Важни писания

сряда, 19 юни 2013 г.

Бойко Борисов мухльо ли е или просто педал....?

Гербераст или гейбераст?
Навремето през 2007 г. Ахмед Доган пред студенти и вестник "24 часа" каза: "Бойко Борисов е мухльо!" 
Николай Бареков направи цяло предаване по БТВ на тази тема: 
"Бареков: Вие днес казвате “Доган е шефът на държавата”, което е в известен смисъл комплимент, той пък ви е нарекъл “мухльо” пред “24 часа” и студенти. Обижда ли ви това, че ви нарича “мухльо”?
Бойко Борисов: Много ще се радвам г-н Доган някъде лично да ми каже “мухльо” в очите и ще му го кажа на мига.
Водещ: Какво ще му кажете?
Бойко Борисов: Ще му докажа кой е мухльото между нас двамата.
Водещ: Вие сте Генерала, той е Сокола.
Бойко Борисов: Да ми каже Сокола в очите “мухльо” и да е на една ръка дистанция.
Водещ: Сокол срещу Генерал. И какво ще стане?
Бойко Борисов: Ще видите.
Водещ: Ще набиете Сокола.
Бойко Борисов: Мухльото ще види какво ще му се случи, да ми каже “мухльо”, аз ще го приема лично."


Винаги съм казвал, че ние историците сме злопаметни... Бойко Борисов - "мъжкарят", с "черния пояс по карате" в Пловдив на Античния театър в Стария град, през 2007 г., на поредните избори, се закани да постави на мястото му Ахмед Доган, който го нарече "Мухльо" пред студенти и пред вестник "24 часа". И какво стана, ние си мислехме, че поне ще му тегли един бой. Като мъж. Или понеже после стана премиер - през 2009 г. ще му конфискува незаконния и откраднат от българските данъкоплатци "Доган Сарай" в Бояна.
Бояна, "Доган сарай"
Или поне ще разследва медийната групировка на Делян Пеевски - Ирена Кръстева с какви пари купува телевизии, вестници, радия, сайтове и разпространителски фирми на килограм. И тези всички медии пишеха за "Боко тиквата".
Или ще прати проверка в Корпоративна Търговска Банда на ченгето и Иван Костов съратник и отделно приятел на Ахмед Доган - "банкерът" Цветан Василев, за да види защо аджеба в тази банка стоят 54% от парите на държавните фирми, вкарани там от проклетата тройна коалиция Доган-Станишев-Първанов. И с тези пари КТБ на ченгето Цветан Василев финансира медийното изкупуване на Кръстева - Пеевски? Още повече Ба,т Бойко се закани на тези медии на победната пресконференция на 5 юли 2009 г.
И после какво стана? Ами нищо, или по-точно при управлението на Борисов и ГЕРБ държавните фирми вкараха още повече пари в тази банка и достигнаха до 72% от общите им. Само с една промяна. Всички медии почнаха да му лижат г...за на Борисов и ГЕРБ. Едва ли затова е било само, може да има и дялове и акции в КТБ, или препиране на мръсни пари, особено на сирийските кървави пари на Башар Асад...
Те се обичат...
Както и да го гледам и "направо и наобратно" не мога да разбера, когато един смешник те е нарекъл "мухльо" и ти не си направил нищо, това "лично ли е или бизнес"!
И това, че не си го набил, когато ти е бил "на една ръка разстояние", както виждате във видеото по-горе и не си му преследвал престъпленията извършени по време на "тройната коалиция" това "бизнес ли е или лично"? Или просто си мухльо?
Жена целува ръката на мъж...
Има и трета версия: "Б.Б: Всички педераси са умни по-принцип. И аз почвам вече да викам, че съм пидал.
Н.К.: Хи-хи-хи.
Б.Б.:…за да мислат, че съм интелигентен." (стенограмата на разговора "Борисов, Найденов, Кокинов")
Тая версия май е най-правилната. Не си мухльо, просто си си "пИдал". Отивай да водиш гейберасткия парад на 22 юни в София. Защото ние пак ще бъдем на площада...
И ще дебнем за такива "интелигентни пИдали". Да ги видим каратисти ли са или просто "мухльовци"... Както каза преди 6 години Ахмед Доган...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves