Важни писания

петък, 6 април 2007 г.

Обичам да споря с интелигентни Костовисти

Като Ангел Грънчаров например. Защото са твърде малко такива.

Ангеле, проблема с комисията за досиетата е много по-дълбок. Ясно, че щом мафията ДПС направи закона, от него не може да се очаква нищо. Щом другата мафия - БСП заложи и натрапи тези квотни принципи, като изкараха извън играта чистите и достойни хора като Георги Константинов всичко е ясно. Този закон и тази комисия ще трябва да се преправят, когато ние - националистите дойдем на власт.
Но друго не мога да разбера. Генерала Марински беше в комисията на Иван Костов. Тогава, след като хората на Иван Костов оглавяваха всички служби, не знаеха ли, че Марински е бил на резервен щат към ДС? Защо го поставиха изобщо в комисията? Защо му позволиха на Марински да прикрие досието на агент "Гоце"? Нали Методи Андреев имаше "демократично болшинство" в комисията? Защо Димо Гяуров каза, че в досието на "Гоце" нямало разписки за получени пари и затова не го обявили? Като сам "Гоце" си призна, че му плащали и имало разписки за това? Защо "Гоце" прати Димо Гяуров - посланник в Унгария, дълго след като десните не бяха вече на власт? И още един въпрос, нали милиционера Иван Драшков, който извади Георги Константинов от комисията беше дясна ръка и заместник на Атанас Атанасов, когато последния беше шеф на НСС, а Иван Костов премиер?
Много ми се натрупаха въпросите, та отговори ми ако можеш?
Защото, все ми се натрапва историческия паралел с другаря Сталин, който не знаел за чистките и концлагерите, които подчинените му Ягода, Ежов и Берия правили?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves