Важни писания

петък, 27 октомври 2006 г.

Долу турскомунизмът!


Българи, като гласувате, си спомнете как комунистите винаги са били предатели и агенти на СССР и КГБ! Как избиха целия елит на нацията след 9.9.1944 г. с противо"народен съд"! Изгониха Царя на българите с фалшифициран "референдум", Как за тях думите Родина и Отечество са забранени! Спомнете си как вкарваха българите в концлагери и затвори, изселваха ги в периферията на държавата издигнаха криминалната плява до високи държавни постове! Как предложиха България да стане 16 република на СССР през 1963 и 1973. След 1989 г. те отново продадоха Родината ни на Ахмед Доган, ДПС и Турция! Това са безродници, нихилисти и коспомолити! Тях ще ги съди Бог, Отечеството и разбира се новият български съд! И накрая нещо лично, винаги съм вярвал в Бог, Цар и Отечество, за това баща ми лежа 15 години по комунистически лагери и затвори като офицер на Негово Величество, патриот и антикомунист. Конфискуваха всички имоти на майка ми и накрая комунистическото управление ги уби и двамата!
В тяхна памет аз ще гласувам за пореден път срещу комунистическите изроди, защото комунягите са винаги антибългари, антихора и Богохулници.
Бог да пази Царя и Отечеството!
Posted by Picasa

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves