала "Арабската пролет" - тя се случи чак през декември 2010 в Тунис и през 2011 г. в Либия, Египет и Сирия. Ето какво каза Барбара Лърнър Спектър - американска еврейка - съпруга на равина на Стокхолм, основателка на фондацията "Пайдея" в Швеция:

„Мисля, че има активизиране на анитисемитизма, понеже в този исторически момент Европа още не се е научила как да бъде мултикултурна. Мисля, че ще станем свидетели на конвулсиите на тази трансформация, която трябва да се случи. В Европа вече няма да ги има онези монолитни общества, които съществуваха през миналото столетие. ЕВРЕИТЕ ЩЕ БЪДАТ В ЦЕНТЪРА НА ТОВА. Европа трябва да бъде изцяло трансформирана. Тя започва да работи в мултикултурен режим и негодуванието ще е срещу евреите заради водещата им роля в този процес. Но без тази ръководна роля и без тази трансформация Европа няма да оцелее.” Фондацията и беше основана през 2000 година и работи финансирана от шведското правителство до 2011 г. когато поумняха и я изгониха от Швеция. Твърде късно, за десетте години работа, фондацията проми мозъка на над 200 обучаващи се в нейните курсове. Резултатите не закъсняха - вижте положението сега  "Швеция - изнасилената страна"оросоидна фондация "Пайдея" работи и в България. Основната й цел е да разбият образованието в България, чрез намеса в учебниците и учебните програми, в които да прокарват толерастки идеи - унищожаващи патриотизма, семейството, християнството и европейската цивилизация.) Да видим още едно откровение на равин от "Божия народ": „Евреите трябва да бъдат радостни от факта, че Християнска Европа губи своята идентичност като наказание за това, което ни причини по времето на стотиците години, през които бяхме в изгнание там” ... „Ние никога няма да простим на европейските християни за милионите изклани наши деца, жени и възрастни хора…Не само през последния Холокост, но и през поколенията назад, по един последователен начин, който онагледява цялата лицемерна същност на Християнството. „А сега Европа губи идентичността си в полза на друг народ и друга религия и няма да има останали и оцелели от нечестивостта на християнството, което проля много кръв и не е в състояние да изкупи” казва рабби Барух Ефрати - равин на селището Ефрат на Западния бряг на река Йордан
Да добавим и думите на еврокомисарката Кристалина Георгиева, как "бежанците" щели да ни решат демографската и иикономическата криза: „Нашата нация застарява, знаете демографското положение в България. Имаме трудности да излезем от икономическата криза. За съжаление, сме страната след Гърция, в която сме оптимистични, че сме намерили изхода от кризата”, добави еврокомисарят. „Трябва да сме реалисти, че не можем да измислим сирийската криза така, че тя ще свърши утре. Даже утре да се подпише мирно споразумение, още поне 2-3 години бежанците, които са напуснали Сирия, няма да могат да се върнат, защото там е разрушено до земя. Тези хора ще бъдат тук и ние можем да ги използваме, те могат да бъдат полезни за нашата икономика”, обясни Георгиева. „Те идват със семейства с деца. Тези деца могат да се учат в български училища, да говорят български език и да бъдат интегрирани в България, така че да нямаме риск от радикализация и озлобяване. Ако оставим децата извън училище, ще има риск от радикализация."  Коя е тази Кристалина Георгиева? 
КриСталинка Георгиева с ментора й Сорос,  се гаврят
пред портрета на Апостола с масонско ръкостискане
Ето коя: "Ще сгрешим, причислим ли дамата само към брюкселската номенклатура. През юли м.г. Антон Тодоров изнесе шокираща информация за генезиса на Кристалина, потънала в сянката на избухналите протести срещу кабинета. Документи от УНСС (Висшия икономически институт „Карл Маркс“) сочат, че в периода 1971-1975 г. Кристалина Георгиева учи идеологическата дисциплина „Политикономия“. В края на 80-те години е сред малцината избрани преподаватели във ВИИ „Карл Маркс”, получили възможност да специализират на Запад. Един от явяващите се с нея на конкурса е Румен Гечев, който, преди да замине през 1987 г. в Илинойския университет, става секретен сътрудник на ПГУ-ДС, отдел 10 (свръхсекретен щат) с псевдоним „Економов”. Сегашният ректор на УНСС Стати Статев, който също като нея по същото време отива на едногодишна специализация в Бостън, подобно на Гечев е секретен сътрудник с псевдоним „Стойновски”.  През 1987-1988 г. Георгиева е в Лондонското училище по икономика. В началото на 90-те щатската фондация „Фулбрайт” организира конкурс, който се печели от Румен Гечев, Стати Статев и… Кристалина Георгиева. Първите двама се връщат скоро, докато Георгиева остава в САЩ на дългосрочна специализация. Трябва да си паднал от Марс, за да не зададеш най-естествения въпрос: как така Гечев и Статев са разкрити като ченгета от Комисията за досиетата, а биографията на Кристалина е кристално чиста? По каква логика двамата икономисти са вербувани преди заминаването им на Запад, а дамата е пощадена от тайните служби, и то при положение че командировката й е по-дълга? Работилите в ПГУ знаят, че бе абсурдно да правиш научна кариера в САЩ и Западна Европа, ако не си от тайните служби. Поне за мен е кристално ясно – досието на Кристалина е укрито от Националната разузнавателна служба, която прилага два члена от Закона за досиетата, брониращи агенти от особена важност за националната сигурност. Но как след 1989-а дамата агент попада в Световната банка, три години е неин представител в Москва (2004-2007), а след руската мисия става един от 24-те вицепрезиденти на банката? Не обичам лесните отговори, но този е един от тях. Просто наблюдаваме класическо превербуване на агент за влияние – от Първо главно управление (ПГУ) към Централното разузнавателно управление (ЦРУ). След края на Студената война това е обичайна практика, за която си признават самите янки. Месец след падането на Берлинската стена те се сдобиха с архивите на външното разузнаване на ЩАЗИ и много от стотиците агенти на ГДР минаха на американска служба. Както казва митичният шеф на ЦРУ Алън Дълес, "за постигане на целите ни ние сме упълномощени да използваме всякакви средства". Например да привлекат за свой агент Райнхард Гелен - един от шпионските босове на нацистка Германия. Те си запушиха носа и вербуваха хитлериста Гелен, та ще се спрат пред една семпла сталинистка." От статията: "Кристалина Георгиева е агент на ДС и ЦРУ" - пълен текст тук. 


В този филм пък се изследва възможен военен сценарий на ислямските нашественици. А ето и какво казва Едуард Сноудън: "Ислямска държава е проект на САЩ и Саудитска Арабия!", също и това: "Терористите, които вилнеят в Сирия и Ирак са обучавани, финансирани и контролирани от МОСАД. Тази версия Едуард Сноудън изложи, аргументирайки я с нова поредица от разкрития. В нова поредица от документи, с които разполага бившия служител на ЦРУ и АНС Едуард Сноудън хвърля светлина върху операция „Стършелово гнездо“, която се провежда в съглашение с израелските, американските и британските секретни служби. Според операция „Стършелово гнездо“ терористите от ИДИЛ, които вилнеят в Сирия и Ирак са обучавани, финансирани и контролирани основно от израелските служби МОСАД. В документите, предоставени от Сноудън, нуждата от терористите се описва като „единствен начин да се защити съществуването на израелската държава“. Според операцията, за да подсигури съществуването си Израел се нуждае от враг на своята граница, но и от дестабилизиращ фактор в държавите от Близкия Изток.... Сноудън разкрива още, че Абу ал-Багдади е бил обучаван от израелските секретни служби и е получавал финансова помощ от тях." И още: "Америка създаде терористичните групировки „АЛ-КАЙДА” и „ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА” А какво друго означава турската провокация - свалянето на руския самолет в Сирия, освен ясното заставане на държава член на НАТО, на страната на терористите? А НАТО на чия страна е? Докога Турция ще финансира, обучава, снабдява и лекува  в свои болници терористите от ИДИЛ? Докога ще търгува с контрабанден петрол от ИДИЛ, което е забранено с резолюция на ООН?  
На видеото горе - се вижда как турски конвой с оръжие свободно преминава през контролен пункт на ИДИЛ в Сирия. А журналисти, които разкриват такива неудобни факти влизат в затворите: "Съд в Истанбул обвини двама журналисти от опозиционния вестник "Република" в шпионаж, след като те разкриха, че турските тайни служби са изпращали оръжие на ислямистки бунтовници в Сирия. Главният редактор Джан Дундар и Ердем Гул, ръководител на редакцията в Анкара, са обвинени в шпиониране и разгласяване на държавни тайни, пишат турски медии. И двамата са в ареста. Според "Република" през януари 2014 г. турските служби за сигурност са заловили конвой от камиони близо до сирийската граница и в тях са открили кутии с оръжия и амуниции, които е трябвало да бъдат изпратени на бунтовниците, които воюват със сирийския президент Башар Асад. Разкритието, публикувано през месец май, предизвика политическа буря в Турция и разяреният президент Реджеп Тайип Ердоган обеща Дундар да плати "висока цена". Той лично е подал жалба за извършено криминално престъпление от 54-годишния журналист, в което е поискал той да бъде осъден на доживотен затвор."  Снимки на заловеното оръжие от журналистите тук...  През Турция минава и трафикът на откраднати археологически ценности от Сирия и Ирак, препродавани в цял свят. През границата на Турция в Сирия навлизат джихадисти и оръжия, а в обратна посока тече контрабанден петрол изнасян и от фирми на сина на президента Ердоган - Билал Ердоган и правещи колосални печалби: "Гюрсел Текин – вицепрезидент на турската Републиканска народна партия обяви в едно скорошно свое телевизионно интервю, че „президентът Ердоган претендира, че според международните транспортни конвенции няма никаква правна пречка за незаконните действия на Билал и, че следователно – синът му върши нормален бизнес с регистрирани японски компании, но всъщност Билал Ердоган е затънал до гуша в съучастието си с тероризма. Все пак, докато баща му е на власт, той ще бъде имунизиран срещу всякакво преследване от страна на правосъдието“. Текин допълни, че морските компании на Билал, които търгуват с петрола на ИД  - BMZ Ltd. е „фамилен бизнес и близки роднини на президента  Ердоган са акционери в BMZ, злоупотребяват с обществени средства и са получавали незаконни кредити от турски банки“. За да е пълна картината ето и това: "Албайрак беше назначен за министър на енергетиката в кабинета на Ахмет Давутоглу в деня, в който падна руският Су-24. Става дума за 37-годишния Берат Албайрак, който е женен за една от двете дъщери на Реджеп Тайип Ердоган - Есра."  
Сюймие Ердоган
Другата дъщеря на Ердоган пък - Сюймие има военна болница в град Шанлъурфа в югоизточна Турция, където лекува ранени джихадисти от ИДИЛ. И Израел не остава назад, в негови военни болници се лекуват ислямистките главорези от Сирия: "Израелският премиер Бенямин Нетаняху отхвърли призиви на опозиционен лидер в страната да приюти сирийски бежанци. Според него Израел е прекалено малка държава, за да си го позволи. "Не сме безразлични към човешката трагедия", каза премиерът в началото на правителственото заседание и припомни, че в израелски болници се лекуват ранени бойци от гражданската война в Сирия." А има и израелска връзка в препродажбата на контрабандния петрол на ИДИЛ: "Два пъти от администрацията на Барак Обама поставиха въпроса дали Турция подкрепя Ислямска Държава и в какво се изразява това. Първият път това беше на 2-ри окт., когато въпросът беше поставен от вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън. Втория път бе на 23 окт., когато зам.министъра на финансовото министерство на САЩ Дейвид Коен постави въпросът отново пред фондация „Карнеги“. И двамата обвиниха директно Анкара, че подпомага екстремистите от Ислямска Държава и препродава нефта, който купуват от нейните представители в Ирак и Сирия. След бурната реакция на възмутения Реджеп Ердоган, Байдън се извини. Турското правителство позволи на кюрдските бойци от ПКК да се включат в битката за Кобане срещу джихадистите. Успоредно с това обаче вместо да помогне на тях, Ердоган нареди да се бомбардират именно техните позиции. Това принуди Вашингтон отново да „смъмри“ Анкара и да възобнови обвиненията си. Всеизвестно е, че ИД краде петрол в Ирак и Сирия, транспортира го по нефтопровода до турското пристанище в Сейхан, от където се заминава за Израел с танкери на Palmali Shipping & Agency JSC – турско-азерска компания на милиардера Мубариз Гурбаноглу. На пристанището в Ашкелон израелските власти осигуряват фалшиви сертификати за произход от Ейлат, а след това го изнасят за Европейския съюз. Където всички се преструват, че вярват в израелския произход на петрола." пише френският анализатор Тиери Мейсън.
Деянията на "религията на мира" - исляма
Ето резултатите от всичко това в Близкия изток. Операция на американски, британски и израелски служби, с пари от Катар и Саудитска Арабия с пълната политическа и ресурсна подкрепа на Турция в изпълнение на плановете на заговорниците за удавяне на Европа в ислямистка нашественическа вълна.
Засега в Сирия и Ирак, скоро и в Европа
Ето и какво ни готвят на нас в България и Европа. Това е планираният, както видяхте по-горе, много отдавна, Еврабийски халифат.  Точно, както го предсказа Ориана Фалачи. 
Бъдещите територии на Еврабийският халифат
А в България платените соросоиди написаха "Отворено писмо" да отворим границите си и да приемаме ислямските нашественици: "Шокът от поредните изстъпления на ИДИЛ във Франция доведе до нов сблъсък на тесногръдия шовинизъм и широко скроената хуманност. Европейският съюз поредно е атакуван от провокациите на консервативни политици, които обявяват края му и прогласяват бъдещето на националните граници. Отново се заговори за края на мултикултурализма и заплахата от "ислямофашизъм". Поредно обвинени за терористичните атаки в Париж са либералите и ценностното им отношение към огромните потоци имигранти."  ......... "Затова ние призоваваме да се противопоставим заедно на расизма, на антиимигрантското законодателство, на дискриминацията на чужденеца, на третирането на бежанците като бройки, бреме, второкачествени същества. Нека съхраним образа на Европа като диалог! Нека не превръщаме Европейския съюз в множество оградени с бодлива тел парцели!
София, 15 ноември, 2015
Подписали: Ана Пашчешняк, Доц. Анастасия Пашова, Проф. Анна Кръстева, Проф. Антоний Тодоров, Антонина Желязкова, Виктор Лилов, Д-р Георги Зеленгора, Проф. Георги Карасимеонов, Георги Папакочев, Деница Сачева, Диана Иванова, Проф. Евгения Иванова, Елена Дянкова, Емил Коен, Златко Енев, Проф. Ивайло Дичев, Доц. Иван Евтимов, Проф. Йот Пънзару, Калинка Василева, Костадин Бонев, Крис Енчев, Доц. Кристина Попова, Лазар Влашчеану, Проф. Лиляна Деянова, Проф. Майя Грекова, Малина Петрова, Мариета Цанова, Марин Бодаков, Марина Лякова, Мартина Балева, Мария Черешева, Марко Хайдиняк, Марта Методиева, Митко Новков, Доц. Михаил Иванов, Моника Писанкънева, Проф. Надя Данова, Нидал Клайф, Проф. Николай Аретов, Д-р Нурие Муратова, Доц. Петър Воденичаров, Доц. Петър Кръстев, Радост Николаева, Руслан Трад, Светла Бъчварова, Светла Енчева, Силвия Чолева, Тони Николов, Юлиана Методиева."
Запомнете имената на тези отцеругатели и майкопродавци, подписали такъв пасквил, като му дойде времето, ще ги подведем под отговорност за държавна измяна и национално предателство.

Още по темата:

"Третата световна война започна"
"Трябва ни не антитерористична, а антитолерастична операция"
"Ердоган да си подава оставката" - излъга, че не търгува нелегално с петрол от ИДИЛ.
"Коя по дяволите е Ангела Меркел? Просто дегенератка..."

А междувременно можете да подкрепите подписката за разтуряне на БХК като предателска организация: "С постоянната си антибългарскa дейност тази организация работи против морала и интересите на българските граждани и като такава тя трябва да бъде разтурена и забранена." тук...Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves