Важни писания

четвъртък, 20 юни 2013 г.

Ахмед Доган щял да убива Бойко Борисов

Жената, щяла да убива мъжа си!
Бойко Борисов обяви, че имало заговор за убийството му от Ахмед Доган с любезното съдействие на Делян Пеевски. Затова искали Делян Пеевски да е шеф на ДАНС. А дано, ама надали, както е във вица... Не се излагай глупак, вече никой не ти вярва. Ти за идиоти ли ни имаш? Да те приберат и да те "свитнат" в ареста? Че кой идиот ще си сложи главата в торбата и да изложи и службите за сигурност и следствения арест? И да изложи държавата в Европа и света? Не, че няма желаещи като Сретен Йосич, да те пратят в отвъдното ти си знаеш защо, но то може да стане елегантно и финно, както при Илия Павлов, Васил Илиев, Георги Илиев, да не изброявам всички мутри, които го отнесоха. Ами ти си бил премиер? Ами то и Луканов беше премиер... Не Бойко, вече си смешен и жалък. Разбрахме те, как си целувал ръка и бузка и гъз и оная работа на Ахмед Доган. Колко пъти си ходил да му се слагаш в Доган Сарай!
Любов необяснима...
Как му наля пари в неговата Корпоративна Търговска Банка, а преди 5 юли 2009 г. медиите на тая същата банка - КТБ на Кръстева-Пеевски пишеха за теб, че си "Боко тиквата". 
 А след 5 юли 2009 г. ти правеха свирки. Но сега вече пак ти го втъкнаха отзад... Пак си "Боко тиквата". Пълен глупак си!
Как Ахмед Доган те нарече "мухльо" и ти оттогава вече шест години си мухльо, защото нищо не направи срещу него...
Европейската Народна Партия те отлюспи, видяха те колко си тъп и какви бели им направи... Гербаджиите вече взеха да поумняват и да напускат потъващия "Титаник" ГЕРБ, докато има още място в лодките. И сега ако си мислиш, че приятелят ти Валентин Златев, Георги Първанов и Ахмед Доган ще свалят идиотския кабинет, за да направят извънредни избори и да те сложат пак тебе на власт, ще те разочаровам. Дори да им стане сценарият с който те лъжат, няма да сложат теб нещастник... Вече си им ненужен... Използваха те като презерватив и те изхвърлиха на боклука... 
Прасе, щяло да се бори с тиква...  Делян с Бойко....
Но и на тях ще им кажа: "И вашата няма да стане. Изтървахте духа от бутилката.
България въстана срещу вас сатанински изроди." И оттук нататък, ако трябва ще има гражданска война, ако вие я предизвикате нещастници и ще се лее кръв. Но не нашата чиста червена българска кръв, а вашата мръсна черна кръв слуги на дявола! 
И може би тогава най-после България ще има бъдеще!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves