Важни писания

петък, 6 април 2007 г.

Как Тошко Тошев краде

Маститият медиен бос Тошко Тошев, на когото Румен Петков се извини, че не бил агент "Бор", стана известен освен със снимките си със скъпоплатена проститутка и нейния клиент мафиот и контрабандист, но и с кражбата си на авторов текст. Люба Манолова публикува една много интересна поредица от статии в Интернет, която вестник "Труд" безсрамно изплагиатства.
Всъщност вече господарите му от ВАЦ ще го сменят, защото успя да докара жълтите си вестници до крайно нисък тираж (вече под 80 000 продажби на "Труд" примерно) и той се чуди какви лупинги да прави, за да се задържи още малко в креслото.
Така, че му остана да краде текстове и да води дела срещу политици, белким си вдигне продажбите със скандали.
А не разбира, че проблемът му е другаде - не може хем да си жълт вестник, хем да си сервилен към управляващите комунисти. Ако си жълт, плюй правителството като си туриш едно перде, както викаше Бай Ганьо, а може и без перде. Тогава вдигаш тираж, още повече, че има за какво да критикуваш червените. Ако ще си сервилен и блюдолизец към Първанов, Станишев и Доган, тогава ще ти спада тиража, но поне им поискай субсидия да си избиеш загубите. Например обръча от фирми да ти плати реклами или Първанов да ти отпусне малко петродолари от Ирак. Може и от другаря Р. Овч. да поискаш от руските фондове или швейцарските сметки.
Но той не та не, от двата стола на земята. А може би затова другаря "Бор" реши да тероризира с ГДБОП (Главна дирекция за борба с обикновените потребители), сайта на слепите "Безмонитор.ком", като им поиска да му платят авторски права, задето публикували българска класика за слепи потребители. И това по време на Великият пост!
Прочее Господ всичко вижда и няма да забрави да въздаде на Тошко Тошев заслуженото, според делата му!.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves