Важни писания

четвъртък, 19 октомври 2006 г.

Отворено писмо до г-н Николай Бареков

Отворено писмо

Господин Бареков,
аз съм също от Пловдив и се надявам, че като градски (майничка) от мое име ще зададете няколко въпроса на кандидат президента Първанов утре.
1. Защо даде мандата на ДПС чийто лидер Доган публично в ефира на БТВ обяви, че има обръч от фирми и възможности "не по-малки от тези на един банкер"?
2. Приема ли подкрепата на КНСБ дадена в нарушение на чл.3. от Закона за политическите партии - "Организации, които не са политически партии, не могат да участват в избори." и чл. 12. (2) от Конституцията на България - "Сдруженията на гражданите, включително синдикалните, не могат да си поставят политически цели и да извършват политическа дейност, присъщи само на политическите партии" .
3. Би ли коментирал кандидат-президента Чл. 11. (4) от конституцията -"Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт." и прилагането на този текст към ДПС, Евророма, "Свободна България" на цар Киро, "Дром" и ОМО "Илинден" и др.такива.
4. Съгласен ли е с дейността на министър Джевдет Чакъров от ДПС, който прогони вече чужди големи инвеститори и се скара с българския бизнес.
5. Приема ли г-н Първанов подкрепата на криминалния престъпник Цветелин Кънчев, осъждан за грабеж, отвличане и побой, лежал ефективно в затвора и "помилван" от вицепрезидента Ангел Марин. Същият генерал Марин беше в депутатска листа на ДПС в парламентарните избори от 2001 г. Тази подкрепа господин Бареков беше дадена във Вашето предаване на 5 октомври - четвъртък при интервюто му с Вашата колежка Ани Цолова и освен това г-н Кънчев заяви, че има непроверени данни за подготвяни фалшификации от страна на "АТАКА". (Позволявам си коментар - изборите се провеждат от общините, а кметовете на 175 от тях подкрепиха президента Първанов, а мнозинството в парламента има общо над 240 кмета от общо 264). Та криминалния престъпник Цветелин Кънчев и неговите хора ( не разбрах дали те са същите които се опитаха да нарежат на циркуляр един младеж, който уж му откраднал кучето) нямало да допуснат друг президент в президентството освен г-н Първанов. Това опит за гражданска война ли е? Между другото за да не ме обявите за расист ще Ви кажа, че г-н Кънчев е чист българин, който се прави на циганин, защото е отгледан от такива.
6. Бих желал да запитам кандидат-президента Първанов и за уволнението на г-н Иво Инджев, но разбирам че това е твърде лично и ще Ви разбера ако не поставите този въпрос поради липса на време.

Господин Бареков ще се радвам да зададете тези въпроси на кандидат президента за да се ориентират българските избиратели в политиката и понеже по електронната поща може и да не стигнат до Вас ги пращам и по факс, както и на някои вестници, та евентуално да ги видите в прегледа на печата, който правите сутрин.

Ще Ви гледам с интерес утре. Ако имате някакви въпроси за изясняване ето ми координатите:
Александър Долев
тел. 0887-54-27-33
факс 0887-522-422
електронна поща info@sarakt.org
www.sarakt.org

Густо майна Филибето!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves