Важни писания

петък, 21 юни 2013 г.

Протести да, оставка на Орешарски не!

Удар по коалицията ГЕРБ-ДПС-БСП
Стига с тези безумни скандирания за оставка и избори сега! По това се познават наивните, заблудените, политически неопитните или платените депесари и техните ибрикчии - герберастите. Оставка на кабинета на Орешарски в момента и нови предсрочни избори само ще върне мутрите на ГЕРБ на власт през есента. Този път в явна коалиция с ДПС и фракцията на Първанов в БСП. Който дотогава може и да оглави цялата партия. И тогава ще имаме следното правителство:
Делян Пеевски шеф на МВР, а Цветан Цветанов на правосъдието, министър на културата Азис, а на образованието Ахмед Доган, на отбраната неоосманистът и турски шовинист Касим Дал, Цветан Василев за финансов министър разбира се, Васил Божков на МРРБ да строи магистралите, Цеко Минев - на туризма, за да оправи планините и Валентин Златев - на енергетиката, Николай Банев на промишлеността, Сабрие Сапунджиева - министър на външните работи, главен прокурор естествено - Ася Петрова, шеф на ВКС Владимира Янева (какво друго сте очаквали), шеф на ДАНС Цветелин Кънчев и не на последно място Боко тиквата за “Началник”. А Бареков – говорител на Министерския съвет. Ако това искате наесен, викайте още сега “избори” и “оставка”.
Най-ужасното в живота е, да се сбъднат желанията Ви!

Избори не сега, а догодина напролет.  

Да има нов закон за партиите с по-облекчени условия за създаването на нови партии. 
Нов изборен кодекс със гаранции за честни избори. 
Половината депутати избирани мажоритарно, половината пропорционално. 
Само 1% праг за влизане в парламента. Нека да е шарен и пъстър и да са представени всички интереси в него. 
Запазване на държавната субсидия за непредставени в парламента партии, нека да трупат сили за догодина. 
Нова изборна администрация, но не герберастка или депесарска или бесепарска, а независима. И изборните комисии не на партиен принцип, а на независим с представители на партии (по един), на граждански организации (на лотариен принцип), външни наблюдатели. И никой да няма болшинство в ЦИК, РИК, ОИК и СИК.

И непрекъснат натиск на правителството да маха корумпираните депесарски и герберастки боклуци от министерствата и областните управи, но без да назначава нови калинки там.
Да извади държавните пари веднага от Корпоративна Търговска Банда. 
Да разследва и ликвидира медийния октопод на Делян Пеевски - Ирена Кръстева. 
Притискаме прокуратурата да поднови разследването срещу пиарките на Миро Найденов, срещу Бойко Борисов за престъпления по служба - Мишо Бирата, стенограмата от разговорите с Кокинов и Найденов, съд за Кокинов, Цветан Цветанов в затвора дори и само за апартаментите му,  и много други такива хубавци да не ги изброяваме всичките...

Ревизия на герберастките фирми окрали държавата с обществените поръчки.
Удар по контрабандните канали.
Незабавна забрана на офшорни фирми да извършват каквато и да е стопанска, финансова и търговска дейност в страната. 
Разкриване собствениците на офшорките имащи каквато и да е дейност в България и конфискация на незаконно изнесените и откраднати от българския народ капитали. 
Много работа има за вършене. Непрекъснат натиск над правителството да я върши. 
И в това време проекти за нова конституция, създаване на нови партии, диалог и спорове и чак догодина пролет-лято избори за ВНС, за нова конституция.

Кой, ако не ние от площадите, кога ако не сега?
Да живее България!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves