Важни писания

петък, 20 октомври 2006 г.

Затворено писмо

Г-н Бареков с интерес гледах и дори записах цялото Ви интервю с кандидат-президента Първанов в петък. Надявах, се да му зададете поне един от въпросите които ви изпратих по електронната поща в БТВ и за по-сигурно и по факса. Изпратих ги и на вестниците “Дума”, “Труд”, “24 часа” “Капитал”, “Атака”, “Новинар” и “Монитор”. Публикувани бяха само тук където ги четете в момента.
Не посмяхте да зададете въпросите. Не знам дали ви притесни съдбата на уволнения от президента Първанов, Ваш колега Иво Инджев или това, че точно Вие му седнахте на мястото. Не знам и дали Албърт Парсънз пак не се притесни за лиценза на телевизията си. А уж в България имало свобода на словото.  
Тъжното г-н Бареков е, че уж дойдохте от десницата. Работехте в синята телевизия “Европа” на брата на експрезидента Петър Стоянов.
Но явно който плаща, той поръчва музиката. Днес е Първанов, утре ще е Доган, за Вас явно няма значение.
От цялата история хубавото е само едно – зрителите вече разбраха що за телевизия сте. Вече сте затворена страница и с това писмо забравям, че сте ми градски.
Чудя се само какво ще стане когато Георги Първанов загуби изборите? Тогава вече няма да е густо майна?

С неуважение

Александър Долев
пловдивчанин  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves