Важни писания

четвъртък, 19 април 2007 г.

"Нека йоще носим срама по челото"

Срамувам се, възмутен съм от себе си! Бях се зарекъл да не пропусна датата 16 април 1925 и на 16 април 2007 г. да припомня на съотечествениците си тъжната, безчовечна история на взривяването на храма "Света Неделя" от комунистите по нареждане на НКВД от Москва! Но закъснях! Нека ми простят на мен историка душите на загиналите при взрива 161 души и другите 40 починали от раните си. Да си припомним, че ранените са над 500 души. Сред убитите има деца. В този атентат загиват 12 български генерали, нещо, което не се е случвало дори по бойните полета на четирите войни преди 1925 г. Загиват и десетки офицери и цивилни - видни граждани на София.
И защо е направен ли? С цел да избие българският елит начело с Цар Борис ІІІ. Само, че Бог реши друго. Комунистическите атентатори си получиха заслуженото, но бунтът срещу Бога и посегателството срещу човечността, нацията и държавата трябва да се помнят за да не се повтарят. Това е първият и най-голям атентат в Европа в онова време. Надминаха го по-жестокост "Червените бригади" в Италия с взрива на гарата в Милано и Мадридският и Лондонските сега.
Това, че събитието не беше отразено по нито една българска телевизия е показателно. Защото всички се държат слугински към управляващите в момента комунисти и техните анадолски съюзници от мафията ДПС. Но ние помним и никога няма да забравим престъпните им деяния. И ще им потърсим сметка в удобен момент.
П.П. До момента БСП не се е разграничила и извинила официално за този атентат по никакъв начин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves