Важни писания

вторник, 24 април 2007 г.

Топ новина или на български новояз breaking news:

“Според Мартина Балева и Улф Брунбауер от Института за преразглеждането на митовете в световната история така нареченият холокост срещу евреите по времето на уважаемия германски канцлер г-н Адолф Хитлер е бил мним. Двамата смятат да организират научна конференция на 18 май 2007, за да докажат тезата си. Митът Холокост насажда омраза между евреите и германското общество и вреди на отношенията на Израел с Германия, твърдят двамата.”
“Според Мартина Балева и Улф Брунбауер от Института за преразглеждането на митовете в световната история така нареченият терористичен акт срещу кулите близнаци в Ню Йорк на 11 септември 2001 година е бил мним. Двамата смятат да организират научна конференция на 18 май 2007, за да докажат тезата си. Митът 11 септември насажда омраза между американците и мюсюлманското общество и вреди на отношенията на САЩ с Афганистан, твърдят двамата. Видните учени смятат да се позанимаят и с разобличението на лъжата, че уж на 7 декември 1941 г. имало някакво японско нападение над американската военноморска база Пърл Харбър.”

Александър Долев

www.sarakt.org

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves