Важни писания

четвъртък, 18 април 2013 г.

Преглед на печата

Познавате ли го?
Така му се викаше навремето. Но сега вече печата е електронен и виртуален, с една дума всичко е Интернет. Та да прегледаме печата. Темите са две и са на тема антикомунизъм. 

Комунистите от "Поглед инфо" питат следното с "писмо на читател":
"Уважаема редакция,

Днес в сайта "Поглед.инфо" беше публикувана биографична информация за Иван Костов, в която се твърди, че той се е обучавал в периода 1982-1984 г. и защитил дисертация в Института за повишаване на квалификацията в Москва.

Вероятно става дума за Института за повишаване на квалификацията на преподавателите по обществени науки при Московския държавен университет "М. В. Ломоносов".

Курсът на обучение в този институт беше пет месеца /един семестър/ - септември- януари и февруари-юни и не включваше обучение в аспирантура/докторантура/, както и защита на дисертация.

Много от някогашните колеги на Иван Костов /тогава млади асистенти по политическа икономия/ сме завършили този институт именно по описаната схема.

P.S. Въпросът, който си задаваме, е какво е правил през тези две години в Москва Иван Коств /1982-1984 г.- според биографията му/, при условие, че, според учебния план, това обучение е продължавало само пет месеца? Можем само да предполагаме!?"

Това дето те сега го питат ние го питахме навремето, ама не за друго, а защото знаехме отговора. Школата на ГРУ разбира се, какво друго. И сега никак не е честно така да топят своя човек. Той толкова услуги им свърши. Запази комунистите след 1997 г. като стана премиер. Продаде най-големите фирми на червените и съветски другари Петър Манджуков, Борислав Дионисиев, Валентин Златев и други такива. Скри досието на Първанов за да може да стане президент. Издигна комуниста Мартин Заимов за подуправител на БНБ, а впоследствие и за "син" кандидат-кмет на София и т.н. и т.н и т.н...  А сега тези за които работеше го топят, че бил техен човек.  Хич бива ли такава черна неблагодарност?

Другият  пък днешен медиен герой е  "антикомунист". Казва се Бойко Борисов и взел, че казал: 
"Партията на Станишев е убила много хора. Кога са били те демократи, когато имат 45-и конгрес? И ако беше истинска демокрацията в България, отдавна да ги бяха забранили, а не да си празнуват 40 и някой си конгрес", каза той.

"Станишев управлява партия, която е убивала хора и е взривявала църкви. И той да си позволява да говори в Брюксел за демокрация – това е срам за България", каза още бившият премиер."  



И това го казва приятелят на съветския олигарх и настоящ капиталист Валентин Златев, който май няма българско, а руско гражданство и е консултант на руската страна по АЕЦ "Белене". Другият му приятел е Цеко Минев - червен банкер и природоунищожител, заради който правителството на Б.Б. преправи толкова закони, за да узакони безобразията му в планините. Това го казва лидерът на партията, чиято организационна конструкция се крепи на ченгетата от ДС Цветан Цветанов, Константин Гребенаров, Коста Базитов, Иван Луков, Данчо Симеонов, Павел Димитров, списъкът е безкраен... партията, която издига за министър и сега кандидат депутат внучката на съветски агент и шпионин и Живков министър Лиляна Павлова, която се гордеела с произхода си.
Това е приятелят на Румен Николов Пашата и на безброй други създадени от ДС мутри. Който за четири години не си мръдна пръста да разследва предходните управляващи макар, че им се канеше. Беше обещал и да направи "Институт за изучаване на комунизма", който да извади наяве мръсотиите му. Явно ще го прави другия мандат...
Та членът на БКП, Бойко Методиев Борисов, който се оплакваше, че не можал да завърши милиционерската академия във факултет "Държавна Сигурност", защото не го допуснали, се сетил, че е антикомунист.
Народът е казал: "Късно е либе за китка".
А приятелят на Цецко физкултурника, другия физкултурник от ВИФ - Станимир Флоров, дето бил разработван, защото го хванали да взема подкупи от арабски наркотрафиканти, хич не ни е интересен. Толкова е тривиален, като всички останали приятели на Ц.Ц. и Б.Б. От физкултурници, какво можеш да очакваш... 











Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves